Reklama

Reklama

Další díl kultovní hororové série osmdesátých let. Rozsekali ho mačetou na malé kousky. Jason Voorhees, legendární hororová postava, tedy definitivně zaklepal svou pracovní obuví se kterou si již třikrát vyšlápl na procházku spojenou s brutální zabíjačkou. Zemřel však doopravdy??? V okolí Křišťálového jezera totiž opět začíná obcházet brutální zabiják s hokejovou maskou, která nemilosrdně likviduje vše co se mu postaví do cesty. Tentokrát si vzal na paškál rehabilitační ústav pro problematickou mládež. Chlapci a děvčata se zde snaží relaxovat, aby se mohli vrátit do normálního světa. Zabiják s maskou jim v relaxaci rád pomůže. Ozbrojen vším co mu přijde pod ruku jim mlčenlivě ukáže cestu do normálního hrobu. Takovou terapii svět psychologie pro mladistvé ještě nezažil. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak od čtvrtého dílu se mohlo zdát, že tato série konečně jde trochu kupředu, jenomže se tento vzestup opět zastavil hned u pátého pokračování, které je totální fiasko. Nenabízí totiž nic, co by stálo za zmínku. Vraždy jsou neskutečně nudné a opakující se. Kladný hrdina svým chováním vůbec sympatický není a příběh jakoby byl sesmolen za deštivého večera... ()

choze 

všechny recenze uživatele

Dobrý úvod s cameem Corey Feldmana a nápadité gore (řemen, kadibudka, světlice), ale jinak jeden ze slabších dílů, který mi místy přišel až sebeparodický. Sice se odehrává v ústavu pro problémová děcka, což by mohlo přinést potenciálně zajímavé postavy a konflikty mezi nimi, ale ten motiv samozřejmě zůstává nevyužit. A navíc - SPOJLER! - tu ani nevraždí Jason, kurva. Taky škoda, že Tommyho nehrál zase Feldman. ()

Reklama

gogos 

všechny recenze uživatele

Polopsychpaticky dil plny napaditych vrazd, silenych lidi, peknych poprsi, povedene hudby ... Jeden z nejlepsich a zaroven i nejstrasidelnejsich Patku. Vlastne cely film nevite na cem jste, jestli se to ci ono zase nekomu nezda, kdo vrazdi, atd... Zamotane, vynalezave, vtipne, brutalni... Celkove vzato dost povedeny dil! ()

korbitch22 odpad!

všechny recenze uživatele

Juchů,Jason je mtrvej,pojedem do buranova,kde necháme násilnické delikventy bez dozoru,pěkně po hromadě i s lehce retardovanými a narušenými delikventy.Dáme jim k dispozici vše od motorovky,nožů až po sekery a uvidíme co se stane.Jupí jeden do nevydržel a luxusně použil sekeru na obří hromadu kudrnatého sádla.Co teď?Hele už vim hodíme tam partu vydláků,kteří budou svojí příšerností rozptylovat diváka,aby měl hlavu v ještě větších sračkách,počkej pak tam je vlastně klučík Tommy Jarvis,ze kterého se za 3 roky stal 25letý blonďatý fešák,když mu bylo před 3lety deset.Hele a nevim?je vrah nebo ne?hele taky nevim protože tam je najednou nějakej malej černoch,co se baví se starším černochem,kterej asi evidentně bydlí v dodávce a chodí srát do plecový budky,počkej a co tam dělá,hele nevi a kde sme teď,hele někde ve stodole,počkej tak kdo nás honí...né to je určitě Tommy,určitě mu křuplo v kouli,né počkej,Tommy je támhle pozor!Tommy!Sakra tak kdo tady celou dobu vraždí ty strašný dementy?Ty vole zdravotní bratr co byl otcem toho kudrnatýho pytle hoven ze začátku v sekerou v zádech.......uffff.Fascinuje mě jaké filmy dokázali vydělat 30 miliónů dolarů a kam až dokáží klesnout zdejší filmový fajšmekří se svými 5*.....jeden z nejmentálnějších filmů,co jsem kdy protrpěl.Škoda že Feldman natáčel jiný film,mohlo to mít naději. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Zde přichází série ze stádia zbytečnosti do stádia přiblblosti. Jason Voorhees nikdy nebude mým oblíbencem. Otázkou je, jestli s čím dál víc plesnivějšího a červama prolezlejšího xichtu se zastaralou maskou a mačetou jde vůbec něco víc vytřískat, když už natočili 9x to stejný, a ani to desáté, omlazané scifi nestálo za nic. Je opravdu smutné, když ho po deseti pokusech musel pumpnout až Freddy, což považuju za lepší biják než všechny samostatné P13. Vrchol série podle mýho přichází se třetím dílem. ()

Galerie (125)

Zajímavosti (22)

  • Jason (Tom Morga) zabodne mačetu svisle do Neilova (Todd Bryant) břicha, ale když ji vytáhne, je mačeta ve vodorovné poloze. (Stocki)
  • Violet (Tiffany Helm) tančí ve svém pokoji a Jason (Tom Morga) k ní pomalu přichází se zakrvavenou mačetou, ale když ji vráží mačetu do břicha, tak je čistá. (Stocki)

Reklama

Reklama