Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Terva 

všechny recenze uživatele

Film začíná jatkami, jak jinak, že. Kdo má rád krev, nebude se nudit. První odpor k filmu tady byl skoro hned. Záběry z jedoucího autobusu jsou stále ty stejné, to nemůžou natočit těch záběrů víc ? Auto, které se snaží vystrčit autobus mimo silnici je ( nebo spíš není ) ve dvou záběrech vůbec vedle autobusu vidět. Postranní mantinel u silnice v jednom záběru je, pak zase není, pak je a zase není, to je vtip ? Naprosto ubohý dialog nás doprovází celým filmem, špatné střihy, mizerná kamera...prostě ostuda. Zlatá jednička, nebo možná i dvojka. Tohle je totální blbost. Hudební doprovod ( Claude Foisy )je stupidnější než celý film. Tento snímek zbytečně žere maso a váš čas. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Film je trošku viac thrillerovo orientovaný ako jeho dvaja predchodcovia, oproti dvojke ubral aj na gore ( tu troška zamrzia počítačové efekty, no je tu i dostatok poctivej maskérskej práce ) , ale stále je to solidné pokračovanie s dostatkom vynaliezavých úmrtí, napínavým príbehom a slušnou " buranskou " ( hneď na začiatku je malý odkaz na Deliverance ) atmosférou. ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Ale jo, sice je tento díl už slušně zabředlý do bahna, ale nijak výrazně a dlouhodobě jsem u toho netrpěl, takže slabší tři hvězdy tomu i dám. Některé efekty si měli tvůrci odpustit, protože je evidentně nezvládli, zápletka s vězněma je taky silně otřepaná, ale co, je to hixplo, nějak tak to je dycky. Mexikán mě svým hraním a povahou dost bavil, vraždy byly povětšinou v pohodě. Konzumní matroš to je, ale pokud můžete, zvolte předchozí díly - a díky tomu jsem si to teď pro podtrhnutí rozmyslel, takže dám jen 2*..........a já dostávám strach pokračovat k posledním dvěma dílům. 49% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pomezí jedničky a dvojky. Levného looku se tahle série už asi nezbaví, ale trojka je tak trochu návratem k atmosféře jedničky, ale zároveň si uchovává řadu splatterovských prvků, v čemž se sice asi úplně nevyžívám, ale některé mordy byly dost vtipné - i tím okatě umělým želé provedením. Skupinka vostrých uprchlých trestanců v hlavní roli, namísto sexuchtivých teenagerů, je v rámci série taktéž příjemným osvěžením. ()

juta 

všechny recenze uživatele

S jedním a půl kanibalistickým mutantem se moc zábavy neudělá. Navíc, když se raději pozabíjejí vězňové navzájem, tak se tu dá těžko někomu fandit, možná spíše mutantovi, aby už konečně zabil otravného člověka a u podobných filmů by to mělo být naopak. Pár světlých okamžiků to přeci jen mělo, ale na první dva díly to nemá. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

  • V scéne, keď väzeň Chaves (Tamer Hassan) zápasí s mutantom, mu mutant rozreže ruku hákom. V nasledujúcej scéne ho zavesí na strom a Chaves ho odstrkuje. Pri detailnom zábere vidno, že väzeň má ruku v poriadku. (DJ Rocco iNc)
  • Ze strážní věže, která se objevila ve třetím díle, zbyly jen ohořelé trosky, což odkazuje na první díl, ve kterém mutanti strážní věž zapálili, načež shořela. (Matej.Mirejo)
  • V scéne, keď mladý policajt uteká zachrániť dievča, z lesa vybehne šerifov pes. Policajt sa poteší a nechá psa ovoňať kúsok trička, ktoré malo dievča na sebe. Pri detailnom zábere vidno, že mu policajt okrem kúsku trička strčil niečo do papule a pes to začal prežúvať. (DJ Rocco iNc)

Reklama

Reklama