Reklama

Reklama

Assassin's Creed : Lineage

všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

UBISOFT vydal tento úvodní film ke hře Assassin's Creed 2. Jde celkem o tři krátké filmy, které zachycují příběh Giovanniho Auditora - nájemného zabijáka. Filmy se zabývají tím, co se událo ještě před začátkem hry, v níž se poté jeho syn Ezio stane hlavním hrdinou. Filmy jsou točeny mixem živé akce a CGI, což jsou scény vygenerované počítačem. (Gerret)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (131)

Greg25 

všechny recenze uživatele

Assassin´s Creed je pro mě herní série, která je kultovní legendou PC her. Jedna z mých nejoblíbenějších počítačových her vůbec. A Lineage je takovým milým lákadlem k zahrání si dvojky s Eziem v ústřední roli. Fanoušky potěší, a to je to hlavní, protože pro ně, ne pro filmového diváka, je tenhle "herní film" určen. 80% ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Je to výborně udělané. Krásné pohledy na renesanční italská města plná života. Dobová atmosféra srší z každého záběru. Pěkná kamera a pár úžasných střihových propojení mezi záběry. Ale, příběh mě příliš nebavil a navíc jsem se v něm poněkud ztrácel. Celkový zážitek je tedy mimo kvalitního technického zpracování spíše nepříjemný. A jen tak mimochodem, jsem dlouhodobý hráč této série. ()

Reklama

Losik 

všechny recenze uživatele

Naprosto vedle. Nepodařilo se zachytit kouzlo hry, atmosféru, ani kouzlo soubojů. Hlavní herec mi vůbec neseděl, žádný výkon, nic. "Cool" pomalé záběry na tvář hlavního hrdiny nefungovaly. Ve filmu bylo naprosté minimum parkůru a to minimum bylo jako z programu Malování. A od kdy vrah skáče před svojí oběť a pomalu se jí představí? ()

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Keby som sa na Lineage pozeral ako na samostatný film, je to slabota. V podstate s mizerným príbehom a hereckými výkonmi, obstojnými efektmi a kostýmami, zaujímavým prostredím a obdobím, ale výslovne poslabší kraťas. Okolnosti sú však iné, ide o propagačný ťah Ubisoftu, a ako taký funguje výborne. Na poli reklamných kampaní PC hier totiž Lineage úplne vyhráva, lebo dokáže na hru výborne navnadiť. Tým spĺňa svoj účel, nakrátko zabaví a vyšumí. V jednej veci je však jedinečný - je prvý. A dovolím si tvrdiť, že nie posledný. (70%) ()

JaninaM 

všechny recenze uživatele

Hru jsem hrála, proto jsem se chtěla podívat co tomu předcházelo. Romano Orzari jako Giovanni je strašně nehezký, ale zase postava slizkého Confidantiera a Borgia je dokonale stejná jako ve hře. Prostředí Benátek, Říma, jejich budovy, uličky a detaily na střechách jsou perfektní. Chvilkami to vypadá stejně jako ve hře. Samozřejmě jako film je to otřesné. Ale dvojku Assassin´s mám ráda , tak proto tři hvězdičky. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film je natočen na motivy slavné videohry od vývojářské firmy Ubisoft. (AngelusCZ)
  • Film byl vydán u příležitosti vydání videohry „Assassin's Creed II“, děj je však zasazen ještě před ní. (TwoFace)

Reklama

Reklama