Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nemám nabíječku k notebooku, venku sněží a je zima jak v prdeli, návštěva doktora pár hodin do zadu, takže co s dobře načatým večerem? Zapnul jsem teda televizi a co nevidím - na Jojce má za chvíli jít Tsunami 3D o vraždících žralocích v nákupním centru. No popravdě mě to překvapilo - čekal jsem, že to bude tak dementní až to bude zábavné (něco ve stylu Sharkanada (které jsem sice neviděl, ale stejně...) nebo Mega Shark vs. Crocosaurus (a to už jsem viděl)), ale ono ne. Sice to bylo dementní, ale ani zdaleka ne tolik, jak jsem očekával, takže jsem se zasmál (bez úmyslu tvůrců pobavit mě) jenom párkrát. Ovšem toho promarněného času nelituju, protože to byla taková roztomilá oddechovka. Rybička, medůza, mrtvolka. Pár masakroidních scén taky přišlo (ten beznohý japonec, vietnamec, číňan, tchajwanec, korejec, severo-korejec, či co to bylo, se celkem povedl), ovšem chyběla tu prsa. Prsa, kurva, to v něčem podobným nesmí chybět. Piranha 3D je v tomhle a i v tom ostatním prostě mnohem lepší. Ale zklamán nejsem. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Mám rád filmy o žralokoch, ale toto bola skutočne len Bait. Už názov sám hovoril, že to je len návnada, ale čo už. Dal som sa chytiť a pozrel som si to. Aj napriek tomu, že som vedel, že sa to nevyrovná kvalitám Depp Blue Sea či skvelým Jaws, som si to pozrel a výsledok je presne taký aký som očakával. Obyčajný teen horor bez nejakého lepšieho nápadu, či aspoň jedného dobrého herca. Nulová atmosféra, trápny digitálny žralok a tupé dialógy. A si si dám zase so žralokmi na chvilku pauzu. 30% - 2* ()

Reklama

Campbell 

všechny recenze uživatele

Když vynechám extrémně/uber/extreme špatnýho hlavního herce v podání Samuela tak se mi dostala velmi zdařilá žraločí podívaná se sice nic moc efektama ale jako zábava to byla maximální. Příběh je sice sakra divnej až humornej a ostatní herci taky stály za prd jen ten McMahon byl výbornej. Škoda že ten závěrečnej twist byl tak předvídatelnej. A taky mě trochu mrzí že režisér Mulcahchy se na režisérská židli neudržel. S ním to mohlo být ještě o kapánek lepší. Nicméně film je to určen pro teenegery a proto je tu neuvěřitelně moc klišé které mě doslova mlátilo do ksichtu, ale jako taková jednohubka to nebylo špatné. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Být sežrán žralokem v oddělení těstovin - to jednomu může zkazit návštěvu supermarketu... Solidní začátek jako by spláchla ta „vlna v přístavu“ (surfař běžící směrem k ní pobavil) a pak už je divák jen pomalu máčen ve slané vodě srdceryvných výlevů, hrdinských aktů (oblek z nákupního košíku pobavil ještě víc) a fyzikálních zákonů postavených na hlavu. Linie s intelektuály v nepromokavém BMW zcela zbytečná, dějový twist vzhledem k přízvuku dotyčného průhledný, jak za regálem propluvší medúza. Bait by mě zkrátka nenavnadil i kdyby se ten asijský vedoucí prodejny roztrhl vejpůl.. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už hodně nesmyslných filmů a tenhle se řadí mezi ně. Opět si žraloci zasurfovali do obchoďáku na nákupy. Sice už je po vánočních výprodejích, ale což. Kdyby se někdo při nedělním odpoledni nudil, není problém si tohle trikové béčko pustit a při sledování se chytat za hlavu, jak takovej blábol může mít tak vysoké hodnocení. 20% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama