Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli odsouzeni k trestu smrti, teď však dostávají možnost vybojovat si svůj život. Džungle jednoho tichomořského ostrova se stane záhy krvavým bojištěm. Tato drsná vybíjená má být prostředkována celému světu pomocí internetu. Nikdo ale netuší, že jeden z aktérů této plánované show je vycvičený člen amerického námořnictva... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (331)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Místy záživné a místy zábavné béčko, jehož největším mínusem není ani tak neoriginalita, vypočitatelnost a hromada klišé, jako spíš hromada infantilního moralizování a krajně zhovadilá ruční kamera v akčních scénách. Scénárista bohužel neměl (jako obvykle) koule napsat pořádně šťavnatý morzakor prostý patetického sajrajtu, což mi film chvílemi znechucovalo skoro až k blití, a což v kombinaci se schválně rozskákanou (jako obvykle) ručkou vytváří z potenciálně nadprůměrné oddechovky jen bezpohlavní průměr "v mezích zákona", určený širokému diváckému stádu, a ne jen úzké skupině zvrhle cynických fajnšmekrů. Přesto mě ale několik scén srdečně rozesmálo, nejvíc asi první vyškrtnutý ze seznamu, onen vztekle vyhrožující španělácký zavilec a jeho vtipný dopad z vrtulníku. Hodně nejistá a rozpačitá třetí za Vinnieho. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Kdybych při sledování neseděl na obrovským nafukovacím míči, neměl jsem chuť radši zavřít oči a spát, tak bych si film možná i užil. Pak je tu ještě jedna nepodstatná zálěžitost. Uklouznuvší věta mé spoluhledící: "Jo tenhle to přežije a zabije *** " totálně pohřbila veškerou napínavost a vlastně všechno to šlo do ostnatých keřů.... 45% ()

Reklama

Ridick odpad!

všechny recenze uživatele

ako student politologie budem vzdy tvrdo hanit taketo antihumanne filmy...je to des a sklamanie co hollywood nenapadne, ved to pustite 10 rocnemu decku a sa necudujme ze v amerike sa budu potom na elementary school hrat na jackov conradov a jemu podobnych a vystrielaju pol triedy... nechcem byt premudrely, ale pokial viem tak v taliansku, nemecku a aj v japonsku su tresty smrti zakazane, a profilovanie nemca ako rasistickeho blondaveho jurgena, japonca ako majstra kung fu, rusa ako horu svalov je uz passe dost dlhsi cas...no nic, na zaver: NEPOZERAT ZA ZIADNYCH OKOLNOSTI!!!!!! ()

Easykk 

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě jestli měl kameraman klepavku, nebo mu někdo držel bouchačku u hlavy a řval mu zblízka do ucha: ,,Třes s tím, dělej, pořádně, to je málo, tak ku*va zatřes ať tam neni v tom souboji nic vidět, dělej šmejde, jestli to nebude pořádně rozplizlý tak rozpliznu ten tvůj mozeq po celý týdle pláži!!!!" - A jak zlý muž řekl, tak se stalo, já jsem z toho tekl a pěkně mě to žralo! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Docela jsem z tohoto filmu očekával parádní akci, což na první pohled vypadá, no ne? Nakonec po zkouknutí filmu jsem toho názoru, že příběh je blbost, co si budeme povídat, ale rozjezd u tohoto filmu je parádní. Hlavně teda schazování odsouzenců na ostrov v Tichomoří, a to se občas nevydaří tak jak by mělo. Jenže po tom je pár roztržek a nakonec si z toho vydedukuju, že to je docela hnus, a nejen já, ale i řada herců v tomhle filmu a budou se chtít tomu udělat přítrž. Jenže rozjetej vlak nezastavíš, a ani tady se tomu sloganu nikdo nedokáže ubránit. Akce to není špatná, abych pravdu řek. Občas je trošku hektická, ale jinak se na ní docela nechá koukat. Sice je tam řada hluchých scén, ale to se u takovéhoto filmu dá čekat. Takže Zabij, nebo budeš zabit, a když neposlechneš, aspoň si užij poslední chvilky na tropickym ostrově s parťáky psychopaty, kteří přemejšlejí stejně a nevědí, co si o tom všem myslet. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (9)

  • Při pohledu na monitor, kde jsou fotografie všechn vězňů společně s vlajkami zemí, ze kterých pochází, je možné vidět, že u Rosi (Dasi Ruz) a Paca (Manu Bennett) je vlajka italská. Jména jsou však španělská, v úvodu filmu Conrad (Steve Austin) poděkuje Pacovi španělsky „gracias“ a Rosa mluví v průběhu celého filmu španělštinou. (Sydney008)
  • Poté, co Conrad (Steve Austin) skočí z útesu do vody a poté vyleze, je během několika sekund suchý. (slatkac)

Související novinky

Jednooký králem... akce

Jednooký králem... akce

22.03.2008

Režisér příjemně tradičního westernu 3:10 Vlak do Yumy James Mangold se z Divokého západu přesune do blízké budoucnosti a kolty vymění za tu nejšpičkovější bojovou techniku. V adaptaci komiksu… (více)

Reklama

Reklama