Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Ano, je to značně natvrdlý film s množstvím idiotských scén a dialogů, efekty taky nestojí za moc (hlavně zpočátku, pak už to docela šlo), ale co bychom nechtěli? V rámci zvířecích (žraločích) hororů to je rozhodně nadprůměrný kousek (o dva roky starší The Reef je sice lepší, ale sračkoidních filmů se žralokem je nespočet). Bait určitě dokáže nenáročnýho diváka a fandu žánru zaujmout. Některý sharkscény se povedly, napětí je taky na celkem slušný úrovni, ale hlavně je to vcelku netradiční podívaná v netradičních prostorech za netradičních událostí... Což o to, v negativech bychom se mohli pitvat dlouho, ale proč to brát tak vážně a film si prostě jen neužít s tím, co ho dělá zajímavým? 60% ()

lamps 

všechny recenze uživatele

Velmi solidní zástupce pro mě skoro vymřelého žánru, který už v posledních letech solidně leda tak zadlužuje své vlastní tvůrce. Bait má velkou výhodu, že s výjimkou úvodní scény, která je opět hrozivá, neobtěžuje diváka s hnusnými digitálními efekty, a že se mu podařilo vrazit skupinku různorodých charakterů (policajt, krásná policajtova dcera, racionální zločinec, šílený zločinec, uječená blondýna a pár kusů k rychlému občerstvení) do tak svízelné a neokoukané situace, že si divák těch 90 minutek rád počká na další finální verzi "smile you son of a bitch". A nic tentokrát nekazí ani režie, která v uzavřeném prostoru zvládá udržovat trvalé napětí a dokonce se jí povedlo vykouzlit i jedno nefalšovaně emocionální úmrtí (paradoxně za něj však nemůže žralok). Je to sice pořád zbytečný a dost hloupý film, ale takhle sympaticky udělaný si své fanoušky vždycky najde. 55% ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Když vynechám extrémně/uber/extreme špatnýho hlavního herce v podání Samuela tak se mi dostala velmi zdařilá žraločí podívaná se sice nic moc efektama ale jako zábava to byla maximální. Příběh je sice sakra divnej až humornej a ostatní herci taky stály za prd jen ten McMahon byl výbornej. Škoda že ten závěrečnej twist byl tak předvídatelnej. A taky mě trochu mrzí že režisér Mulcahchy se na režisérská židli neudržel. S ním to mohlo být ještě o kapánek lepší. Nicméně film je to určen pro teenegery a proto je tu neuvěřitelně moc klišé které mě doslova mlátilo do ksichtu, ale jako taková jednohubka to nebylo špatné. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak z mého pohledu nejde o takový průser, jakým byl Shark Night 3D, ale o žádný zázrak se taky nejedná... Přijde mi, že za posledních pár let jsou animal horory jeden jako druhý... Banda neschopných a hlavně nesympatických teenagerů, žádný děj, pitomé dialogy, které na druhou stranu působí, i když nechtěně, neskutečně vtipně a dost slabé digitální efekty... Bait prakticky všechno tohle splňuje, ale na druhou stranu jsem se celý film docela bavil a prostředí supermarketu plného mrtvol je příjemné, takže na jedno podívání, proč ne... Ale i tak, co se týče Austrálie a žraloků, dal bych přednost The Reef. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Australská rychlovka s nepříliš dokonalými digitálními triky, až zoufale debilním chováním postav ( zahodit dýchací hadici, když ji můžu k čemukoliv přivázat, to chce fištróna a ještě většího k tomu tahat za ni co nejvíc na opačném konci, když se jí evidentně nikdo nedrží:), ale taky s pěknou porcí krve a slušným spádem. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama