Reklama

Reklama

Jack Hunter: Prokletí hrobky Achnatona

(TV film)
  • USA Jack Hunter and the Quest for Akhenaten's Tomb (více)

Obsahy(1)

Jack se vydává do Egypta, kde se nachází obelisk se záhadnými symboly, podle nichž je poklad Ugaritu spojen s faraónem Achnatonem. Napínavá honba za pokladem pokračuje! (oficiální text distributora)

Recenze (43)

Lencha 

všechny recenze uživatele

Jak už jsem psala u pokladu Ugaritu...Další film na způsob Indiana Jonese, Lovců pokladů, Flynna Carsona a snad i trochu Mumie:-) Tady je to o to větší zmatek (kupodivu přehlednej), protože tady nehledá poklad jen Jack a někdo další se skupinou...tady hledá poklad Jack a další 3 samostatný skupiny:-))) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

I druhý film téhle minisérie se mi hodně líbil. Jak jsem psal u prvního dílu - je nutné brát v potaz, že to je televizní věc. Indiana Jonese to nevykrádá, jen se inspiruje. A ostatně sám Indiana Jones se inspiroval u svých dobrodružných předchůdců jako Alain Quatermain. Není tu příliš akce, ale když je, bývá na TV film dobře nasnímaná, lokace jsou pečlivě vybrány a kamera kouzlí, jak jen může, scénář není hloupý a je v něm jistý nadhled. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo bolo toto za zhovadilosť?! Smiešne úbohá napodobenina legendárneho dobrodruha Indiana Jonesa. Lenže Jack Hunter nie je Indiana Jones! Pretože rusák Ivan Sergei nie je ani z polovice tak charizmatický ako Harrison Ford. Režisér Terry Cunningham nesiaha Stevenovi Spielbergovi ani po členky. No a tiež v neposlednom rade lacná, televízna produkcia nemôže konkurovať spoločnosti Lucasfilm. Jack Hunter je looser. Škoda s ním strácať čas. * ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Ďalší amatérsky klon Indiana Jonesa. Zatiaľ čo Flynn Carsen si dobre uvedomoval aké má možnosti a tak išiel cestou humoru a sebaparódie, Jack Hunter toho nie je schopný. Tvári sa ako seriózny dobrodružný film a preto nutne zlyháva - nemá na to hercov, scenár ani rozpočet. Keby nebolo postavy Tárika - otravného pritepleného sidekicka - tak by to ale bolo vcelku znesiteľné. Ten kretén tam ale je a každou sekundou na obrazovke si pýta smrť strašným spôsobom. Špeciálne kvôli nemu dávam 1*, bez neho by to bolo aspoň na slabé dve. 3-/10 ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Musím se opakovat, ale jako u prvního dobrodružství tohoto hledače pokladů si musíme uvědomit, že všichni ti Flynn Casenové, Jack Hunterové nebo Tess Chaykinové jsou jenom hrdinové televizních filmů a charisma Harrisona Forda by u nich nenašel ani Indiana Jones. Proto, kdo chce velkolepou podívanou nechť si pustí Mumii nebo Chrám zkázy a ten kdo se spokojí s ničím nevyčnívajícím televizní dobrodružství aniž by se stal hledačem chyb a absurdit může najít upokojení u Jacka Huntera. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně, kdy Jack (Ivan Sergei) běží ke skále, ze které chce skočit do řeky, má rukávy vyhrnuté. V záběru, kdy skáče dolů, je má na rukou a po dopadu je má opět vyhrnuté. (JackBurda)

Reklama

Reklama