Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (193)

kinderman 

všechny recenze uživatele

Český distribuční název zní jako lidová fraška od Stroupežnického, ve skutečnosti jde o romantickou komedii z doby po 1.svět. válce, kdy jsou (nejen) do amerického fotbalu zaváděna "pravidla", G.Clooney je za štramáka ve střihu Caryho Granta a celé si to nejvíc má šanci užít nejspíš brankář (a reklamní panáček jistého peněžního ústavu) Petr Čech. ()

baaaja 

všechny recenze uživatele

Nenásilná oddychová komedie, na kterou se klidně ráda podívám znovu. Po tom, co jsem Renée viděla v Appaloose hrát tu nerozhodnou nánu Eli, tak se mi trošku zošklivila, ale tímhle si u mě zachránila reputaci a s kolegou sympaťákem Georgem Clooneym tady vytvořili fakt roztomilej páreček :) Nechybí ani vtipné dialogy a samozřejmě i pár vtipných scének.. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je fakt prijemny prekvapeni. Film o zacatcich profesionalniho fotbalu a aby to nebylo jen stereotypne o tomhle, je sem pridana milostna linie mezi Georgem a Renee a jeste linie o valecnym veteranovi. A jako celek to skvele funguje. Film je hlavne komedie, ne ze by ste se smichy valely po zemi, ale celou dobu je film milej a vtipnej, nektery sceny skoro pripominaj grotesku, do toho perfektni atmosfera tricatejch let, takze prijde ke slovu i prohibice a celou dobu hraje paradni hudba. No a pak tu je Clooney, kterej vypada, jak kdyby z nejakyho dobovyho filmu vypad a skvele se sem hodi a pak tu je Renee, ktera hraje takovou tu typickou roztomilou, ale zaroven ne zadnou kravku a oba jsou proste perfektni a skvele to mezi nima jiskri. Takze fakt nevim, co filmu vytknout, navic i ty zapasy jsou skvele natoceny, ostatne jako celej film, takze mam skoro chut dat maximalni hodnoceni, ale precejen spis ty lepsi 4*. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

To, že George Clooney má charisma na rozdávání, je všeobecně známý fakt. To, že já bytostně nesnáším sport zase každý neví, ale kupodivu na film, a ještě k tomu tak náramně chytrý, z prostředí amerického fotbalu, se velice rád podívám. Po shlédnutí musím jenom konstatovat, že Clooney jako režisér přinesl na plátno starý dobrý Hollywood. Když k tomu přidáte perlící novinářku v podání Renée Zellweger a mladého hráče, údajného válečného hrdinu (John Krasinski) vznikne velice ale opravdu velice příjemná romance se snad stokrát omletým námětem, že v lásce ten třetí přebývá. Přesná výprava, hudba Randyho Newmana evokující léta dvacátá minulého století, jakoby do podzimních barev tónovaný obraz a typově přesné obsazení - to jsou hlavní devizy komedie, při které se zrovna válet smíchy nebudete, ale která dozajista potěší. A to vězte, že není zrovna málo. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Pre malé zhrnutie : bodujúci Clooneyho šarm, súboj dvoch pohlaví a správny pestrofarebný old school. Obsahom veľmi jednoduchá záležitosť riešiaca športové a vzťahové ambície. Nie som milovníčkou futbalu, toho amerického už absolutne nie, ale celkom príjemne som si spríjemnila nedeľňajšie popoludnie. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • John Krasinski kvůli natáčení změnil svůj účes. Změna pak byla zapracována i do seriálu Kancl (od r. 2005), ve kterém současně účinkoval. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)
  • Film byl nominován na ESPY jako nejlepší sportovní film. Nominaci však neproměnil. (Rodriguez)

Reklama

Reklama