Reklama

Reklama

DO-RE-MI

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 1998, 45 min

Účinkují:

Pavel Trávníček, Sabina Laurinová, Zora Jandová, Petr Kotvald, Martin Stropnický, Petr Vondráček, Petra Janů, Slávek Boura, Jan Přeučil, Valérie Zawadská (více)

Obsahy(1)

Pořad televize Nova, ve kterém zpívají amatérští zpěváci a hodnotí je porota složená z populárních osobností. Pořadem provázejí Sabina Laurinová a Pavel Trávníček. (poz3n)

Recenze (292)

Cooller odpad!

všechny recenze uživatele

citově zaujaté, nevkusné, neprofesionální, nudné... takhle a více slovy bych to mohl popsat a každý by bez napovědy pochopil že se jedná právě o DO-RE-MI.... ale sabinka tyhle roky byla "prcatelna" což jak je u mě znamo bych ji měl dat asi 5* co?... ne žertuju tady udělam vyjimku... odpad a sakra že velkej ()

cariada odpad!

všechny recenze uživatele

BRRRRRRRR. Ještě ted se osypu, když to někdy v noci náhodou kousek spatřím, něco tak stupidního může vymyslet jen blb. Když to začalo na Primě nechalo se to bylo to nové neokoukané, ale pak co z toho udělali a hlavně nova, Trapnost a nevkus až běda. Jak se tohle mohlo někomu líbit nechápu. Dvojice moderátorů mě děsně lezla na nervi. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Svého času jsme na to čuměli celá rodina. No a vlastně mi to ani moc nevadilo. Zrovna nastala doba puberty a Sabina Laurinová byla prostě pořádný kus pěkné mladé ženské – takže většina na to stejně čuměla hlavně kvůli ní. Občas se i v této soutěži objevili zajímaví (dobří) zpěváci – zpěvačky, ale většina účinkujících byli hotoví tragédi. Někteří měli velké sebevědomí, jiní byli blbí už od narození, no a pak tu byli recesisti. Pamatuju si, jak tam zpívala i jedna vedle z baráku a pak se jí smála celá ulice… ()

Ceberus odpad!

všechny recenze uživatele

Mělo by se to jmenovat "Česko hledá antitalent". Vystupují tady naprostí zpěváčtí diletanti a dostávají za své výkony známky ze soucitu. Porota má k dispozici sedm stupňu hodnocení a dlouho jsem neviděl, že by někdo použil něco horšího než trojku. Tolik k věrohodnosti. Stejnou metodu pozitivního hodnocení zpěváků ze soucitu aplikují také v Caruso show. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama