Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

InJo 

všechny recenze uživatele

Filmový TEKKEN je neoddiskutovatelné béčko. Příběhem, postavami, výpravou, kostýmy, hudbou, zkrátka celkovým pojetím. Nicméně... Vůbec jsem se nenudil, blbiny typu "kovová kostra" jsem přijímal s nadhledem (bral jsem to jako součást konceptu vycházejícího z bojové videohry) a se souboji jsem také neměl žádné větší problémy (popravdě řečeno moc nechápu to masové nadávání na střih údajně způsobující nepřehlednost). Představitel Jina je docela sympaťák, Kelly Overton je krásná bojovnice (která navíc nosí opravdu hodně sexy kalhoty) a Cary-Hiroyuki Tagawa má naprosto boží účes. ;-) Mrzí mě, že capoeirový král Lateef Crowder dostal málo prostoru (to nemohl mít alespoň dvě bitky, popřípadě jednu pořádnou?!) a také vynechání některých klíčových herních postav (především Leie a Paula), naopak mě potěšilo obsazení klasického béčkového řezníka Garyho Danielse (měl menší zápornou roli i v EXPENDABLES). Dostal jsem, co jsem čekal (chtěl), a proto dávám (s ohledem na žánr a pramalé ambice dané hlavně nevýrazným režisérem) bezproblémových 60 %. ()

iamek 

všechny recenze uživatele

Hmm tak tohle je hodně špatná verze legendárni video hry. Tekken si zaslouží pořádny rozpočet a hlavně schopné lidi okolo filmu. Na souboje se docela dívat dalo až na trošku zmatený střih. Tekken se boužel zařadí do kategorie direct-to-dvd což je fakt škoda. Trošku jsem nepochopil změněné charaktery postav a proč nebojovali všichni bojovníci. ()

Reklama

virus10 

všechny recenze uživatele

Vynikající hru na PlayStationu se moc na plátno převést nepovedlo, ale i přesto se na Tekken dalo úplně v pohodě koukat. Ženský postavy vypadaly fakt luxusně. Dále se dost podobaly postavy Eddyho, Dragunova, Heihachiho a Ravena. Jin se mi ze začátku moc nelíbil, ale pak jsem si na něj zvyknul. Škoda, že tam nebylo více boje místo toho střílení, že ostatní postavy nedostaly více prostoru a že se tolik nekoukalo na charakteristiku postav podle hry. Taky mě naštvalo jak vynechali souboje Christie a dalších, aniž by vypadli a šlo se rovnou na finále. O příběhu film moc není, ale to se dá čekat, když je to podle bojový hry. Zápasy v arénách vydařený. Nakonec se to možná i povedlo. ;-D PS: Lepší by bylo kdyby se to všechno netočilo jen okolo Jina a kdyby tam ještě hrála Chiaki Kuriyama, která měla hrát Ling Xiayou. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Od filmu podľa videohry, v ktorej sa charaktery mlátia v rôznych arénach naozaj nečakám premyslený príbeh ale kvalitné súboje v perfektnom audiovizuálnom spracovaní a aspoň elementárnu logiku. Súboje síce Tekken má relatívne slušné ale nezaberajú až toľko času a nie sú ani natoľko úchvatné. Čo samozrejme súvisí s tým, že ide o videofilm ale hlavným problémom je Dwight H. Little, ktorý hlavne v nebojových pasážach beztak primitívny príbeh nepodáva až tak zábavne. Systém turnaja mi tiež akosi unikal a záver akoby niekto splácal narýchlo. Viem, že malo ísť hlavne o choreografiu bitiek ale aj ten zvyšok sa dal natočiť aspoň s čiastočnou eleganciou prvého Mortal Kombatu. ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

odporné zneuctění jednoho z největších kůltů herního světa.totálně překopaný děj,který nemá s původní verzí scénáře her,nic společného,mistika a ďábelský gen-D nikde,neexistuje tu fantasy stránka,ve které nám dává na prdel ogre,neni tu devil jin,policista lei,no prostě to nemá s hrou naprosto nic společného,který prase zkurvený tomuhle dalo zelenou,nechápu.heihachi je hodnej děda!fůj blitka,zvracim v křeči a zapínám playstation..... ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • Cary-Hiroyuki Tagawa, který ve snímku ztvárnil Heihachiho Mishimu, si zahrál i ve filmu Mortal Kombat (1995), další známé adaptaci bojové hry. (virus10)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama