Reklama

Reklama

Šťastný Nový rok

  • USA New Year's Eve (více)
Trailer 1

O silvestrovské noci se do ulic chystají tisíce Newyorčanů, aby na Times Square přivítali společně Nový rok. Zdejší viceprezidentka Times Square Alliance Claire Morganová má jediné přání, aby tato oslava proběhla bez komplikací. V porodnici mezitím čekají dva manželské páry na narození svých potomků a pevně doufají, že právě jejich dítě se stane prvním newyorským miminkem nového roku a oni získají prémii 25 tisíc dolarů. Zcela jiné starosti má kurýr nahrávací společnosti, který musí trávit poslední den v roce v práci, zatímco jeho kamarád Randy strhává novoroční dekorace a hodlá být zalezlý doma. Když však nastoupí do výtahu se sousedkou Elise, výtah se zasekne a oni zůstanou uvězněni. Elise je zoufalá, protože spěchá do práce. Dalším zoufalcem silvestrovského večera je i asistentka z nahrávací společnosti Ingrid, kterou šéf z nepochopitelných důvodů drží v práci a nechce jí dát volno. Den zoufalců ale nekončí a osudy všech se ještě poslední den v roce mohou pořádně zamíchat. (TV Nova)

(více)

Videa (12)

Trailer 1

Recenze (455)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ani celé hollywoodske nebo nedokáže spasiť film, ktorý je dopredu odsúdený na zánik, či už z pohľadu dookabijúcej prvoplánovosti, predvídateľnosti, či vykonštruovanej sentimentality. Celé to nemá žiadny drajv, postavy sú proste len náhodne "dosadené" do útržkovitých scén a akoby nikto nevedel čo majú vlastne predstavovať, nemá to teda koncept, nemá to hĺbku. Menej je viac režisér asi pochopil z opačného uhla. 55%. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Kdo cekal Lasku nebeskou, je blazen! Ja jsem dostala presne to, v co jsem doufala... prijemnou vanocni atmosferu plnou sentimentu (kteryzto mi v tomto pripade vubec nevadi, ponevadz v Vanocum tak nejak patri) a hodne milych tvari. Zadne skvostne pribehy ani nic prekvapiveho, ale pristihla jsem se, ze se celou dobu britrouble blazene usmivam. Nezkazila mi to ani banda pachnoucich rusky zvanicich obcanu, co se v kine roztahovala vedle me. Nejlepsi pribeh je dle meho ten vytahovy s Ashtonem Kutcherem (ktery zaroven predvedl nejlepsi herecky vykon ze vsech) a Leou Michele z Glee, hned v zavesu jsou osolarkovany Zac Efron a plachá zestárlá Michelle Pfeiffer. Nejmene me oslovil bohuzel Robert De Niro a Hilary Swank a zdaleka nejvetsim utrpenim byl Jon Bon Jovi. Prekvapive mi nelezla na nervy Sarah Jessica Parker, nejspis diky skvele Abigail Breslin. Potesil taky Hector Elizondo a James Belushi, podesil obtloustly Cary Elwes a zestarly Matthew Broderick. Reklama na Niveu sice drze bila do oci, ale ostatnich jsem si moc nevsimala - zkratka svitici New York. Hudba se povedla... a zdaleka nejvic se povedly sceny ze zaverecnych titulku! Kdyby byl v tomto duchu cely film, klobouk dolu. Takhle je to neco mezi tremi a ctyrmi hvezdami... ale ze jsou ty Vanoce, priklanim se stedre ke ctyrce. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Pojď se taťko Roberte „beru všechno“ De Niro naposledy podívat na po žerdi klouzající křišťálovou kouli na Times Square, vyzve nemocného otce dcera Hilary „neumím si vybírat role“ Swank. Garry Marshall jede posledních dvacet let na náhody a doufá, že s mizerně napsanými postavami a dialogy zopakuje kouzlo nesmrtelné pohádky Pretty Woman. Měli jsme Valentýna, konec roku, teď může přijít třeba Den nezávislosti nebo Halloween. Je to jedno. Pokud si herci „jen“ odvedou svůj nudný standard, jejich osudy nás neosloví, za srdce už vůbec nechytí, tvůrci nezapomenou připojit několik vyložených nesmyslů (matka permanentně sledující svou dceru) a vynášet pitomá poselství, bude to špatné. Úchvatně nasnímaný New York toho moc nezachrání, tempo je kolísavé, první polovina prakticky otravuje, zajímavější obrysy jednotlivých příběhů přinese až půle druhá. A divák se může hádat, zda je horší oteklá Heigl, mizerný Bon Jovi nebo stále stejná S. J. Parker? ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Americká verze Lásky nebeské, která jako by si propojením rozdílných dějových linek v průběhu filmu chtěla vzít příklad z Crashe. Úrovně ani jednoho ze zmíněných nicméně zdaleka nedosahuje. Chybí tomu vtip, chybí tomu jistá esence nepředvídatelnosti, chybí tomu šarm, chybí tomu silné scény, chybí tomu nápaditý scénář. (Ne, pod slovem "nápaditost" si nepředstavuju, že se do děje zakomponují lidé rodící se i umírající nebo že se své malé vsuvky dočkají i hrdinní vojáci bránící Spojené státy v zahraničí.) Nehledě na to, že jak (ne)dělat product placement zjevně tvůrci odkoukali od českých filmařů. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $56miliónovTržby USA $54,544,638Tržby Celosvetovo $143,663,899Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,096,865 //počet predaných kusov 51,427Tržby za predaj DVD v USA $8,863,611 //počet predaných kusov 543,151║ strašne ale strašne sa chcú američani priblížiť Láske Nebeskej ale darmo ani tento krát súhra známych hercov nevyšla, nemá to ten správny nádych a skôr to príde len na vatovú umelú osnovu /45%/ ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Ve scéně v závěru filmu, kdy Hailey (Abigail Breslin) objímá svou matku Kim (Sarah Jessica Parker), má Hailey žluté rukavice. O několik vteřin později, když ruce sundavá, na nich však již nic nemá. (dandislav1991)

Související novinky

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

Zemřel Garry Marshall, režisér Pretty Woman

20.07.2016

V 81 letech nás opustil filmový a televizní klasik Garry Marshall. Většina z vás ho zná jako režiséra Pretty Woman nebo Deníku princezny, Marshallovi ale dala kariéru hlavně malá obrazovka. Jako… (více)

Den matek dostane vlastní film

Den matek dostane vlastní film

02.07.2015

Garry Marshall (Pretty Woman) se na stará kolena zakoukal do ansámblových romantik. Na sv. Valentýna vydělalo 216 milionů dolarů, takže rychle přišlo pokračování Šťastný Nový rok. To ale sesbíralo … (více)

Proyasův ráj ztracený?

Proyasův ráj ztracený?

14.12.2011

Studiu Warner Bros. se v posledních týdnech moc nedařilo. Zaručené „hity“ jako Happy Feet 2 a Šťastný Nový rok tvrdě narazily na nezájem publika i nepřízeň kritiků. A přestože Sherlock Holmes: Hra… (více)

Reklama

Reklama