Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Co říci k sedmičce výstižnějšího, než- páni, křovinořez! Jináč ale je to smutné, protože můj favorit krutě selhává, stačí jedna narušená slečna s telekinetickými schopnostmi a ejhle, narazila kosa na kámen. Jason ztrácí glanc a celkově jeho běsnění nemá takovou šťávu, jako když si v jiných dílech jel nerušeně podle své šablony a vrstvil jednu mrtvolku za druhou. 3 a 3/4* za závěrečné odmaskování, a buďme rádi. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Mírný zlepšení oproti předchozímu dílu ... Vzhled Jasona dostává lepší a lepší nádech, konkrétně tato varianta s řetězy kolem krku, vzadu viditelnou pátěří a roztrhaným oblečením se mi líbí ze všech dílů nejvíc. Co mě ale zaráží (a bylo to tak ve všech předchozích dílech) je to, jak Jason vždycky pohodovým krokem dožene všechny oběti, který utíkají docela rychle ... Bohužel svými pohyby Jason pořád vypadá jako nemotora a to mu trochu na image zabijáka ubírá na důvěryhodnosti. Trochu slabší je i to, že na přehršel vražd, nepřipadne opět ani jedna originální, nebo taková, kteoru byste si fakt zapamatovali. Telekineze mi v tom vůbec neseděla a tak trochu jsem si říkal, jestli to bylo nutný vůbec do této série zatahovat. SPOILER v 7. pokračování Jasona zasáhl el. proud, byl do něj vystřílen zásobník z pistole, utrpěl několik nehezkých pádů, hořel, schytal asi 20 hřebíků do celýho těla, vybouchl, zřítila se na něj terasa ... vážně nevím, co na něj kdy zabere :D ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale u mě má tento díl velmi dobré postavení a je to i díky prvku té telekinetické holčiny, která není záměrně vybranou krasavou a proto vypadá v rámci série, docela uvěřitelně. Zdůrazňuji...v rámci série. Úvod a závěr s tatínkem je úlet, ale musíte ho znáti, aby jste pak mohli proniknout do hloubky psýché hl. postavy, checht. Jo. Choval se jak ožralé hovado, přesto po něm matka s dcerou většinu filmu stále štkají, nebo co. Směšné. I když...u ženských zcela v normě. Většinou.;-) Jo, Jason vypadá fakt supr ohnile a tak. Proto je gurmánskou minihostinou, když mu spadne při final fight (abych taky byl v 21.st. cool, haha) maska. Mňamix! ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Čím novější díl, tím horší... od sedmičky to začíná platit rozhodně. Zatímco šestka nabírá nový dech a je jedním z těch lepších dílů série, sedmička zase vše sráží k místy dost nudné vyvražďovačce. Ta holka s telekinetickými schopnostmi mi tam opravdu nesedla, dává to filmu nádech, který se k Jasonovi prostě nehodí. Samotné řádění maskovaného maniaka není špatné, Jason je ve svém oboru už profík:), ale na dobrý film to bohužel nestačí. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Friday 13th 7 hlasi opat zmenu rezisera : tentokrat Carl Buechler dokazal natocit len podpriemerny horor, kde ubudlo krvi, brutality a vrazd. A Jason Vorhees ziskal protivnika : blondinku obdarenu zvlastnymi schopnostami. Skoda, caste striedanie reziserov filmovym seriam neprospieva, Friday 13th nie je vynimka. Chvalabohu, boli vsak natocene aj podstatne horsie casti ako tato podpriemerna sedmicka. 40 % ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Kane Hodder (Jason) je také kaskadér. Proto se nenechal žádným ve filmu zastupovat a všechny nebezpečné scény (i tu s ohněm) zahrál úplně sám. (LION-MR.T)
  • V roli Jasona se tu poprvé objevil Kane Hodder, jenž se stal prvním hercem, který tuto postavu hrál více než jednou (celkem čtyřikrát). (LION-MR.T)
  • Film měl původně být o boji Jasona (Kane Hodder) a Freddyho Kruegera (Robert Englund) ze série Noční můra z Elm Street. Na sérii Pátek třináctého ale vlastnil práva Paramount a na Noční můru v Elm Street zase New Line Cinema. Mezi oběma studii tak docházelo k neshodám. Zvláště ohledně toho, která ze dvou postav by měla vyhrát. Nápad se nakonec uskutečnil o řadu let později ve filmu Freddy vs. Jason (2003) - poté, co práva na postavu Jasona převzala New Line Cinema. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama