Reklama

Reklama

VOD (1)

Takový elasťáky neměl ani Spiderman.  Rick Riker je školní outsider. Jednou ho však kousne geneticky upravená vážka a Rick získá nadlidské schopnosti jako neuvěřitelnou sílu a pancéřovou kůži. Rick se rozhodne, že využije svých nově nabitých sil pro konání dobra a stane se maskovaným bojovníkem proti zlu známým jako "Vážka". V cestě jeho osudu však stojí padouch jménem Lou Landers. Poté, co se mu nezdaří experiment, získá Lou schopnost krást lidem jejich životní sílu a v podlém hledání nesmrtelnosti se stane superpadouchem "Přesýpací Hodiny". S nepředstavitelnou silou, neuvěřitelnou rychlostí a strašně nepohodlnými punčochami bude Vážka schopen zastavit písky Přesýpacích Hodin a zachránit svět? A co víc, přestaneme se vůbec smát, abychom si toho všimli? Parodie na filmy o superhrdinech, od Spidermana, Batmana až po Fantastickou čtyřku, vás dostane. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (562)

Thomick 

všechny recenze uživatele

Superhero Movie paroduje úúúúplně všecko - což je jeho silná a zároveň slabá stránka. Co je naopak jeho stoprocentní slabinou, to je Drake Bell v hlavní roli. Ten kluk mě fakt neskutečně vytáčel. Naopak doktoři Hawking a Whitby (Jeffrey Tambor) bavili nadmíru, takže ve výsledku nevyrovnaná a dokonale průměrná karikatura kultu superhrdinství (a všeho možnýho dalšího). ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

KINO/// Obsazení 4/10 Děj 6/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// +zábavné dialogy, občas vtipné, Leslie Nielsen -bohužel je zde taky fekální humor, hudba je hodně okopírovaná, mnoho postav je nevyužitých, slabé herecké obsazení/// Jak jsem onehdá zmínil. Těmto filmům fandím a jsem rád že vznikají. A přestože nikdy nedosahují valných kvalit (ty tam jsou filmy jako Připoutejte se prosím, Bláznívá střela...) tak se u nich vždy docela dobře pobavím. Jenže, zajít si na takový film do kina! To je opravdu vyhazování peněz. Bohatě by stačilo DVDčko a v některých případech rovnou do TV. Protože na kino je tahla parodie dost levná. Efekty téměř žádné, akce tak na hranici. Prostě do kina jdu abych něco úžasného viděl. A tento film to není. Navíc jeho velkou slabinou je, že paroduje z 80ti procent Spidermana, takže pokud máte nakoukáno neřeknu "budete se skvěle bavit" ale bohužel musím říct, že budete přesně vědět co se kdy stane a zažijete často pocit deja vu. A tak jediné co je jiné, tak právě ty parodující prvky, zábavné dialogy snažící se námět vyhlodat až na dřeň a právě zmíněný fekální humor. A když řeknu že to je skoro to jediné u čeho se budete smát, je to dost zoufalé. Trošku se film dotkne Batmana a X-menů, ale to opravdu jen trošku a je to škoda, právě tyhle filmy prožívám víc než Spídieho. Tak co tam máme dál.../// Celkem 51%/// PS: říkal jsem si že je mi ten sympaťák Ryan Hansen nějak povědomej, on hrál ve Veronice Mars. ()

Reklama

somnar 

všechny recenze uživatele

Je škoda, že těch pět povedených vtipů ocení pouze anglofonní publikum, tudíž si zbytek diváků musí vystačit s klasickým arzenálem současným parodií - neexistující děj a více či méně trapné scénky těžící ze všeho, co je zrovna po ruce (tentokrát scénář Spider-Mana). Body k dobru za Leslieho Nielsena a jistou nekorektnost (niť nezůstane suchá na nikom od důchodců, přes Toma Cruise až k tělesně postiženým). P.S. Není to zdaleka tak hrozné jako Meet the Spartans. 50% ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Je to trápne a zvrhlé, ale je to zábavné. Nemôžem si pomôcť, ale nasmial som sa požehnane (je síce pravda, že film som nepozeral sám, ale s partiou). Osobne však nechápem tú malú rolu Pamely Anderson (meno tejto ceckane je tak dobrým reklamným ťahom? ehm), je totiž dosť od veci. Pochvaľujem si však rolu Leslieho Nielsena. Niektoré scény sú skvelé, niektoré sú zasa pravý opak. Očakával som niečo oveľa horšie. Milé prekvapenie. Čistý priemer. 50% ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tak a máme tu další z parodií, která si tentokrát utahuje ze superhrdinských filmů. Tentokrát se však nejedná o odpad jako v případě "Epic movie" nebo "Disaster movie" ale o povedenou komedii, která je sice občas trapná ale má v sobě spoustu podařených vtipných kousků a víceméně se zde nenajde jediný fékální vtípek, které jsou v dnešních komediích tak populární. Film nejvíce kopíruje Spidermanovo dobrodružství a do toho vkládá další superhrdinské kousky jako je Batman, Fantastická čtyřka nebo X-Men. Nejedná se však jen o přehlídku vtipných scének vykradených z jiných filmů ale překvapivě se zde najde i o pokus o příběh, který sice nepřináší nic nového ale je alespoň trochu zajímavý. Co se týká herců tak i zde byl výběr povedený a žádný z herců nesklouzává k trapnosti a především Leslie Nielsen opět válí a i po tolika letech dokáže rozesmát. I když snímek nedosahuje kvalit legend jako "Žhavé výstřely" nebo "Bláznivé střely" v dnešní záplavě rádobyvtipných parodií se jedná o nejlepší kousek. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (16)

  • Podľa komentára mal Rip Torn hrať „Šialeného redaktora“, no z neznámych dôvodov bol nahradený. (Pat.Ko)

Související novinky

Suprhackerství

Suprhackerství

09.01.2009

Dovolím si volným překladem citovat z diskuzního příspěvku anonymního autora na nejmenovaném serveru: “Hackeři jsou odpadlíci mimo skutečný život, bez práce a zálib, s nízkou sociální inteligencí.… (více)

Reklama

Reklama