Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladá zpěvačka a automobilová fanatička Natasha se proti své vůli stane řidičkou v nelegálních automobilových závodech, organizovaných pro zábavu znuděných boháčů. Její matka je unesena, a pokud ji chce zpět, musí vyhrát... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (49)

Inferno 

všechny recenze uživatele

Film s nulovou výpovědní hodnotou a od poloviny jasnou zápletkou i koncem. Ale o to tady nejde... přehlídka nejdražších sportovních aut a silikonových „krásek“ jak má být. Tak trochu mi připomíná Rychle a zběsile v milionářskym gardu. Komu koluje v žilách benzin povinně zhlídnout, kdo potřebuje jen tak vypustit...nudit se nebude... a kdo hledá filmový zážitek... ten ať se raději poohlédne jinde... ()

Beky 

všechny recenze uživatele

Slušnej úlet:))!! Ze začátku to vypadá, že film natočili na mobil, protože to byl obraz...snad i nefilmovej materiál:))!! Strašně amatérský...pak přijde ta lepší část a to bouračky, no...auta teda rozmlátí krásně, ale někdy je to teda dost i na moji představivost, protože auta lítaj asi tisíc metrů do vzduchu...opravdu težko popsatelnej nefilm:))!! Příběh neni zajímavej, ale to je snad jasný:))!! Asi takhle, pro mě je to určitě zábavnější než 2 Fast 2 Furious, nevim jestli teď film doporučuju, nebo naopak:))!! Jednou větou: A tak jsem měl vyděláno hodně peněz...a splnil se mi velký sen, že jednou budu hýbat světem filmu...k akčnímu žánru lehce přilnu:))! Daniel Sedak ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

Tak na tento film som sa vdaka peknemu traileru dost tesil, krasne auta a krasne zeny som dostal, ale to je asi tak vsetko. Pribeh je dost primitivny, herecke vykony obycajne a preteky aut maju dost nerealisticky priebeh. ALE ako lacna zabava po narocnom dni je tento film dobrou volbou. Kto si chce pozriet pekne auta (ake snad este v ziadnom filme v takomto pocte spolu neboli) a pekne zeny, tak tomu tento film mozem odporucit. ()

MadChick 

všechny recenze uživatele

Opravdu jsem váhal jestli dát 2 nebo 3 hvězdičky, nakonec jsem se přiklonil ke 3 a to i přes to, že je příběh naprosto přihlouplý ( no myslím, že by se daly použít i mnohem ostřejší výrazy) a závody jednotlivých aut jsou neuvěřitelně vyrovnané i když ve skutečnosti by bylo během několika sekund jasno o vítězi, neboť dejme tomu pro takové ferrari Enzo není Mercedes-Benz SLR McLaren či Porsche Carrera GT zcela rovnoceným konkurentem. Ale na druhou stranu ta auta jsou NÁDHERNÁ (a objeví se zde v podstatě všichni zástupci nejvyšší třídy supersportů Enzo, SLR, Carrera GT, Saleen S7, Koenigsegg CCX, Murcielago a i zástupci tříd nižšších jako Corvette Z06, F430, AC Cobra , Ford GT, Porsche GT3, Diablo VT, některé masserati atd. ) a koneckonců i slečny, které se zde objevují taktéž... proto ty 3* :-D SumaSumárum 50% ()

NoFiction 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak kvalitní sračku......... proboha ten scénař je naprosto otřesný ! Ani ty kozaté baby, které museli vybrat snad z půlky světa mě ani trochu nevzrušily. 1 * dávám opravdu a jen za ty auta, protože mám na ně i nadále slabost. Pokud nejste milovnici aut, vřele doporučuji hodinu a půl stravit úplně jinak. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (9)

  • Vo filme debutovalo aj auto Koenigsegg CCX, v tom čase s cenovkou vyše $500,000. (Real Tom Hardy)
  • Vo filme bolo použité aj jedno zo Sadek áut, Ferrari Enzo. Eddie Griffin si ho po filmovaní požičal, stratil kontrolu a narazil do betónovej bariéry. Spôsobil na aute škodu vo výške 1,5 milióna amerických dolárov. Médiá v tom čase tvrdili, že išlo len o promo na tento film. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama