Reklama

Reklama

Noc žraloka 3D

  • USA Shark Night 3D (více)
Trailer

Partička vysokoškoláků původně vyrazila na malebný ostrůvek uprostřed obrovského jezera se slanou vodou, aby si plnými doušky užila slunečný víkend. Znáte to – trocha vodních sportů a nezávadného flirtování, po nocích spousta alkoholu a sexu. Idylický plán se začne hroutit hned v zárodku, když po nevinné jízdě na wakeboardingovém prkně a následné nehodě vyklopýtá z jezera jeden z chlapců o ruku chudší. Ani on sám není schopen říct, co se přesně stalo, všeobecně přijímanou teorií je pak ta, že mu ji nešťastně ufiklo právě prkno, na kterém jel. Zábava samozřejmě okamžitě končí, parta nakládá zraněného spolužáka do člunu a vyrážejí vstříc pevnině a nemocnici. Pod hladinou jezera se však skrývá nepředstavitelná hrůza, monstrózní masožraví žraloci, kteří ucítili krev a dostali hlad na mladé masíčko. Začíná nerovný souboj na život a na smrt, během něhož se ti, kteří zatím přežili, snaží ze všech sil dostat na pevninu. Bohužel pro ně ti žraloci nepředstavují jediné nebezpečí, které na ně číhá… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (11)

Trailer

Recenze (256)

Ozo odpad!

všechny recenze uživatele

Po delší době poctivej odpad! Já vim, měl jsem to čekat a vůbec se do toho nepouštět, když já ale ty "rybišky" mám tak rád. Tohle je ale tak neskutečně stupidní film, až si říkám, jestli to nebyl záměr a neměla to být parodie, na což se ale film tváří příliš vážně. Takže fakt nevim. Jestli ale máte chuť na takový scénáristický pecky, jako když černej borec půl dne krvácí z uhryznutý pazoury, načež se zvedne, zapálí oheň, do zbývající pracky vezme oštěp a jde pomstít svoji starou, tak s chutí do toho ;) ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Nechci působit dojmem, že se schválně koukám na braky, abych je pak mohla kritizovat. Někdy má prostě člověk chuť na nějaký brutální béčko a je mu jedno, že to bude zábava pokleslé kvality. Jenže Noc žraloka je naprosto nekrvavej, nudnej a rozvleklej odvar, kde žraloci hrajou až tak třetí housle a po většinu času se jen kouká na teenagerovský radovánky, což ve filmech podobnýho typu slouží jako krátkej úvod k masakru a tady to vyplňuje první část filmu. Navíc kdykoliv se zrovna likviduje nějaká další otravná postava, tak po chvíli zmatenýho rejdování po hladině prostě jen zmizí pod vodou. No fakt nářez. Nevím, jestli ten nápad se vznikem žraloků mám ocenit nebo ne, radši se zdržím hlasování. Zajímalo by mě, jestli je Megalodon zábavnější, protože tohle teda byla absolutní slabota. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dle mého je tento film zbytečně podceňován. Samozřejmě že Čelisti byly jen jedny, ale tento film mě rozhodně bavil víc, jak celá série Shark Attack. Finální rozuzlení příběhu mě celkem zaujalo, protože myšlenka rozhodně nevypadá špatně. Horší už to bylo v digitálním zpracování žraloka. Už jsem si zvyknul, že žralok dokáže sežrat i letící letadlo, takže mě tady nic extra nepřekvapilo. Ba naopak některé scény se mi líbily docela hodně. Herecké výkony už byli ze slabšího soudku, ale alespoň tu hrály pěkné baby. Ovšem zajímalo by mě, za co utratil režisér tolik peněz (vždyť 25-28mega se přece musí někde projevit…) ? Prostředí jezera bylo nádherné, stejně jako elegantní jízda na prkně. Nemůžu si pomoct, ale já musím prostě dát lehce podprůměrné hodnocení, protože do toho vytouženého průměru tomu přece jenom trošičku chybělo. Bylo zde i zbytečně moc nelogičností, ale ani to není už v dnešní době žádná novinka). Jinak ovšem na tenhle kousek určitě nezanevřu. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Po prvním zkouknutí traileru byl pro mě Shark Night jeden z nejočekávanějších hororů roku. S prvními recenzemi mé nadšení klesalo, ale stále jsem se těšil. Musím uznat, že je to opravdu hloupá ptákovina a že z prvního setkání s digitálními, nepřirozenými žraloky jsem měl celkem šok. Ale naštěstí mě film potkal v takové unavené, pohodové náladě, tak jsem jen bezmyšlenkovitě seděl a koukal. Nakonec se mi to celkem líbilo, tyhle teen vyvražďovačky u vody fakt můžu (hambařin a krve teda ale mohli přidat), revenge námět mě zaujal a hlavně jsem si zamiloval to prostředí jezera. 70% ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

V podstatě všechno špatně. Postavy jsou do jedné nesympatické, kdykoli se mohou chovat jako idioti, nadšeně toho využijí, krvavé scény nestojí díky PG-13 za nic, o chabé animaci žraloků lepší pomlčet a scenáristické perly typu „černoch bez ruky zapálí oheň a naběhne do vody s oštěpem" lze už jen vnímat s úsměvem. Slabý čajíček pro mladší ročníky, kterým připadají Čelisti „příliš mechanické“ a Pirani 3D „příliš o ničem“ (neboť tamní síla pramení z pevného režijního vedení a ochoty vytěžit žánrovou absurditu na kost). Malé bezvýznamné plus za hlášku o tučňácích. ()

Galerie (71)

Zajímavosti (11)

  • Je možné všimnout si, že během Sářiny (Sara Paxton) resuscitace zmizely z Nickových rukou (Dustin Milligan) výrazné zarudlé otlaky z předchozího připoutání. (Conspi)
  • Ve scéně předtím, než do místnosti vstoupí Malik (Sinqua Walls), hrají Gordon (Joel David Moore) a Nick (Dustin Milligan) hru „Halo Reach“. (StrYke)
  • Ve skutečnosti by Žralok bílý ve slaném jezeře kvůli koncentraci soli žít nemohl, adaptován je pouze na život v oceánu. (Listeroman)

Reklama

Reklama