Reklama

Reklama

Hodně štěstí, Charlie

(seriál)
  • USA Good Luck Charlie
Komedie / Drama / Rodinný
USA, (2010–2014), 38 h 25 min (Minutáž: 22–50 min)

Hrají:

Bridgit Mendler, Leigh-Allyn Baker, Bradley Steven Perry, Mia Talerico, Eric Allan Kramer, Jason Dolley, Shane Harper, Lorna Scott, Gilland Jones (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(97)

Seznamte se s Duncanovými, jejichž život se obrátil naruby s příchodem novorozené sestřičky. Teenageři Teddy (Bridgit Mendlerová) a PJ (Jason Dolley) a jejich desetiletý bráška Gabe (Bradley Steven Perry) dostali od rodičů úkol pomáhat s malou Charlotte neboli Charlie (Mia Talericová). Rodiče Bob (Eric Allan Kramer) a Amy (Leigh-Allyn Bakerová) se snaží pracovat na plný úvazek, takže starší sourozenci do toho spadnou rovnýma nohama. Snaží se blíž seznámit s dětskou výživou, bryndáky, hlídáním a se všemi dalšími zábavnými i méně zábavnými činnostmi okolo výchovy malého dítěte. A samozřejmě se snaží vést při tom všem normální život teenagerů. Teddy zaznamenává každodenní rodinná dobrodružství do zvláštního videodeníku pro Charlie. Doufá, že v něm mladší sestřička jednou najde rady do života, až už její velká sestra nebude bydlet doma. (Česká televize)

(více)

Recenze uživatele Nerthys k tomuto seriálu (1)

Hodně štěstí, Charlie (2010) 

Nějak nechápu co všichni proti tomuto seriálu mají, pokud jste viděli Krok za krokem, Přátelé a podobně laděné sitcomy ...ano i Will a Grace a Dva a půl chlapa... nezapomeňme na samotný Disney (Kouzelníci z Weverly, Hana Montana, ...) všechny a to do jednoho jsou si podobné v tuposti... s více menší dávkou humoru samozřejmě dle dílu... když srovnám Charlie a tyhle všechny, tak mně tam nějak nepasuje.. proč? protože tak tupý není... Proč? Protože je uvěřitelný, není nudný a dá se a něj dívat opakovaně... čím to? Je poučený výše vyjmenovanými předchůdci :) ... notné plus jsou herci a nijak výrazný zcela boční námět videodeníčku... ...a k samotné postavě Charlie... proboha je to malé děcko nečekáte od ní nějaké výkony že ne? Dabing je skvělý dlouho jsem takový neslyšel. Takže rozhodně dle mého názoru nejlepší Disney Channel seriál ostatní mu nesahají ani po paty, podívejte se na více dílů,,, uvědomte si pro jakou věkovou skupinu je to dělané a hlavně že je to Disney channel.. pak hodnoťte ()

Reklama

Reklama