Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Podle skutečné události vznikl příběh o fanouškovi amerického fotbalu jménem Vince Papale, kterého hraje Mark Wahlberg. Ten se nerozhodne pro nic menšího než splnit si životní sen – stát se hráčem Národní fotbalové ligy. Stane se nejstarším zelenáčem v dějinách amerického fotbalu a brzy i miláčkem diváků a nakonec sportovní legendou. Role jako vystřižená pro hollywoodskou hvězdu formátu Marka Wahlberga (Loupež po italsku, Skrytá identita), jemuž zdárně sekunduje Greg Kinnear (Malá Miss Sunshine). Prostředí jednoho z nejtvrdších a nejnáročnějších sportů poskytuje příležitost pro napínavou podívanou, ale také řadu komediálních situací. Bonusy potom představují skutečný příběh Vince Papaleho a osobní komentáře této živé legendy světového sportu. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Mám moc rád sportovní dramata asi především proto, že mám rád sport. Ještě, když je takhle skvěle zpracován a v hlavní roli je můj oblíbenec Wahlberg. Hodně taky tomu přidává fakt, že to je podle skutečné události a ukázalo mi to, že nikdy není pozdě s něčím začít. Jenže celkově to na mě udělalo slabší dojem než snímek Vzpomínka na titány, který je taky z tohoto prostředí amerického fotbalu. Takže o hvězdu dolů. Přesto parádní podívaná, kterou si kdykoliv rád zopakuji. 80% ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Dost o ničem, je sice zajímavý, že ve třiceti se z něj stal profesionál, ale teda jako jinak nic moc (ještě navíc když ten touch down v závěru ani nebyl uznanej). I když je Marek sympaťák, tak hovno nevyleštil.. není se co divit, tenhle materiál neměl být zpracován (nebo měl, ale totálně jinak). ŠPATNÝÝ.. a Banks hraje totální krávu, nejsem sportovní fanda, ale nedokážu si představit co za DEBILKU musí jít fandit soupeři mezi fandy druhýho týmu. ()

Reklama

Snorlax 

všechny recenze uživatele

Skvěle jsem se pobavila při patetických hláškách otce. A že jich nebylo málo! Scéna, kdy sedí s Vincem na schodech a se slzou v oku mu vypráví, jak ho takřka celý život držel nad vodou jeden touchdown, patří k vrcholům komediálního umění. To naši chlapi jsou naprostí žabaři, žádný gól oblíbeného klubu je neudrží 30 let ve fabrice, dokonce s ním ani nepřekonají pohled na umírající manželku. Film je hodně nechtěně vtipný, většinu zajišťuje Papale senior, ale má velmi pěkně zvládnuté sportovní scény. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ďalší z radu titulov zaoberajúcich sa športovou tématikou a skutočnými príbehmi. Navyše ústredným športom je môj milovaný americký futbal, takže niet o čom. Aj keď film nedosahuje kvalít Spomienky na titanov alebo najnovšieho The Express, stále ide o poctivý kus práce, ktorý dokáže človeka zaujať a nepustiť až do konca. Jediné čo tomuto filmu môžem naozaj vytknúť je na svoje pomery resp. na rozsah, ktorý sa snaží pokryť, možno až príliš krátka stopáž... :-) P.S. Marky Mark v dokonalej forme svojho života. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Keby sa dali používať aj desatinné miesta, tak sa z toho vyhrabe necelých 2,5* .... Klasická snímka, ktorá vlastne namá čím upútať. Jednoduchý, popoluškovský príbeh o chudobnom čašníkovi, ktorý prevráti naruby myslenie o otm, kto má byť futbalistom, a kto nie ... Naozaj, akoby šlo všetko podľa jednej šablóny, aj napriek tomu, že film bol nakrútený podľa skutočnej udalosti ... Alebo práve preto ?!? Jedinou vecou, ktorá ma na tomto filme upútala, bola hudba - nič viac ! ()

Galerie (34)

Zajímavosti (18)

  • Greg Kinnear se na roli připravoval tak, že trávil hodně času s trenérem Dickem Vermeilem během jeho poslední sezóny u Kansas City Chiefs. (don corleone)
  • Na stadionu v Texase, kde hraje tým proti Dallas Cowboys, vychází Eagles z tunelu domácích a sedí na straně, která je vyhrazena pro domácí tým. Je to kvůli tomu, že na druhou stranu svítilo moc výrazně slunce, což je také ve filmu vidět. Proto se muselo improvizovat. (don corleone)
  • Hodně bývalých hráčů Eagles dalo povolení studiu k tomu, aby ve filmu využili jejich jména. (don corleone)

Reklama

Reklama