Reklama

Reklama

A-Team sleduje odvážnou skupinku bývalých členů speciální vojenské jednotky. Hannibal Smith je protřelý plánovač vynalézavých misí, na jejichž realizaci je minimum času, vyžadují mimořádné schopnosti a velmi zdatné vojáky. Templeton 'Hezoun' Peck dokáže sehnat kdykoliv cokoliv. B.A. Baracus je řidič a největší svalovec v týmu. A H.M. 'Šílenec' Murdock je zdatný pilot a kvalifikovaný potápěč. Společně sloužili své vlasti celých osm let, načež byli posláni do vojenského vězení za zločin, který nespáchali. Poté, co se jim relativně snadno podaří z vězení utéct, se pouští do nebezpečného pátrání, aby dokázali svou nevinu a očistili svá jména. Během toho je napříč zeměkoulí pronásleduje vysoce postavená vojenská důstojnice Charisa Sosová (jedna z bývalých Hezounových milenek). A právě když už se zdá, že mají všechny potřebné důkazy k prokázání neviny, zjišťují, že jejich nejnovější mise právě začíná. (HBO GO)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (1 275)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"To chce sestřelit tu stíhačku? - Ne, snaží se pilotovat tank." Pilotování tanku, startování sanitky defibrilátorem a neustále dobrá nálada - to jsou chlapci z A-Teamu a já se bez mučení přiznávám, že mi s nimi bylo dobře. Jasně, že je to hrozná kravina, ve které není nikomu podezřelý ani černoch umývající ve Frankfurtu okna s raketometem v ruce, ale té zábavy nabízí opravdu hodně. Za mě je proto trošku škoda, že ke konci akce nekompromisně rozstřílela humor a všichni se statečně zatvářili, že to bylo míněno vážně. Nebojte, nebylo, to já poznám. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Kdo se ani jednou nezasměje, ať hodí kamenem. Odstřelit A-Team, a poslat jej do škatulky neskutečná volovina je tak jednoduché. Jenže tohle není žádný Tarkovskij. Tahle akční jízda je totiž natolik svěží a bezprostřední, že jí lze odpustit prakticky cokoliv - děravý scénář i do očí bijící CGI, které ke konci působí jako špatný vtip nebo snad pocta Tamahoriho Nextu s Nicky Cagem? Ale k čemu shazovat A-Team, když tu máme čtveřici hrdinů z masa a kostí, kteří hláškují jako o život, dohadují se s bejvalkami a ještě stíhají zachraňovat zemi v nesnázích na cestě za očištěním vlastního jména. I záporák je lepší, než ten z The Losers - který vypadal jako by právě opustil natáčení filmu Falešná hra s králíkem Rogerem. I když je tu rozvržení černá a bílá jasné už od prvního přistání helikoptéry a došlápnutí nohy na Bagdádskou půdu. Polovinu filmu se divák prakticky prochechtá – ať už je to díky narážkám na Statečné srdce, nebo ladný tanec tanku po obloze. Neřeší se tu, ani fakt, že i když dojde k vystřílení celého zásobníku kulka nikdy nezasáhne svůj cíl, za to si zaslouží obdiv zejména lana držící padák, která odolávají seč jim síly stačí. Bavil jsem se, jako už hodně dlouho ne. Takže vztyčený prostředníček a jedna nula pro hloupoučkou hollywoodskou zábavu. Sharlto Copley na hrad. 8/10 PS: V trojboji mezi The Losers vs. A-Team vs. The Expendables bude nejspíš Sly-ovo action porno o Hanebných panchartech nekorunovaným králem sezóny. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na parádní akci, kde nebude chybět humor. Tyhle typy filmů si totiž dokážu oblíbit a zkouknout klidně na tisíckrát. Podle mě to ale A-Teamu chybí. Nejvíc mi na něm vadí hlavně to, že se bere strašně vážně. A když už kamera jde do akce, tak je akce hustá, nemožná, ale ve výsledku na ní není vůbec nic vtipnýho. Samotnej fakt, že jeden herec div nevylítne z vrtulníku a pak jenom smutně kroutí hlavou, že to málem nepřežil, mi prostě přijde divná. Já chtěl parádní akci, s kopou chytlavejch hlášek a sympatickými herci. Ve skutečnosti jsem nedostal ani jedno. ()

KevSpa 

všechny recenze uživatele

Pro mě velké zklamání. Film se snaží tvářit tak moc cool, až je to trapné. A akce mě ani v nejmenším nezaujala. Film jsem dokoukala jen silou vůle a díky vcelku sympatickému Sharltovi Copleymu (kterému tyhle bláznivé role slušně sedí) a vidině, že na konci uvidím v cameo roličce svého oblíbence Jona Hamma. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Svoje druhy ve zbrani nikdy nezklamu. Statečně předvedu světu, že jsem voják z nejvybranějších. Rázně se utkám s nepřáteli mé země. A BUDU BOJOVAT JAK JEN BUDU MOCI...... Jako každej tým (akční), má i A-Team problémy. S důvěrou šéfů, s vnitřními záležitostmi, ale hlavně se zrádci vlasti, kteří mají ještě tu drzost ušít na ně boudu. Úvodní 20ti minutovka plná bláznivé akce nedá prostor ke spekulacím ani mezi příznivci komorních snímků, že tady budou odlehčený i titulky. Letecká akce, slaňování, výbuchy a spousta více či méně šílených nápadů jde velmi často na vrub příběhu. Ale co, většinu času se na tenhle ,,mančaft“, od kterýho by se každá .......no to je jedno – mohla učit, jak ochránit svoji nevinnost dobře dívá, protože i já mám rád, když plány nakonec vyjdou. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Jsem pravidelným návštěvníkem leteckých dnů. 2.) Pochopím, proč si nechat poslat do vězení kubánskej doutník napuštěnej 5 ml tetrodotoxinu. 3.) Zjistím, jak vypadá maximální 3D efekt. PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE *** NAPĚTÍ * ()

Galerie (69)

Zajímavosti (53)

  • Herec Sharlto Copley (Murdock) měl údajně v dětství seriál od své matky zakázaný, protože byl prý příliš násilný. Díval se tedy potají u svého kamaráda. Poté, co dostal roli ve filmu, tak zavolal matce: "To máš za to, že jsi mi na to v dětství zakázala koukat." (Othello)
  • Vo filme si menšiu rolu zahral aj režisér Joe Carnahan, jeho scéna sa vyskytuje len v predĺženej verzii filmu. (Shakers)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Bradley Cooper opět v akci

Bradley Cooper opět v akci

19.08.2014

Každé hollywoodské studio by rádo mělo svého Jasona Bournea. A u Warner Bros. jej velmi pravděpodobně objevili v Macku Bolanovi. Původně vietnamský veterán, jenž se stal elitním protiteroristickým… (více)

Na Hromnice o pár projektilů více

Na Hromnice o pár projektilů více

03.06.2012

Joemu Carnahanovi se sice nepovedlo rozběhnout úspěšnou sérii s A-Teamem, ale letošním Mezi vlky dokázal, že jako filmař má co říct a ví, jak to říct. Naposledy jsme o něm psali v souvislosti s… (více)

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

Kdo bude střílet pobudy v ulicích?

02.02.2012

Akční klasiku Přání smrti se před několika lety pokoušel remakovat Sylvester Stallone. Má teď ale spoustu jiné práce a o projekt se začal živě zajímat Joe Carnahan (foto). Režisér A-Teamu a survival… (více)

Reklama

Reklama