Reklama

Reklama

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek

  • USA The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (více)
Trailer

Obsahy(1)

Stanťe se svědky zrození zla, uvidíte jak se Thomas Hewitt stal nechvalně proslulým masovým vrahem, známým jako Kožená tvář. Dítě narozené za hrůzných okolností, pohozené v popelnici najde a adoptuje pomatená rodina Hewittů. Pod vlivem jejich morbidní výchovy Thomas rozvíjí svou zálibu v motorových pilách a mučení. Naneštěstí pro čtyři teenagery, které zatkne falešný šerif a přivleče do sadistického domu hrůzy rodiny Hewittů. Právě tam budou muset všichni bojovat o život s Koženou tváří. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (408)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající pokračování remaku z roku 2003. Sice už ho nezdobí Jessica Biel, zato si ale divák dvojnásobně užije skvělou postavu šíleného šerifa a jeho zdegenerované a šílené příbuzenstvo. Špína a smrad odporné jižanské chatrče i jejích obyvatel je cítit i přes obrazovku, k tomu spousta brutalitek a zároveň nadsázky a ujetého humoru (třeba operace strýčka Montyho)... Platí to samé co minule - nebýt parkinsonovské kamery, dám klidně pět, prvotřídně jsem se pobavil, poklesle a přízemně. DŮLEŽITÉ UPOZORNĚNÍ: V uzavřených místnostech je práce s benzínovou motorovou pilou zakázána, takže si prosím neberte špatný příklad z Leatherface a porcujte mrtvoly buď někde venku, nebo hezky postaru sekyrou a rámovkou. ()

Hellblazer 

všechny recenze uživatele

Tak na 3krát sa mi to konečne podarilo dopozerať, a pýtate sa prečo toľko problémov s dopozeraním? To, že sú tu mladí pekní ľudia, avšak nie herci, s tým nemám problém, pretože keď sa Jordana Brewster plazí, tak veľmi dobre vrtí riťkou a potom sa mi na to aj dobre pozerá alebo v tom, že postavy sa chovajú úplne blbo a celý dej je o ničom, to mi tiež nevadí, horšie je to s tým, že je to neskutočná nuda a navyše niekto nepochopil v čom spočívalo kúzlo pôvodného TCSM. Znechutenie, ktoré dokázal vyvolať za pomoci čistého, su rového a naturalistického násilia bez kvapky krvi, sa nedá len tak napodobniť a to, že to Jonathan Liebesman nahradil odpílenými nohami, skalpovaním a vnútornosťami, vždy v detailnom zábere a litrami krvi, je pochopiteľné, lenže Liebesman je tak neschopný, že aj tak žiadne znechutenie nevyvolá. Z Leatherface sa stal obyčajný vraždiaci stroj, ktorý pocit strachu nenavodí ani u malého decka. V konečnom dôsledku je dobré, že tento film vznikol, pretože pri ňom vynikne skutočné umenie akým je pôvodný TCSM. Bodycount: 10 ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Velice slabý a hlavně předvídatelný horor odehrávající se takřka celý na jednom místě (starý dům) se špatnými herci okořeněný pár krvavými scénkami. Film vůbec ničím nepřekvapí a herci jsou tak strohý, že vám bude později úplně jedno, že je někdo pitvá a řeže motorovou pilou. Očekával sem, že to bude o dost lepší než předešlý Texaský masakr motorovou pilou ale bylo to takřka na stejné úrovni. Oba filmy mají slušnou atmosféru ale jinak nic. V tomto je jen více krve. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Je fakt, že pokud by se film jmenoval třeba „Strach čeká ve tmě“, nebo „Městečko prokletých duší“, naprostá většina zde vznesených záporných reakcí na bezduchou přehlídku nechutných brutalit by se dala považovat za oprávněnou. Ale ten film se jmenuje „Texaský masakr motorovou pilou: Počátek“, takže tím, že se odehrává v Texasu, je to masakr, ten masakr je motorovou pilou a je to o tom, jak to všechno začalo, splňuje naprosto do puntíku to, co názvem slíbil. Osobně nejsem ani trochu zklamán. ()

obitus odpad!

všechny recenze uživatele

Sterilní, nesympatické a vrcholně nudné. Série TCM je v hajzlu stejne jako Hellraiseri, jen to stoji vic penez. Tam kde si mohl divak originalu predstavovat jak to vse asi zacalo, prichazi Beginning s polopatickym vysvetlovanim a trapnymi postavami. Film zcela splyva s remakem a stejne jako v nem, ani v Beginningu neni jedina scena, ktera by byt jen trochu stala za zminku. Horrorovy zmar. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (22)

  • Film sa odohráva v roku 1969, no motorkár, ktorý sa objaví vo filme, má zbraň Smith a Wesson model 586, 357 magnum, ktorá bola zavedená do výroby až v roku 1980. (FromHell)
  • Tvůrci museli z filmu vystřihnout 17 brutálně krvavých scén, aby získali přístupnost R (tedy mládeži do 17 let přístupno pouze v doprovodu dospělých). Jedním z vystřižených záběrů bylo přeříznutí motorkáře Holdena (Lee Tergesen) na dvě poloviny. (Pumiiix)

Související novinky

Titáni soupeří dál

Titáni soupeří dál

13.06.2010

Nezáleží na tom, co si o novém Souboji titánů myslíte. Je jedno, jestli se vám líbilo jeho konvertované 3D. Film už v kinech vydělal bezmála půl miliardy dolarů a pokračování přijde brzy. Natáčení… (více)

Smrtonosný Odysseus?

Smrtonosný Odysseus?

28.04.2009

Starořecká mánie v Hollywoodu nabírá na obrátkách. Studiu Warner Bros. nestačí právě natáčená nová verze Souboje titánů, teď ještě dalo zelenou projektu nazvanému prostě Odysseus. Pokud čekáte epos o… (více)

Děkujeme, že válčíte

Děkujeme, že válčíte

19.11.2008

To není pokračování nekorektní komedie Jasona Reitmana, jen pokus neohrabaně vám naznačit, že dnes si povíme o novém filmu s Aaronem Eckhartem v hlavní roli. Po Temném rytíři určitě přehazuje nabídky… (více)

Nešťastný Pátek třináctého

Nešťastný Pátek třináctého

22.09.2007

A jaký jiný by měl být, že? Jenomže to velké P tam samozřejmě není náhodou. Dávno jsme tu neměli nic hororového, tak proč si nevpálit nějakou zlou zprávu? ;-) Fanoušci žánru jsou na zlé zvěsti zvyklí… (více)

Reklama

Reklama