Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Recenze (295)

Jekyl 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se opravdu nepovedlo. Jedinou hvězdu dám ze slušnosti kvůli odpadlíkovi Lorenzu Lamasovi, který už asi opravdu nevěděl, co čeho píchnout. Příběh naprosto nesmyslnný, a jelikož i triky jsou na úrovni žáků prvního ročníku digitálních triků, tak vlastně ani není čeho se chytit. Herci předvádí výkon hodný samotnému filmu, tedy naprosto tragický. Tenhle brak lze sledovat snad pouze v 1 ráno po návratu z hostince, kdy si člověk vytáhne půlku ledničky a napůl mrtvej sleduje souboje stometrových monster ruinujících ropnou plošinu či kamenný most. I podobné věci lze natočit s grácií, ale tohle je prostě výblitek. Ztráta času. ()

Method76 

všechny recenze uživatele

Proč to ty lidi dělají. To vážně nikdy nepochopím jediný co se s tímto filmem dá dělat je to, že se zasmějete jak to vypadá, že grafika na starých videohrách je lepší než tohle. 1* za 5 minut dobrýho smíchu. ()

Honza. 

všechny recenze uživatele

Je to taková sračka že se člověk musí chvílemi smát nad aburdností tohoto "filmu" a chvílemi brečet, protože když si uvědomí co je to za lidi co na tom filmu dělali, tak je to k pláči. Viděl jsem to podruhé a musim zvednout za Lorenza, je to pán. ()

mp5991 

všechny recenze uživatele

Doufal jsem, že to bude jeden z těch filmů, které jsou vtipné tím, jak jsou špatné. Ten potenciál tam už podle názvu a faktu, že to má na svědomí Asylum, rozhodně byl. Bohužel tenhle film zůstal někde na hranici, kdy už je moc absurdní na to aby se dal brát vážně, ale ne dost aby se tomu dalo smát. Výjimkou je věděcký výzkum, kterému řešení na úrovni průměrného studenta základní školy zabralo asi jen den přelévání barevné vody, to jsem fakt čuměl :-D Děj mi navíc přijde záměrně natahovaný zbytečnými dialogy, asi aby se to reálně mohlo vydávat za celovečerák, protože toho zajímavého je tam tak 10 minut. Nicméně vydržel jsem do konce, takže nejhorší to pořád ještě není. ()

J*A*S*M odpad!

všechny recenze uživatele

Nepopsatelně špatný film. Těšil jsem se, že to bude alespoň dobrá blbá zábava, ale ani to ne. Jen a pouze nuda. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelný film. Tedy spíše "film". Herecké výkony jsou na úrovni přetvařování bezdomovců, že oni neukradli tu tašku s chlebem, vodkou, pivem, ovocem, televizí, pračkou a autem. Lorenzo Lamas musí za sebou mít hodně plastik a ty vlasy určitě nejsou jeho. Jediná "koukatelná" je Deborah Gibson, která však nepředvede své vnady tolik jako svůj velký nos (škoda!!!). Geniální je však zápletka, která zahazuje všechno dosud viděné a odvaha tvůrců z Asylumu je neskutečná. Že natočí brak věděli, ale látku si vybrali vcelku zajímavou (odvážnou a dostatečně uhozenou). Naštěstí pro ně nejen triky, ale snad všechno ve filmu je na tragické úrovni. Žralok, co sestřelí letadlo za letu nebo chobotnice, co si hraje s ponorkami ... ne nebudu nic říkat. Tohle se na jednu stranu musí vidět, aby jste "pochopili" a na druhou vám musím říct nekoukejte na to, protože je to zahozená hodina a půl života, bez výsledku. Pokud by tohle někdo prohlásil za komedii, hodnocení by bylo tak 2-3x větší:)). ()

Lateef odpad!

všechny recenze uživatele

Exkluzivní trhák Asylumu! Ukrutná zrůdnost, která je z poloviny(!) tvořená opakujícími se scénami! Žralok snídá Golden Gate a chobotnice hraje s ponorkami baseball, tohle fakt nemohl natočit člověk! Příšerná nuda, v traileru je vše podstatné, nečekejte o moc wtf záběrů více, i když žralok, kterej v závěru napadne ponorku, stojí za to, má rozměry asi padesátitisícovýho města (ničeho s mírou - tohle heslo tloukli od narození asylumákům do vygumovaných hlav). Prostě totální demence, tohle může bavit jen po sedmdesáti osmi litrech piva... jak se to vůbec může dostat ven mezi lidi na regály dvd půjčoven?? Tisíckrát humus, tomu se nejde už ani smát, prostě mě zaráží, když už točím takovej shit, tak přece nebudu tak blbej, abych cpal do filmu šestkrát tu samou scénu, to jako si myslej, že to lidi neprokouknou?? Ty vole, zlatej Uwe a radši deset jeho Bloodraynů... a to bych nevěřil, že tohle někdy napíšu... ()

BadoXXII odpad!

všechny recenze uživatele

Toto by chcelo veľké plátno a 3D !!! Scéna keď žralok vyskočí k oblakom aby chytil lietadlo je nezabudnuteľná. ()

3DD!3 odpad!

všechny recenze uživatele

Strašná sračka. Trochu zvrhle jsem se na tenhle film (?) těšil, ale tohle bylo vážně trochu moc. Násilím jsem se donutil to dokoukat abych už to nemusel nikdy absolvovat znovu. Jo a Lorenzo Lamas je oproti zbytku ansáblu pan herec. Nikdy víc. No to mě podržte! ()

Le_Chuck odpad!

všechny recenze uživatele

Po 10-tich minútach som si uvedomil, že môj moj voľný čas je príliž vzácny na podobné odpadky. Chvalabohu... ()

juta odpad!

všechny recenze uživatele

To zas byla blbost... Jsem člověk, který velmi zřídka dá odpad, ale tady to jinak nešlo. Tohle je opravdu stupidní věc, která neměla být natočena. Nechápu jak se do něčeho takového někdo mohl pustit. Nesmyslné, všechno tu je špatně. Efekty - naprostá katastrofa, ty střihy na různá tlačítka, záblesky... Sice mě film tolik nevytáčel jako třeba Slipstream, ale je neskutečně hloupý a nudný. ()

Pilda17 odpad!

všechny recenze uživatele

Celý film včetně efektů a hereckých výkonů nekoukatelný. Kdybych se měl zamyslet nad klady, tak nic nevymyslím a ani mě nic nenapadá. Nic jiného než odpad dát nelze.. 1/10 = 5% ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Laik žasne, odborníci z WETA se diví pokroku v počítačové animaci a Lorenzo bere i role v dílech, které vyžadují ubožejší promluvy než: "Mám axu." ()

hladass odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle kousek jsem docela těšil, myslel jsem že se budu bavit jako u Megapirani... No, spletl jsem se... Zatímco Megapiraňa byla zábavná kokotina, Mega Shark vs. Giant Octopus je jen nudná sračka u které jsem dvakrát zasmál (sežrání letadla a překousnutí mostu) a pak se jen nudil a nudil... ()

swamp odpad!

všechny recenze uživatele

Dávám odpad! Přesto doporučuji tento brak zhlédnout. V roli Emmy MacNeil neznámá nepornoherečka (přestože se tak tváří, obléká i hraje) Deborah Gibson, v roli Seijiho Shimada Asiat, který tomu jejímu výstřihu zkrátka neodolal, Vic Chao. Všechny pak přehrává všem známý Lorenzo Lamas, psanec, který loví psance (rozuměj: žraloka a chobotnici). Stupidita střídá stupiditu, vizuální efekty byste si doma v garáži udělali o mnoho lepší, logický vývoj děje neexistuje a k tomu všemu - ty feromony. :D ()

Rocky62 odpad!

všechny recenze uživatele

Zda-li dostanete také šílený nápad jako já a pustíte se do projekce, musím vás předem varovat. Chobotnice a žraloci jsou všežravci, když nemají zrovna chuť na velryby, není pro ně žádný problém smlsnout si na ponorkách, mostech či ropných plošinách. Také se jistě budete těšit na úchvatné záběry obrovských mořských nestvůr, ale dostane se vám příšerné počítačové animace, kterou by strčila do kapsy zvířátka vyrobená z plastelíny. Pokud se i přes tyto ''klady'' pustíte do projekce, snad vás potěší lehká romantika mezi hlavními postavami. Nevídaný sračkoidní paskvil. 0% ()

AlfaNumerO odpad!

všechny recenze uživatele

Co je lepší než tento film: strhávání strupů cizím lidem, strhávání strupů sobě, pád z 18 metrů koulema na stojan od vlajky, řezání ucha rozpáleným nožem, zajíždění skalpelem pod lůžko nehtu, vrtání ruční vrtačkou do stehna nohy či jiného libovolného údu, housenka lezoucí z penisu mající chloupky obrácené po směru výlezu, vánoční stromeček zaražený v pr*eli (a jeho následné vytahování), pád z letadla na dětskou prolízačku, setkání s laserem ala resident evil, čtení tohoto šíleného komentáře, herecké výkony v tomto filmu (to jsem hodně přehnal), Lorenzo Lamas v Odpadlíkovi. 1% ()

Reklama

Reklama