Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (131)

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Filmy s taneční tématikou se mi velice líbí. V době kdy vyšla pouze série Step Up, jsem tento film uvítal. Na StreetDance jsem přišel v klipu skvělé písničky We Dance On a od té doby se na toto dílo těšil. Určitě mě nezklamalo, nenudil jsem se, ale na druhou stranu to mohlo býti ještě více propracované a nepředvídatelnější. Přesto hodně chválim. Také za to, že se ve filmu objevily takové esa jako George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. To co předváděli je vskutku impozantní. Stejně jako i jiní tanečníci. Dávám čtyři hvězdy - 80%. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

3D ne 3D, videl som bez 3D. A Narovinu poviem, dej ten sa nikam neposunul ( čo sa týka tanečných filmov), naopak je kapánek slaboduchý, tanečné kreácie....no povedzme, že ušli, ikeď záverečná scéna a street / baletná prezentácia tanca nedopadla podľa môjho umeleckého cítenia....a samotné skĺbenie baletu a steet-u nebolo synchronické. Chýbala tomu ľahkosť a možno i predcíznosť. Ale ja mám tanečné filmy rád, uchvacujú ma, inšpirujú, a vzbudzujú vo mne rešpekt....a StreetDance napriek nedokonalosti ma príjemne naladil i svojsky ( povedzme ikeď trošku nadnesene) okúzlil...... Ale na Step Up proste nedosiahol.... ()

Reklama

Alementina 

všechny recenze uživatele

Aneb jak rekl muj kamarad "I Sly mel v Rambovi lepsi dialogy" Scenar mizerny, ze i jako pozadi pro tanecni cisla je to spatny, o hereckych vykonech se neda mluvit a hlavni predstavitele tak nesympaticti z meho pohledu... presladky ksichtik te blondyny mi lezl na nervy s kazdym detailnejsim zaberem a jeji tanecnik nemastny neslany, o nejake vzajemne chemii se uz vubec neda mluvit. Dej i tanecni sceny okopirovane a to jeste tak, ze tyhle si na youtube asi znovu vyhledavat nebudu. Mam pro tanecni filmy slabost a odpoustim jim i primitivnejsi dej, kdyz me bavi a zvedaji me ze zidle s touhou si s nima zatancit, coz se o tomhle kousku rict neda. Hodnoceni vetsiny jako "odpad" mi prijde prehnane, takovy Souboj titanu ci 2012 mi prislo jeste ubozejsi... Navic tady skutecne 3D bylo alespon nejaky, nez nijaky jako v Souboji titanu. ()

Fawkes 

všechny recenze uživatele

Člověk by řekl, že po třech dílech Let's dance bude tohle jen kopie toho co už nám naservírovali američani. Mě se ale překvapivě britské pojetí Street dance líbilo, a užil jsem si ho naplno. Taneční choreografie, na kterých to tak stojí jsou díl od dílu lepší, hudba taky bombastická, takže můj výsledný dojem byl nad očekávání. Co se týče děje, který má v těchto filmech jen nepatrný prostor, je bohužel pořád stejný, nepřináší nic nového, vždy se jedná o skupinu, která miluje tanec a potřebuje se dostat do uznávané soutěže, jeden člověk skupinu zradí a vždy je tam nějaká ta láska, a vždy se na závěrečném představení na někoho čeká. Jinak v tomhle musím pochválit závěrečné spojení street dance a baletu, u kterého jsem jen netrpělivě čekal jak to asi bude vypadat a nakonec to bylo něco neuvěřitelného. Namixovaná baletní skladba bomba!!! (75%) ()

Pavelos 

všechny recenze uživatele

Další hip-hap-hop hopsanda tentokrát ve spojení s baletkama:-) Děj je pořád stejný, jako už bych to několikrát viděl, vždy je jiná pouze hudba a herci.. Tady se k tomu přidala celkem solidní kamera a pár pěkných záběrů.. Snímek potěší asi pouze členy tanečních skupin, kteří zde mohou načerpat inspiraci pro svůj další rozvoj;-) ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Film je historicky prvním tanečním filmem ve 3D. (Angie91)
  • Výraz street dance zahrnuje všechny tanečný styly, které vznikly improvizací na ulicích. Patří mezi ně hip hop, break dance, popping, locking a jiné taneční styly. (Angie91)
  • Film představí i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent - George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (Angie91)

Reklama

Reklama