Reklama

Reklama

VOD (1)

Dodge Connnolly je šarmantní majitel týmu amerického fotbalu. Poté, co jeho mužstvo opustí sponzor a celé lize hrozí smutný konec, přemluví agenta, aby získal do týmu vycházející fotbalovou hvězdu Cartera Rutherforda. Carter je válečný hrdina, který na konci první světové donutil kapitulovat mnoho Němců. Když je na hřišti, tak rozdává okouzlující pohledy přítomným slečnám a protihráče trápí neskutečnou rychlostí. Spolu s Carterem se u týmu objevuje i půvabná a inteligentní novinářka Lexie, která přijíždí s jediným úkolem: vyšťourat na Cartera nějakou špínu a odhalit pravdu o jeho nezasloužené pověsti hrdiny. Lexie si svou krásou Cartera i Dodge naprosto podmaní. Dodge bude muset bojovat nejen o její srdce, ale i o to, aby udržel své hochy pohromadě. Překvapivě zjišťuje, že láska a fotbal mají podobný scénář, a proto si jeden skvělý manévr schovává až na poslední čtvrtinu... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (193)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Geroge Clooney po složitých a zdlouhavých podívaných, jako Milujte svého zabijáka a Dobrou noc a hodně štěstí natočil příjemnou a vtipnou retro komedii, ve které sám exceluje. Clooney, stejně jako u svých předchozích filmů zůstal v minulosti a vydal se do dob začátků amerického fotbalu. Snímek se odehrává v 30. letech a Clooney zde hraje majitele jednoho z fotbalových týmů. Jeho postava Dodge Connollyho je stejně šarmantní a sympatická jako Danny Ocean z Dannyho parťáků, jehož šarmu podlehne i novinářka v podání Renée Zellweger. A právě scény jejich pošťuchování patří k tomu nejlepšímu co film nabízí a chvílemi mi to připomínalo "boje" Caryho Granta s Audrey Hepburn z filmu "Šaráda". Samozřejmě, že film není založen jen na těchto strkanicích ale fotbalové zápasy nebo potupná minulost jednoho z hrdinů nejsou tak zábavné. Clooney mě velice potěšil a určitě se k tomuto filmu ještě jednou vrátím. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Český distribuční název zní jako lidová fraška od Stroupežnického, ve skutečnosti jde o romantickou komedii z doby po 1.svět. válce, kdy jsou (nejen) do amerického fotbalu zaváděna "pravidla", G.Clooney je za štramáka ve střihu Caryho Granta a celé si to nejvíc má šanci užít nejspíš brankář (a reklamní panáček jistého peněžního ústavu) Petr Čech. ()

Reklama

Adrian 

všechny recenze uživatele

Yummmmyyyy.... So fancy with such a glance ... Po troch (vybornych az mnamoznych) reziserskych zarezoch je to jasne - Clooney je reinkarnaciou nielen glamour stars stareho dobreho Hollywoodu, ale cestou este stihol pochytit to tazko popsatelne kuzlo natocit film o nicom, sposobom, ktory kombinuje rozne prvky viacerych dekad min. storocia a stihne Vam usmev na tvari formovat takmer permanentne. Technicka stranka brilantna, ovsem najlakavejsie kuzlo tvori Clooneyho sarm a jeho interakcia s celym hereckym okolim. I ked pochopitelne, najvacsie dialogove perlicky prichadzaju s Renée...a navyse ta hudbicka a tanecek...a ta scena v kupe ako vystrihnuta zo Some Like It Hot...a tak...mnam. I like...I enjoy...vrrrrrn :) ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Duncan Brantley, Rick Reilly .. Pohodová sportovní retro komedie o komercializaci amerického fotbalu, která ale nakonec uhraje jen tříbodovou jistotu než plnohodnotný touchdown. George Clooney je přesto cool jak herecky tak režijně a opět dokazuje, že retrem nasáknuté snímky jsou jeho parketa - nažloutlá patina obrazu, styl, poctivá dobová výprava i kostýmy. Zato Renée Zellweger lehce dochází dech a vedle George je jen druhořadý přihrávač, který už pět let od Cold Mountain ne a ne zavadit o projekt, který by jí dal patřičný prostor a podtrhl její talent. ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Celkem slušná retro zábava, kde na vás opravdu dýchne doba 20. let. Ze začátku docela svěží a nevšední komedie zasazená na stadiony amerického fotbalu, avšak postupem děje se z toho stává dlouhá romantická podívaná s takřka nulovým vtipem. Ve výsledku se jedná o průměrný snímek za atmosféru, hudbu a americký fotbal, kterého jsem fanouškem. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (5)

  • Postava George Clooneyho měla svůj reálný základ ve skutečném hráči amerického fotbalu Johnym "Blood" McNaillym. (Rodriguez)
  • Když na konci odchází Dodge Connelly (George Clooney) od skupiny oslavujících hráčů, má celý dres od bláta, přestože byl předtím omyt vodou. Když se pak objeví v dalším záběru, je jeho dres na hrudi už zase tmavě modrý. (fisus)

Reklama

Reklama