Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

Hakha 

všechny recenze uživatele

Bratři Strausové měli kvalitní materiál k tomu, aby napravili svoji špatnou reputaci po AvP II, který tak skvěle poslali do kytek… svoji šanci samozřejmě promarnili. Efekty vypadají fajn, ale vše ostatní je naprostý brak, který je závěrem více a více otravnější... Teď jen doufám, že Battle: Los Angeles nedopadne podobně… ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tupá sci-fi jednohubka so slabými trikmi, zlou akciou, uši (a nervy) trhajúcimi dialógmi, blbým správaním postáv (keď už si myslíte, že NIČ BLBŠIE SA UŽ PROSTE VYMYSLIEŤ NEDÁ, tí borci to vymyslia!) a nesympatickým hereckým obsadením. Najhoršie sú extra nesympatické, protivné, otravné a hlúpe postavy, ktorým som prial, aby ich niekto vyviezol do alternatívnej dimenzie, tam namaľoval na zeleno a hodil do ohňa. Toto som mal taký problém dopozerať do konca, až som sa stále ošíval a pred záverečnými titulkami ma z toho bolel celý chrbát. Nedám ani mizerné 2*, lebo to na ne proste nemá. Šéf výroby: Brett Ratner. ()

Reklama

2-Xtreme 

všechny recenze uživatele

Hrozne hlúpy film. Nečakal som zázrak, ale aspoň zábavné b-éčko. Colin Strause a Greg Strause sú hrozný a ďalší film by už robiť radšej nemali. Prvú hodinu sa nič nedeje, len sa pár postáv rozpráva o tom čo sa stalo... je to nuda a miestami až človek kruti hlavou nad tým čo hl. hrdinovia chcú spraviť. Nie je to ani vtipné keď už vážna časť filmu stojí za nič, ani nič... zaujímavé je, že sa to prezentovalo ako veľký apokalyptický film plný zlých alienov, no žiaľ vo filme je dokopy desať postáv dvaja alieni a plno zbytočných, nelogických kecov. Už dlho ma žiaden film takto neurážal. Totálne bez nápadu, vykrádačka všetkých možných filmov a "šokujúci záver" je síce dobrý, ale po to čo som videl predtým ma to vôbec nezaujíma. Zlatý Aliens vs. Predator: Requiem. Za dve scény dávam aspoň 3/10. Kedyže to má vyjsť Battle: Los Angeles? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Hlavným charakterom príbehu je Jarrod, ktorý s partnerkou Elaine prichádzajú do mrakodrapu v Los Angeles, aby oslávili narodeniny jeho kamaráta, Terryho. Nasledujúce ráno ich okrem opice prekvapia ale aj príťažlivé modré svetlá padajúce z oblohy. Každý, kto na ne uprie zrak, vkráča zákerným mimozemšťanom do pasce. To znie fajn, ale je tu jeden háčik. Rozpočet robí z tejto snímky len priemerné dielo. Námetmi invázií nás v poslednom čase filmári kŕmia častejšie, než zvyčajne. Mnohí Skyline prirovnávajú s filmom Svetová invázia a to nielen lokalitou. V lacných priestoroch a nízkymi ambíciami pre komerčného diváka ale nepôsobí Skyline nudne. S jednoduchým scenárom a postavami navyše dokáže vtiahnuť do deja, stotožniť sa s panikou a navodiť stiesnenú atmosféru. Jeho mimozemšťania a ich plán je oveľa premyslenejší a pôsobia desivo. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Neskutečně blbý film. Vážně, mohl bych psát, že Skyline je nudný, zdlouhavý a o ničem, ale slovo "blbý" vystihuje vše. Nehereckými nevýkony víceméně všech, kteří se na plátně objevili, počínaje a vykradačskou režií a scénářem, který napsaly děti ve zvláštní mateřské škole, konče. Jednu hvězdu dávám za vcelku sympatický vzhled vetřelců a za závěrečnou bitevní scénu, ve které bylo vše, co předchozí hodině a půl chybělo. Tedy vyjma herectví.__P.S. Co tohle dělalo v kinech? ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • Téměř celý snímek byl natočen v domě režiséra Grega Strause v kalifornském Marina Del Rey. (oje)
  • Barmanka u bazénu je ta stejná žena, které Jarrod (Eric Balfour) nesl zavazadla do letadla. (KucC)

Reklama

Reklama