Reklama

Reklama

Pátek třináctého 7

  • Česko Pátek třináctého 7: Nová krev (více)
Trailer

Jason je zpět, ověšený zahradní technikou a je (jako už tradičně) k nezastavení. Tentokrát ale narazil na zdatného protivníka v podobě traumatizované telekinezí nadané dívky...... (Magic Box)

Videa (1)

Trailer

Recenze (194)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Pátek třináctého 7: Nová krev - Další skvělej díl kurva :D No jo tohle jsem zase viděl od tátovýho kamaráda na videokazetě :D Ale viděl jsem to poprvé německy s českým rychlodabingem, ten dabér byl strašná buzna 🤣 Pamatuju si ten hlas furt :D Díl režíroval John Carl Buechler a Jasona hrál už Kane Hodder, hrál Jasona pak už v dalších pokračováních. Líbila se mi moc hlavní hrdinka Tina (Lar Park-Lincoln). Je to sexy princezna. Má schopnost telekineze a díky ní omylem oživí mrtvýho Jasona z jezera. Jason už má slušnou masku po celym těle, žebra a páteř mu trčí z těla, je z něj už odporná chodící zombie zrůda, ksicht Jasona je ještě víc děsivější. Opět masakruje v Crystal Lake. Souboj mezi Tinou a Jasonem byl skvělej, díky svým schopnostem mu dávala dobře na prdel. Ta Melissa (Susan Jennifer Sullivan) byla hrozná kurva. Ta mě fakt srala, Jason se s ní nesral a dobře to odsrala (y) :D Atmosféra výborná a vraždící scény taky. Sedmička je pecka. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pořád čekám, kdy se tahle série zlomí v nekoukatelný shit a ono to furt šlape... Navíc těžko uvěřit, že spojení Pátek třináctého a telekineze bude fungovat. A ono fuckt jo! Nemůžu si pomoct, ale Jason je každým dalším dílem čím dál větší bad-ass, tady v závěrečném souboji navíc odmaskován, aby se mohl pochlubit svým krásným faceliftem. Hlavní hrdinka sympoška, na kterou se dobře kouká, děj docela (světe div se) zajímavej. Asi se stávám fanouškem Friday the 13th. (A chci kurde vidět původní verzi, na kterou nehrábla ruka cenzorova, to bych se nebál jít s hodnocením do plných a označit sedmičku jako nejlepší díl. Škoda... :-/). ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Friday 13th 7 hlasi opat zmenu rezisera : tentokrat Carl Buechler dokazal natocit len podpriemerny horor, kde ubudlo krvi, brutality a vrazd. A Jason Vorhees ziskal protivnika : blondinku obdarenu zvlastnymi schopnostami. Skoda, caste striedanie reziserov filmovym seriam neprospieva, Friday 13th nie je vynimka. Chvalabohu, boli vsak natocene aj podstatne horsie casti ako tato podpriemerna sedmicka. 40 % ()

sullafelix 

všechny recenze uživatele

lietajuce droty bedne a ine ....predmety ....John Carl Buechler si zrejme mysli ze je kazdy padnuty na hlavu tak ako on a na take vyplody mysle choreho idiota si hocikto pozrie zcela rad .. necudo ze sa myli ...!!!! no hnus ...takto odkurvit priebeh casti jednej legendy horroru ........to je teda neucta rezisera k cloveku ako takemu .... za take zlociny by som posielal reziserov makat do uranovych bani ..bez naroku na celodennu stravovaciu jednotku .... jedna hviezda ..len kvoli kontinuite a sunalezitosti k celku ...jednoznacne najslabsia cast ....napatie ..agresivita ... vsetko sama nula ... ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Mírný zlepšení oproti předchozímu dílu ... Vzhled Jasona dostává lepší a lepší nádech, konkrétně tato varianta s řetězy kolem krku, vzadu viditelnou pátěří a roztrhaným oblečením se mi líbí ze všech dílů nejvíc. Co mě ale zaráží (a bylo to tak ve všech předchozích dílech) je to, jak Jason vždycky pohodovým krokem dožene všechny oběti, který utíkají docela rychle ... Bohužel svými pohyby Jason pořád vypadá jako nemotora a to mu trochu na image zabijáka ubírá na důvěryhodnosti. Trochu slabší je i to, že na přehršel vražd, nepřipadne opět ani jedna originální, nebo taková, kteoru byste si fakt zapamatovali. Telekineze mi v tom vůbec neseděla a tak trochu jsem si říkal, jestli to bylo nutný vůbec do této série zatahovat. SPOILER v 7. pokračování Jasona zasáhl el. proud, byl do něj vystřílen zásobník z pistole, utrpěl několik nehezkých pádů, hořel, schytal asi 20 hřebíků do celýho těla, vybouchl, zřítila se na něj terasa ... vážně nevím, co na něj kdy zabere :D ()

Galerie (134)

Zajímavosti (24)

  • Režisér John Carl Buechler se podílel i na speciálních efektech a Jasonově (Kane Hodder) vzhledu. Krvavé efekty byly nakonec kvůli cenzuře vystřiženy. Ve filmu chybí např. scéna, kdy Jason vyskočí z jezera a zabije rybáře na loďce. (LION-MR.T)
  • V roli Jasona se tu poprvé objevil Kane Hodder, jenž se stal prvním hercem, který tuto postavu hrál více než jednou (celkem čtyřikrát). (LION-MR.T)
  • Film měl původně být o boji Jasona (Kane Hodder) a Freddyho Kruegera (Robert Englund) ze série Noční můra z Elm Street. Na sérii Pátek třináctého ale vlastnil práva Paramount a na Noční můru v Elm Street zase New Line Cinema. Mezi oběma studii tak docházelo k neshodám. Zvláště ohledně toho, která ze dvou postav by měla vyhrát. Nápad se nakonec uskutečnil o řadu let později ve filmu Freddy vs. Jason (2003) - poté, co práva na postavu Jasona převzala New Line Cinema. (LION-MR.T)

Reklama

Reklama