Reklama

Reklama

Krokodýl: Návrat do krvavé laguny

  • Česko Krokodýl (více)
Trailer

Pete je americký novinář, který píše o cestování. Tentokrát ho jeho práce zavedla do Austrálie, kde se zúčastní vyhlídkové plavby na lodi, při které se budou pozorovat krokodýli. Kate je kapitánka a průvodkyně. Vše jde hladce, ale když už chce Kate otočit loď k návratu, zahlídne jeden z pasažérů vystřelenou světlici. Kate se rozhodla v plavbě pokračovat a najít lidi, kteří světlici vystřelili. Cesta je zavedla do laguny, kde byla potopená loď. Do jejich lodi téměř okamžitě narazil krokodýl a udělal v lodi díru. Kate mohla přistát jen na ostrově uprostřed laguny, jinak by se loď potopila. Jeden z pasažérů si všiml, že je řeka přílivová, což znamená, že s přílivem ostrov zmizí. Kate se snaží sehnat pomoc vysílačkou, ale jediní, kdo dorazí, jsou dva chlapíci, které potkali už při plavbě. Neil má asi Kate rád, ale dobírá si ji. Neil nejprve krouží kolem ostrova, ale i jejich loď krokodýl převrátí a Neilův kamarád je sežrán. Krokodýl do té doby zabil i jednoho z přeživších. Neil navrhuje, že přeplave na břeh a natáhne lano mezi dvěma stromy, ostatní pak přeručkují. Neil to skutečně zvládne, ale pak zpanikaří ostatní a lano pod vahou tří lidí praská. Opět umírá další přeživší a nakonec zemře i Neil. Pete pak přichází s plánem na lovení krokodýla. Kotva od lodi připomíná rybářský háček, takže na ni napíchnou zabitou drůbež, kterou měl Neil v lodi... (TV Prima)

(více)

Recenze (283)

Euchrid 

všechny recenze uživatele

Krokovíkend příšel a nárokoval si minimálně dva solidní kousky. Rogue (překlad Krokodýl rules!!) byl fajn, protože je to prostě tak jednoduchá hollywoodská zábava, až mě zabavila. Ten krokodýloidní dinosaurus je dost povedený a na ohranem příběhu je nejlepší to, jak si monstrum umělo vybrat a zbavilo nás skoro všech nesympatických postav (to sem si ještě myslel že je docela chytrý)...plus pěkná příroda. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

no B-čko ako vyšité, s mierne hlúpymi dialógmi a niektorý herci pred tým hrali asi len v reklame na plienky pre seniorov. Vartan si asi pred natáčaním pozrel na Ostrie noža a napodobnil Hopkinsove zabitie kodiaka. Ale aby som nebol len kritický tak krokodíl bol veľmi schopne spravený, a čo je hlavne tvorcom sa podarilo navodiť skvelú atmosféru. A vďaka primeranej stopáži držal diváka v napetí. ()

dewil21 

všechny recenze uživatele

Krokodýl zelený, fláká se po pláži, lehce se usmívá, vo něčem přemejšlí, krokodýl zelený, fláká se po pláži, co asi vymyslel, že na nás doráží... Ok, není to v Africe, ale zápletka je dost podobná a odsejpá to ve stejným rytmu, ou jéééé...Jednou se na to podívat dá... ()

Knor 

všechny recenze uživatele

Zábavná jednohubka, která sází spíš na postavy a budování atmosféry. Krokouše si užijete až v poslední částí filmu, do té doby jen víte, že čeká ve vodě na lidskou svačinku. Takže mám radost, že jsem po dlouhé době objevil horůrek s velkým zvířátkem, který nebyl tupý jak to většinou bývá. ()

vZeč 

všechny recenze uživatele

Mezi sračkama se to může pyšnit nízkou sračkovostí. Scénář neexistuje, ale... moje oblíbená Radha Mitchell, před Avatarovský Worthington a hezká příroda. Rejža úplně dřevo není, jen by příště měli napsat nějaký scénář ()

Najt 

všechny recenze uživatele

Dobří herci, super prostředí, parádní atmosféra, tohle vypadalo na parádní horor s vysokým hodnocením. Až do doby, kdy se skupina rozdělila na všechny a jednoho hrdinu, který se dostal do doupěte, což je cirka posledních 30min a ty mě zklamaly. Boj se zrůdou nebyl nic moc, respektive záběry na to monstrum byly dost podprůměrné. Nevím jak velikost, ale tohle mě spíš připadalo jak dítě godzilly, ale budiž, ale krokodýl působil umělé a záběry byly halabala. Nepřehledné chaotické a to je škoda u tak rozjetého filmu, když to nejlepší je naopak to nejhorší. Jinak ale dobrý film ()

LukeSharp 

všechny recenze uživatele

Proč to bylo tak hloupé?? Proč tam nechcíplo více lidí aby to bylo alespoń zajímavější?? Proč jsou všechny postavy tak kurevsky nesympatické?? Proč se ještě stále točí filmy o zabijáckých krokodýlech,když už to tu několikrát bylo?? Proč jsem dal jenom jednu hvězdu?? Proč,proč,proč?? Protože to byla sračka. Proto. 25% ()

Cortesz 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna fanda těchto typů hororů v hlavní rolo s přerostlým zabijáckým krokodýlem, ale dovoluji si tvrdit, že tento rozhodně patří mezi ty lepší, ne-li nejlepší. Začátek jako vždy nudí, seznamuje nás s potravou, tedy s postavami, aby po půl hodině mohla nastat krvavý boj o přežití, napětí by se zde dalo krájet, tvůrci využili podobné schéma jako v starých, známých čelistech a to takové, že zlo v podobě krokodýla není dlouho vidět, aby se na konci ukázalo v podobě obrovského trikově skvěle zvládnutého krokodýla, poslední souboj mezi hlavní postavou a krokodýlem je sice přitažený za vlasy, ale působí docela reálně. Film má výhodu docela v tom, že hlavní postavy jsou známé tváře a jejich hereké výkony obstojné. ()

ab.dul 

všechny recenze uživatele

Skvělá atmosféra, o které to všechno bylo. Chvílemi se člověk i bojí toho strašného, obrovského, nenažraného krokodýla, který požírá ztroskotané turisty, jenž se chtějí dostat na druhý břeh vody. Při překonávání přes vodu lapí i průvodkyni Kate. Zavleče ji do jeskyně, aby si ji v ní v klidu sežral. Najde ji ale pes, za nimž běží nebojácný novinář a snaží se průvodkyni zachránit, vyvést z jeskyně do bezpeční. Když se krokodýl vrátí, aby si dal menší šlofík, dojde k dramatickému boji, na jejimž konci vítězí samozřejmě novinář. Kate vezme na pobřeží, kde už čekají záchranáři s helikoptérou. No není to krásný příběh? Napětím film doslova srší a nemůžu jinak než 4*. ()

Pauliee 

všechny recenze uživatele

Vcelku ma tento film prekvapil. Podľa posteru to vyzeralo na kvalitnú hovadinu s veľkým a nedobre efektovo urobeným krokodílom. Ale pravda je taká, že to má výbornú atmosféru, pocit strachu na ostrove, z ktorého niet úniku a vo vode na vás číha veľký krokodíl kvôli tomu, že ste na jeho teritóriu. Slušne spracovaný horor, ktorý nenudí, ale ani ničím novým neprekvapí. Slušný priemer ()

dolin1 

všechny recenze uživatele

Tohle je spolehlivě jeden z nejlepších horrorů, co jsem viděl za poslední roky. Westernový úvod, pozvolnější rozjezd, aby se divák mohl lépe vžít do postav, potom hutná atmosféra strachu, která nepotřebuje stavět na nějakých lekačkách (i když jedna kvalitní se konala), dostatečně vypracovaná psychologie postav, žádné výrazné nelogičnosti a kraviny. K tomu připočtěte nádhernou australskou divočinu, libej ozíkovskej přízvuk a toho nejlepšího krokodýla-zabijáka, co kdy spatřil stříbrné plátno... Lahůdka 85% **** ()

mekele 

všechny recenze uživatele

V žánru"vraždících novodobých mořských příšer"pro mě určitě nejpovedenější, zajímavý herci a překrásná australská příroda.krokodýl nebyl komický jak to u těhlech přerostlejch potvor bývá, naopak šel z něj docela i strach:) ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Obrovská lačná příšera drásající se po skupince turistů, kteří jsou neohrabaní a nedokážou se společně domluvit na strategii proti zvířeti, aby přežili. Co dodat, není to už ohrané ? Osobně mi přijde o něco starší Jezero mnohem přitažlivější a komediálnější, než tenhle přerostlý kousek. Někde se prostě začít musí a tím asi řídil i nováček mezi herci Sam Worthington, který za sebou nemá tak bohatou kariéru, stejně tak režisér. To ve filmech nato zazářil o něco více a ještě nám zazáří, hlavně v remaku Souboji Titánů, kde bude hlavním hrdinou. Ohraný, nic nového nepřinášející a navíc bez zájmu kouknout na to co jsem vlastně stvořil (hlavně efekty) není dobrou podívanou. ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době se kouknu na telku kde omylem zavadím o tenhle snímek vysílaný na nově. Vynikající prostředí, vynikající monstrum, bezvadné a realisticky nascriptované animace krokodýla, atmosféra připomínající čelisti. Ani jednu minutu jsem se nenudil a překousl jsem i ty šílené reklamy. To vše sečteno a podtrženo.......4* ()

vlKousek 

všechny recenze uživatele

Kupodivu slušné!! Zvíře zde není vyobrazeno jako všemohoucí a rychlepší než ferrary, ale kupodivu reálně se chovající, lidi v lásce mající krokodýl :)) ()

Nessos 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších, ne-li nejlepší krododýlí survival horor. Nečekejte žádné půlkilometrové monstra, žádné monster efekty. Tenhle film staví na atmosféře, která je sakra hustá. ()

anyonecek 

všechny recenze uživatele

Proč má tento film název "Krokodýl: Návrat do krvavé laguny", kdo to proboha vymyslel. Někdy mě překlady do češtiny velice překvapují. Jinak k filmu, moc jsem si to upřímně neužil, bylo to velmi nudné, než se vůbec objevil krokodýl tak byla půlka filmu v tahu a i potom to bylo velice nudné. Kdyby mi na postavách záleželo, určitě bych si užil závěrečný fight jinak, ale bohužel jsem fandil krokodýlovi, všichni mi tam byli uplně ukradení. Co jediné se mi líbilo byl samotný krokodýl (vzhledově) a moc pěkné prostředí s pár "dokumentárníma" záběrama, jinak bída. ()

Reklama

Reklama