Reklama

Reklama

Calovi Weaverovi se zhroutil život, po pětadvaceti letech klidného manželství mu jeho žena Emily oznámí, že mu byla nevěrná s kolegou a že se chce rozvést. Dolehla na ni krize středního věku a má pocit, že její vztah s Calem uvízl na mrtvém bodě. Sedmnáctiletá Jessica, která příležitostně hlídá Weaverovým dcerku, miluje Cala a naivně doufá, že by ho mohla získat pro sebe. Jessicu zase zbožňuje třináctiletý syn Weaverových, Robbie. Cal je zklamaný, má pocit, že ve svém životě udělal všechno správně. Oženil se s láskou ze střední, založil rodinu, postavil dům, byl věrný a zodpovědný, a přesto mu jeho žena nasadila parohy. Sbalí si věci a odstěhuje se. Musí se vyrovnat s drastickou změnou svého života, ovšem ve světě svobodných si neví rady. Večery tráví v baru, kde se utápí v sebelítosti. Jednoho večera upoutá Cal pozornost Jacoba Palmera, mladého sebevědomého muže, který je přímo přeborníkem v balení žen. Jacob Calovi slíbí, že mu pomůže najít jeho ztracenou hrdost a pod jeho vedením se z něj stane muž, po kterém zatouží každá žena. (TV Nova)

(více)

Recenze (1 240)

Riley 

všechny recenze uživatele

Crazy, stupid movie! :) Ale já ho žrala od začátku do konce. 80% You know the big move at the end of Dirty Dancing, where Patrick Swayze picks up Jeniffer Grey? I can do that. So I tell girls I can do the move. I put on the song, Time of your Life, I do the big move and they always wanna have sex with me. ,,Oh, my God! That's the most ridiculous thing I've ever heard.,, I agree. But it works every time. :) ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Vcelku vtipná komedie u které je hlavní předností, že nekopíruje zaběhlé schéma. Hlavně první půlka svižně ubíhá, druhá taky ujde, konec už trošku zaostává. ()

BoXBe 

všechny recenze uživatele

No problem comedy. Funny, makes people smile, even laugh ("photoshop body" :-) and in the end, you must go through typical american speech thing with tears and applause, so you won´t miss anything. My recommendation, Ryan Gosling is cool. ()

Fancipal 

všechny recenze uživatele

Takhle kouzelná a ryzí romantická komedie se šarmantními herci tady nebyla od dob Nesvatbových. Herce musela vybírat filmová obdoba Warrena Buffeta, co postava, to trefa do černého. Metrosexuální ultrasamec Ryan „Armani“ Gosling pořadá neformální kurzy balení něžného pohlaví, což přijde mimořádně vhod Stevu „padavanovi“ Carrolovi (nikdo nepije vodku s brčkem stylověji než ty, Steve), kterého právě opustila Julianne Moore proživající svou vlastní krizi „středního věku“. Jako třešnička na dortu je pak symbol všecho zla David Lindhagen v podání Kevina Bacona (néé Lindhejgen :) ) a především nádherná Emma Stone, hledající, aniž si to uvědomuje, toho pravého. Během uvedení filmu do kin se všichni ptali Emmy na vypracovaný hrudník Ryana Goslinga. Místy jsem měl pocit, že je na tom založena marketingová strategie produkční společnosti. Zvláštní, nikoho nenapadlo se Ryana zeptat, jaké je to zatančit si s Emmou Stone na I Had time of my life, protože já bych svou nechuť k tanci, kvůli takové přiležitosti, odhodil stranou během jedné sekundy a to jsem strašný tanečník :) ()

laik_60 

všechny recenze uživatele

pravdu povediac, mal som lepsiu predstavu uz len s ohľadom na hodnotenia mojich oblubencov, no ale co uz, v hereckych kreaciach predstavitelov sa moc nevyznam, a z predstaviteliek Juliana uz dost unavuje a nudi s tymi smutnymi uškľakami a zaslzenymi očami, viac jej sedi uloha agentky ... zatoo tá maláanaleigh tipton z tej veru dačo bude, sa mi zdaa :) takže "všehovšudy" za cely film taký priemer a kuuuštik nad. ale len malinky ... taa "holywoodska stopa" filmov s touto temou je tam evidentna a osobne uz pre mna nie je moc "in" . ()

ivet.ka 

všechny recenze uživatele

Vynikající romantická komedie, která mě přesvědčila, že zanevřít na celý tento žánr ještě nemusím. Pěkně vygradovaný příběh, kterému dominuje komediální talent Steva Carella, neuvěřitelné charisma Ryana Goslinga (charisma, ne svaly), roztomilost Emmy Stone, která by na plátně klidně mohla zůstat o něco déle, přihlédneme-li k tomu, jak důležitá je její postava. Po dlouhé době jsem u komedie opravdu bavila, odcházela jsem příjemně naladěná a s úsměvem na tváři. Takovým tím nablblým, protože Crazy, Stupid, Love tak trochu nablble působí, ale dokáže z toho udělat svou největší přednost. Všechna klišé žánru, kterým se dnes již nedá téměř vyhnout využívá ve svůj prospěch. Přečtěte si celou recenzi. ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Vtipná, chytrá komedie, ve které Ryan Gossling září, Emma Stone exceluje a Steve Carell i Julianne Moore baví. Bláznivá, zatracená láska je přesně tím typem filmů, které si nemusíte zamilovat na první pohled. Ale romantika a city přetrvávají. ()

3n3my 

všechny recenze uživatele

Túto romantickú, ževraj komédiu, do červených čísel zdá sa potiahlo ženské pokolenie najmä za Honzu Novotného. Inak šablónovité, občas aj trápne a stokrát obohraté zobrazenie manželskej krízy. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Do háje, to snad ne, jsi jako z photoshopu. Hmmm už jsem nečekal, že vznikne romantická komedie na úrovni, která nebude trapná, bude vtipná a bude romantická. Kromě Marisy Tomei nemusím nijak zvlášť ani jednoho z účinkujících, o to více jsem byl překvapen, když každý zahrál svou postavu na 100%. Výborně propletený příběh s lehkými náznaky podobnosti s neméně skvělým Hitchem. ()

tomeek 

všechny recenze uživatele

Velice příjemný film. Skvělí herci, skvělá titulková písnička a hlavně jsem se bavil celou dobu. Škoda, že se školní proslov zvrhl v rodinné vyznání, ale to je asi tak jediná slabina. Naprosto pohodový snímek bez trapností. ()

charge 

všechny recenze uživatele

Měl jsem za to, že se bude jednat o komedii, ve který bude zkušenej Casanova radit tragédovi, ovšem to je pouze malá část z filmu a neni ani moc patrný jakým podstatným trikem či nově nabitou zkušeností se vlastně hlavní hrdina dokáže změnit v lamače ženských srdcí. Každopádně jsem zde viděl plejádu anorektiček v hlavních rolích, naprosto nechutnýho náctiletýho honimíra, kterej se snaží sbalit příšeru a opět tradiční rodinný i nerodinný problémy a vztahy. Jednu * za pasáže učitele a žáka a jedinou kloudnou Juliannu Guill coby herečku ve vedlejší roli. ()

flyboyeda 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu jsem nepravem trosku krivdill. Nevsimejte si Goslinga. Tykrááávo! Jsem rada zes mi koupil zmrzku, asi tak, moc hezke... ()

vesper001 

všechny recenze uživatele

Tradiční ženáč, který se snaží stát se naoko seladonem a jeho zmatená skoro-ex-manželka zdatně táhnou první dvě třetiny a vyvažují mnohem slabší chvilky s mladším párem a jarmark trapnosti s nejmladším ne-párem. Vše by vyřešilo (pro mě) atraktivnější obsazení. Třeba zamilovaný kluk Sam z Lásky nebeské byl roztomilý, zatímco Robbie je uslintaný pubertální mastnovlas, s nímž hormony mlátí o obrubník. Závěrečný propletenec je až moc překotný, chybí mu odlehčení, které by pomohlo divákovi zasnít se a na chvíli si namlouvat, že se to tak mohlo stát. Ale scéna s telefonováním „ze sklepa do zahrady“ je moc hezká. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Komediálně to není žádná velká bomba a Steve Carell není žádnej velkej komik, ale kupodivu to vůbec není na škodu. Už dost těch hloupejch vypatlaností s pitvořícíma se trotlama. Tohle je docela jiná liga. A funguje. A inteligentně. Největší bomba bylo, když se během běhu děje naděje, že se ty děje všechny propojí do jednoho děje a všechno se to propojí. Emma Stone a Ryan Gosling jsou sympatičtí každým coulem, Gosling navíc i svejma coulema. Mladej zapálenej Jonah Bobo coby láskychtivej puboš se taky sympaticky pere se svou láskou milovanou, která ho nemiluje a miluje jeho tatu, kterej miluje mamu, ale ta ho asi ne, protože měla úlet. A to ještě není celá zamotanost mezi vztahama, ale už tak jsem toho řekl až moc. Hlavní ale je, že se v tom člověk celou dobu vyzná... a baví se. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Velice milá komedie. Na to jak je v základu jednoduchá dokázala poradit a nebyla tak úplně obyčejnou komedií o balení ženských. ( 9.8.17/MAC ) ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Milá, vtipná, sympatická komedie, která si občas naladí na vážnější notu, což z ní poté činí pravdivé, upřímné leč i dojemné drama. Do celkového hodnocení samozřejmě výrazně promlouvá také prvotřídní obsazení. Konečné sklouznutí k nutnému a obvyklému rozuzlení, se po tak výživných dvou hodinkách, dá s čistým svědomím odpustit a konstatovat, že letos se moc kvalitnějších a vkusnějších komedií viděl nedalo. A to není jen zásluhou komediálně slabšího roku :-). ()

Copacabana 

všechny recenze uživatele

Takto to má presne vyzerať. Zbytočne nepresladené, no napriek tomu pôsobí v mnohých scénach dojemne a romanticky, a medzičase som sa bavila, až som sa za brucho chytala. Na žiadne hluché miesta som nenatrafila, aj napriek celkovej dĺžke,a samozrejme nesmiem zabudnúť vydvihnúť zlatíčko Goslinga, ktorý opäť poodhalil kúsok zo svojho hereckého majstrovstva (a nie len hereckého). Najlepšie scény jednoznačne hriešny tanec, záhradná a "oprava" poistiek, to ma dojalo. ()

Související novinky

Will Smith vás obere o všechny prachy

Will Smith vás obere o všechny prachy

21.04.2013

Loni se mu dařilo s Muži v černém 3, letos jeho sci-fi v Shyamalanově režii Po zániku Země nutí spíš k opatrnosti. Na jaký další projekt se soustředí? Inu, na Focus. Lehkonohou krimi s prvky… (více)

Al Pacino je starý rocker

Al Pacino je starý rocker

27.10.2012

Velmi solidní obsazení napříč různými generacemi nabírá „dramedie“ Imagine, kterou režijně debutuje Dan Fogelman, autor scénáře Bláznivé, zatracené lásky. Název související s Lennonovou písní není… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

Best of 2011 dle vybraných uživatelů

31.12.2011

Další filmový rok je za námi, a tak vám přinášíme přehled nejlepších filmů roku dle předních uživatelů ČSFD.cz. Uživatelé i filmy v jejich výběru jsou seřazeny abecedně. Jako vítězný snímek z tohoto… (více)

Reklama

Reklama