Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (562)

predators 

všechny recenze uživatele

No, zase tak úplná sračka to není :-) Suprhrdina si vzal do vínku Spidermana a snaží se z něj udělat totálního idiota.:-) A docela se mu to daří :-) Jistě po těch hromadách parodií je docela složité vymyslet něco neokoukaného a je fakt, že občas se to Superhrdinovi daří. Taky je fakt, že se mu nevyhla klasická trapnost a myslím si, že už se nenajde mnoho lidí, kteří by se smáli prdící stařence. :-) Takže, jo, ujde to:-) Zajímavosti: Mezi adepty na vážku byly můra a saranče. / Nejvíc srandy si užil L. Nielsen s hřebíkovou pistolí. :-) 35% ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

u snímků podobného žánru člověk asi nemůže očekávat žádnou extra top filmařinu, ale Superhero mě docela příjemně překvapil... nečekaná salva vtipu řadí tento podceňovaný kousek na(d) úroveň scary movies a povedených scén je ve filmu prostě pořád o něco víc než těch trapných, takže v mých očích lehký nadprůměr. 60% ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Hodně nevyvážená parodie, ty věčné údivné pohledy hlavní postavy mě dokonale iritovaly. Ten kluk se divil snad všemu a pořád. Humorné situace se s pravidelností střídají s těmi hodně trapnými. Velmi mě pobavil Jeffrey Tambor v roli lékaře, kterak pečlivě vysvětluje Rickovi, že musí dědečka ušetřit špatných zpráv a pak na Leslie Nielsena sám vysype jednu hrůzu za druhou. Takových povedených situací není mnoho a po většinu času spíše sledujeme laciný fekální humor. Série Scary Movie je určitě povedenější. 40% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $25,881,068Tržby Celosvetovo $71,237,351Tržby za predaj DVD v USA $12,019,434 //počet predaných kusov 620,777║ Občas trápne, občas zbytočne nechutné fóry ale nájde sa tu aj niekoľko slušne zábavných scén ale druhý krát by som sa k tejto komédii už nevracal. /40%/ ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Jestli hledáte nějakou vtipnou a zábavnou crazykomedii, která si utahuje ze superhrdinů, tak jste narazili na špatný film. Místo chytré parodie nebo pocty žánru se dočkáte opět přívalu prdících vtipů (PROČ UŽ ZASE?), padání do lejna a narážek na orální sex. Jediný klad: čtyřikrát jsem se opravdu nahlas a od plic zasmál. Zbytek filmu je bohužel nudná směsice přiblblostí, nechuťáren a oplzlosti. Kam se poděly staré dobré Žhavé výstřely, Bláznivé střely nebo Mel Brooks? Superhrdina nemá výšku a bohužel ani z 10% nevyužívá parodický potenciál superhrdinských filmů. Od totálního odpadu (viz Vesmírná prda, nebo Vampires Suck) ho ale zachraňuje těch pár povedených vtipů, solidní obsatení a koukatelná míra trapnosti. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Podľa komentára mal Rip Torn hrať „Šialeného redaktora“, no z neznámych dôvodov bol nahradený. (Pat.Ko)
  • Opätovne boli využité niektoré gagy zo série filmov Bláznivá strela (1988), ktorú produkoval aj David Zucker. Podobne ako vo filme Bláznivá strela, aj tu človeka na invalidnom vozíku Leslie Nielsen potľapká po chrbte a následne spadne z budovy. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama