Reklama

Reklama

Jarrod a Elein jedou na víkend ke kamarádům Terrymu a Candice do jižní Kalifornie. Další ráno však svítání přijde o dvě hodiny dříve a nepochází od slunce, ale ze zvláštních zdrojů vznášejících se nad městem. Z okna domku s hrůzou sledují strašlivý výjev. Lidé se vznášejí k obloze a jsou vtahováni do vesmírných lodí, které zakrývají oblohu Los Angeles. Čtyři kamarádi se zoufale snaží utéct a zachránit. Zdá se, že vesmírní narušitelé nemají slabé místo. Lidská populace je vysávána z povrchu Země. Život, jak ho známe, nenávratně končí... (Intersonic)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (690)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $10miliónovTržby USA $21,416,355Tržby Celosvetovo $78,693,371Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,839,239 //počet predaných kusov 45,583Tržby za predaj DVD v USA $8,862,011 //počet predaných kusov 487,515║ Otravné béčko s maximálne blbými dialógmi a ničím prekvapivým dejom, bez napätia a dej je len veľký kus vykrádačky, počnúc Matrixom či Cloverfieldom. Triky ušli ale to je asi tak všetko čo aspoň trošku zaujalo. Ešte že to bolo natočené za pár šúp. /20%/ ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tupá sci-fi jednohubka so slabými trikmi, zlou akciou, uši (a nervy) trhajúcimi dialógmi, blbým správaním postáv (keď už si myslíte, že NIČ BLBŠIE SA UŽ PROSTE VYMYSLIEŤ NEDÁ, tí borci to vymyslia!) a nesympatickým hereckým obsadením. Najhoršie sú extra nesympatické, protivné, otravné a hlúpe postavy, ktorým som prial, aby ich niekto vyviezol do alternatívnej dimenzie, tam namaľoval na zeleno a hodil do ohňa. Toto som mal taký problém dopozerať do konca, až som sa stále ošíval a pred záverečnými titulkami ma z toho bolel celý chrbát. Nedám ani mizerné 2*, lebo to na ne proste nemá. Šéf výroby: Brett Ratner. ()

Reklama

Ruut 

všechny recenze uživatele

Bratři Strausové jsou kok*ti a megalomani. Chtějí všechno a hned a líp, jenže na to nemají. Chcete si tento film aspoň trochu užít? Koukejte na něj od poloviny - první část je jen máčka, ve druhé je akce. problémem akce je, že všechno nebezpečí je digitální a tudíž ani trochu nevyděsí. No a pak to 5 minut před koncem vypněte, prootže finále monstroznější než všechny Matrixy dohromady posílá Skyline definitivně do pekel. A já jen doufám, že Strausovi už nikdy nic nenatočí. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Nevím, co zase všichni máte!!?? Z nebe padal príma modrý bordel a ten E.T. z podzemní garáže, co vypadal jako obří kunda, přesně zapadal do mých hrůzných snů o zániku civilizace a naučil mě chovat se k ženám s úctou. A to, že to celé bylo jen o honění (lidí ufounama) bez jakéhokoliv obvyklého balastu, mě taky kdovíjak nepobouřilo. Normální, pěkně udělaná agitka o redukci populační exploze od režisérů, kterým emzáci sežrali mozky. Akorát bych rád věděl, jak se jim podařilo ukecat ty chobotnice z Matrixu, aby jim v tom zahrály. Myslel jsem, že jsou nafrněné a takové štěky už neberou. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Ohromně nudná blbina, ve které se postavy strategicky vyhýbají logice a jak jen to jde, riskují život. Motivace mimozemšťanů nejasné, konec možná efektní, ale naprosto nesmyslný. Natahovaná nuda, která je potvrzením režijní impotence obou bratrů. Jediné, co stojí za zmínku, jsou efekty, které (vzhledem k nízkému rozpočtu) vypadají opravdu dobře. Vyhnout se obloukem a počkat na Světovou invazi, která toho kulisách L.A. imho nabídne víc. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (9)

  • V srpnu roku 2010 oznámila společnost Sony Pictures Intertainment, že zvažuje podat žalobu na bratry Strausovi za údajném plagiátorství některých scén z jejich snímku Světová invaze (2011). V březnu roku 2011 však společnost Sony oznámila, že nenašla žádnou podobu, čímž byli oba bratři očištěni. (Terva)

Reklama

Reklama