Reklama

Reklama

VOD (1)

Píše se rok 2039 a celý svět je zničený válkou. Jednotlivá území už neřídí vlády, ale různé korporace. Nejmocnější - a nejkrutější - z nich je Tekken. Uprostřed zchátralé společnosti se však zrodí hrdina. Mladý muž vychovaný životem na ulici ovládá surové umění boje a jeho odhodlání zvítězit je poháněno touhou po pomstě za vraždu své matky. Musí však porazit ty nejlepší bojovníky světa a stát se Králem železné pěsti... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (420)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Žiadne veľké prekvapenie sa nekonalo, naopak pociťujem nemalé sklamanie voči celej sérii Tekken, ktorá len ako hra ponúka milión krát väčšiu zábavu než podpriemerné, filmové spracovanie. Žiadna z postáv naozaj nestojí za zmienku a drvivá väčšina mi prišla ako narýchlo zverobaná parta netalentovaných šaškov. Z tej kvalitnejšej polovice treba pripustiť, že bojové scény boli naozaj lahôdkou, pričom si môžte všimnúť, že režisér čas od času do bojových sekvencií zakomponoval určite prvky z hry - čo fanúšika určite poteší. Viac tu - http://csfdkofein.blog.cz/1010/tekken-2010. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nakonec ne zas taková pohroma, jak jsem očekával, ale celkem přijetelné direct-to-dvd béčko, které má ovšem jednu zásadní a celkem paradoxní chybu: že je podle hry Tekken. Tedy aspoň pro fanoušky hry, jako jsem já, to bude chyba velká. Dwight Little totiž hrál ze hry maximálně demo, takže příběh se hrou nemá moc společnýho, postavy si většinou vůbec nejsou podobný a vztahy mezi nima dostávají taky pěkně na prdel. A to tady ještě většina postav ani není a jedná se zde tak o velmi chudý výcuc všech postav ze hry. Fanoušek tak bude většinu času brblat nad tím, jak mohli tvůrci i ty základní informace ze hry ignorovat. Přitom jinak se na to kouká docela dobře. Bitky jsou fajn, i když některé kazí trochu zběsilý střih. Hercům to nejenom dobře kope, ale taky to jsou docela sympaťáci a Kelly Overton je very hot. Navíc to celkem příjemně uteče a nemůžu říct, že bych se nebavil. Proto se to asi bude víc líbit lidem, kteří hru nehráli a neuvidí tak v každé druhé scéně naprostý odklon od předlohy. Tak už to ale bohužel u amerických předělávek bývá a myslím, že to mohlo dopadnout ještě mnohem hůř. ()

Reklama

Lateef 

všechny recenze uživatele

... 10 minut po shlédnutí: stojím za oknem, čumím do tmy a mám chuť se zabít... 20 minut po shlédnutí: pořád čumím do tmy, ale už mám chuť zabít Dwighta Littlea... 40 minut po: přemýšlím, proč sakra ve filmu neměla souboj Anna Williams... 1 hodina po: dodělal jsem voodoo panenku Littlea a vrážím do ní první jehlici... 2 hodiny po: o čem že to bylo?? 2,5 hodiny po: z panenky Littlea je ježek, kurňa že jsem si ale dal záležet... 3 hodiny po: pustil jsem si znovu souboj Raven vs Eddy Gordo a vzteky jsem panence Littlea urval hlavu... 12 hodin po: ráno po probuzení jsem pár minut nahlas přemítal, proč si asi tvůrci nezkusili zahrát alespoň jeden díl herní série... a přicházela další proč: proč chyběly základní postavy, proč jsem neviděl snad jediné herní kombo či techniky, proč má střihač iq yorkšíra, proč to natáčení trvalo nekonečně dlouhou dobu... proč a proč a proč. Cyril Raffaelli a Eric Norris odvedli vcelku dobrou práci, ale na tohle se nedá koukat, neuvěřitelným způsobem mě serou ty záběry do hlediště, když se přitom v aréně bojuje. Střihače bych rovnou předal Gary Danielsovi coby boxovací pytel. Nechat Lateefa skočit hvězdu se saltem vzad a to salto mu dvakrát prostříhnout, to je na dělo o síle pancéřově pěsti. A proč se někdo rozhodne točit Tekkena a nezařadit Paula, Ling Xiayou, Kinga nebo Leie, to by mi logicky nevysvětlil ani Stephen Hawking. Veliký zklamání. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Kdo zná herní sérii, nemůže jít s hodnocením výš. Heihachi poctivý dědula, Nina s Annou bok po boku, Christie běloška, Steve Fox manažer, navíc starší, než Nina, což je ve hře jeho matka, a byť ve hře moje nejoblíbenější postava Brian jako šampion turnaje?WTF? K tomu chybějící postavy Lei, Gun Jack, Paul, King, Ogre.... Ale hlavně Ling Xiaoyu, jež byla úhlavní nepřítel Heihachiho. Tohle je prostě splácanina pro děcka a fanoušky Tekkenu jen zklame! ()

evulienka3 

všechny recenze uživatele

Tekken patrí do kategórie filmov, ktoré nesledujem takže jeho prípadné kvality nedokážem posúdiť v kontexte iných žánrovo podobných filmov. Môžem hodnotiť iba na základe mojich osobných dojmov. Nenašla som nič v tomto príbehu čo by ma bolo zaujalo, prekvapilo či inak upútalo a žiaľ bojové scény oceniť neviem pretože im nerozumiem. Predsa len my ženy asi skôr oceňujeme romantiku, aj keď odrobinka by sa našla aj tu. Videné v rámci Challange tour marec 2016 - 30 dní so svetovou kinematografiou. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (11)

  • V úvodní sekvenci s mnoha obrazy války a nepokojů lze také vidět postup tří českých policistů za vozidlem Škoda Felicia Městské Policie. (Wopat)

Související novinky

Tekken rozkopne brány kin

Tekken rozkopne brány kin

27.12.2007

O filmové adaptaci úspěšné videoherní mlátičky japonské firmy Namco se mluví už několik let. Průtahy skončí 4. února 2008, kdy v Los Angeles padne první klapka. Scénář Alana McElroye se odehrává v… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno