Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život Carly (Nichola Burley) připomíná pohádku. Chodí s charismatickým Jayem (Ukweli Roach) a jejich taneční skupina se právě probojovala do finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship. Pohádka ale končí ve chvíli, kdy Jay Carly skupinu opustí a všechny sny o taneční slávě se tak rychle začínají hroutit. Zlomená Carly bojuje ze všech sil, aby skupině i sobě dokázala, že k vítězství je může dovést i ona, nicméně po sérii nepříjemností a osobních porážek, mezi které patří i ztráta zkušebny, začíná o svých vůdčích schopnostech vážně pochybovat. Spása přichází v podobě učitelky baletu Heleny (Charlotte Rampling), která je fascinována schopnostmi a nadšením Carly a celé skupiny a nabídne jim, že mohou trénovat v luxusním studiu baletní akademie. Podmínkou ale je, že budou spolupracovat s jejími baletními tanečníky. Helena doufá, že Carlyino nadšení a vášeň pramenící ze street dance nakazí i její mladé svěřence před konkurzem do prestižního britského Královského baletu.

Na otázku, zda tyto dvě skupiny tanečníků najdou způsob, jak před finále tanečního mistrovství UK Street Dance Championship a před konkurzem do britského Královského baletu začít spolupracovat, odpoví historicky první 3D taneční film, který je inspirujícím a vzrušujícím výletem po britské scéně street dance, a který představí mimo jiné i hvězdy populární televizní soutěže Britain´s Got Talent – George Sampsona a skupiny Flawless a Diversity. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Vyhy

Vyhy (hodnocení, recenze)

Drama bych to tedy nenzval. Je pochopitelné, že všem se nelíbí tento taneční styl a hudba. Ale některým ano, a mezi ně patřím i já, a neberte nám radost z těchto " jednoduchých" filmů, u kterých se nemusí přemýšlet, nebo pak se nemůže spát. Máme právo na to co se nám líbí a trochu se odreagovat od denní reality...;))

terulka

terulka (hodnocení, recenze)

Sice na film vzpomínám v dobrém, ale když jsem jej tehda sledovala, nudila jsem se...předchozí díly byly jistě lepší..a pokud je něco 3D, jasně, v kině si to užijou, ale ti co se na to pak koukaj na DVD z toho stejně nic nemají...líbily se mi jen okamžiky, kdy se tančilo, jinak to byla slabota :)

veveronka

veveronka (hodnocení, recenze)

nechápu co máte?Mně se to moc líbí,plno tance a skvělé muziky.někdy mám pocit,že tu lidi hodnotí jen negativně,jako by tomu extra rozuměli.já se pobavila a byla moc spokojená.doporučuji

driftm

driftm (hodnocení, recenze)

SNOWBALL: UZ hybajte do pici s tymato jebnutymi tanecnymi filmami...neda sa na to kukat...mali by to zakazat....jeden velky GRC a odpad! Já!!!!! Máš pravdu měli by udělat jeden velký koš na tyhle s.ačky!!!!!!!!

DanielP.

DanielP. (hodnocení, recenze)

Bohužel jsem zklamán. Mám rád filmy o tanci a zde se bylo na co koukat, ale proč kopírují? Proč nevymyslí něco nového? Proč je děj ve směs totožný s Let´s Dance? Dávám 3* za choreografii tanců a hudbu. Jinak kamera, střih, scénář a samotné provedení není dobré. Škoda

TomStrom

TomStrom (hodnocení, recenze)

Tohle že produkovala BBC? Tak to nechápu, jakým přehmatem k tomu došlo.

HouseFan

HouseFan (hodnocení, recenze)

Proč to je zařazené mezi DRAMA pane bože...tohle dramatický nebylo...no fakt už nevim...

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

dushik

dushik (hodnocení, recenze)

Nebudu hodnotit scénář, dialogy ani kvalitu filmu co do úmělecké stránky.....dostal bych se totiž na odpoad !!!.....Ale během filmu jsem se v podstatě nenudil, protože děl tvořil pouze 10 % filmu. Film byl o tanci a ten byl super.....narazíte tam i na známou taneční partičku z X-Factoru - DiverseCity. Hudba dobrá a 3D bylo udělané perfektně...nejlepší jsou Matrixové otočné záběry. Takže z těchto důvodů dávám 2 hvězdy a možná malé plus.

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

Wikinka

Wikinka (hodnocení, recenze)

ja na to sla jako na predstaveni tanecni skupiny Diversity ... a v tomhle smeru jsem byla vic nez spokojena :)

vBaker

vBaker (hodnocení, recenze)

vidět bych to nemusel, ale nechápu proč dáváte rovnou odpad, taneční kreace a choreografie by mohla býti dobrá, ne ?

Snowball

Snowball (hodnocení, recenze)

UZ hybajte do pici s tymato jebnutymi tanecnymi filmami...neda sa na to kukat...mali by to zakazat....jeden velky GRC a odpad!

Uživatel CrypzzXD smazal svůj příspěvek.

Chuchmi

Chuchmi (hodnocení, recenze)

radezz4: A kolik takovejch hopsáren znáš? Neni todle první taneční film ve 3D? Jak můžeš hodnotit něco co si nevidděl? To je úroveň :D

Reklama

Reklama