Reklama

Reklama

Pátek třináctého 6: Jason žije

  • Česko Pátek třináctého: Jason žije (více)
Trailer

Jako dítě si Tommy Jarvis zkoušel jaké to je, když jiní umírají a tak zabil Jasona Voorhese. Stal se tak postrachem okolí jezera Crystal Lake. Jenže nyní, po nějakém čase si Tommy není vůbec jistý zda je Jason opravdu mrtvý. Jediná možnost jak se ujistit, je vykopat jeho tělo a tak se s přítelem jedné noci vydá na hřbitov. Bohužel pro Tommyho, a především jeho přítele, najdou namísto seschlé mrtvoly Jasona v plné síle, který se jako zázrakem vrátil! (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (236)

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pátek třináctého 6: Jason žije“ má k dobru humor, který alespoň trochu nijak výrazně postupující sérii oživuje. Je tu pořád stejné schéma, ale právě ten humor, určité rozvíjení mytologie a celkem snesitelné postavy, tomu dodávají alespoň ten punc průměrnosti, který některým předchozím dílům výrazně chyběl. Jason zde není v ničem výjimečný, ale stejně vám jde o to, jak se mu bude dařit zabíjet lidi kolem sebe. A tady je to sem tam sranda. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tam to zabití té dvojice v autě z kraje filmu nemělo sebemenší chybu. Poté se však začal film značně ubírat na tempu. A ubíral a ubíral až se nakonec zjistilo, že už není z čeho brát. A už by kurňa mohlo zařvat nějaké to děcko, tady jich byly plné chatky a zdechli pouze všichni ostatní. Nicméně pár killů stálo za řeč. Díl jako celek však není lepší než všechny ostatní. Tato série si u mě drží standart. Uvidíme, jak to bude dál. Zase * *. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Opat zmena rezisera, sestku tentokrat reziroval Tom McLoughlin. A proti nevyraznej Friday 13th 5 ide opat o zlepsenie. Film ma opat strasidelnu atmosferu a Jason masakruje vsetko, co mu pride do cesty, stare, mlade, muzi, zeny, dievcata, chlapci ......... oproti nevyraznej Friday 13th 5 -ke aspon pribudlo vrazd, co je pre horory zlepsenie. Ovsem, na najlepsi diel serie Friday 13th z roku 1980 nema ani tento film. Skoda, ze po vydarenej sestke sla kvalita zvysku serie uz dole vodou. 77 % ()

choze 

všechny recenze uživatele

Jason žije! Pokolikáté už? A co je to za život, když je vlastně jen oživlá mrtvola? A není to fuk? Žije i Tommy Jarvis, který se po letech jako dospělý vrací ke Crystal Lake skoncovat s Jasonem, jenže ouha... Na šestce je znát snaha znovu rozpumpovat pátkovskou sérii po slabší pětce. Přibylo černého humoru, akce (karavan, krátká honička), vražd v rychlém sledu a film otvírají a uzavírají pamětihodné scény - vykopání Jasona z hrobu a jeho uvěznění v jezeře. Plus nějaký ten popkultuní odkaz (malá Nancy, která má noční můry) a to i na sebe sama (Cunningham Road). Škoda, že vraždy jsou krajně nenápadité (Jason prostě přijde, probodne a odejde) a taky bych se obešel bez těch trapně přehrávajících paintballistů. A Jason, který to nerozdýchal, se vrátil do jezera - s řetězem na krku a šutrem na řetězu... no, však on tam dlouho nevydrží.... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Jason se po malé odmlce vrátil, aby po předchozím podivném úletu vylepšil reputaci své sérii. A že se mu obzvlášť zadařilo svědčí zdejší hodnocení, která dělá ze šesté části nejoblíbenější kapitolu. Bohužel ne pro mě, já mám Jasona radši vážného a bez zbytečných skopičin. Co jí však nelze upřít, tak že ten odlehčující humor jí přinesl svěží vítr do plachet. Pan Voorhees je tu už za nezastavitelnou mašinu na zabíjení: kráčí lesem, kosí jednoho chudáka za druhým a vymýšlí, jak nejefektivněji zamordovat ty další (trojitá dekapitace je nezapomenutelná). Hustá atmosféra prvních dílů je sice nenávratně pryč, dokonce ani nahota už nedostala žádný prostor (!), i přesto je tohle Jasonovo dobrodružství pořád prima. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (22)

  • Když jde malá holčička (Temi Epstein) s mačetou k Paule (Kerry Noonan), množství krve na mačetě se mění. (Stocki)

Reklama

Reklama