Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Tanečník Ash (Falk Hentschel) je samotář, který cestuje a soutěží ve streetdance. Snaží se být tím nejlepším z nejlepších a jeho snem je vyhrát Světový šampionát a porazit svého největšího rivala Vince z taneční skupiny Neporazitelní. Šance se blíží - tito trojnásobní šampióni budou brzy vystupovat v Paříži. Ash hned vyráží hledat nejlepší tanečníky po celé Evropě, aby mohl sestavit novou taneční skupinu. Se vším mu pomáhá jeho nový kámoš Eddie (George Sampson). První jejich zastávkou je dánský Copenhagen, kde získají Eddieho starého kamaráda Stepha, dalším je Tino, kterého na pláži na Ibize obklopuje houf krásek. Následuje Skorpion ze Švýcarska, Bam Bam z Amsterodamu, Kill a jeho bratranec Junior z Berlína. V Londýně narazí na skupinu The Surge. Potom se vypraví do Prahy vyzvednout Terrabita, dalším tanečníkem je Ali z Lyonu a pak už jen Yo Yo a Legend z Říma.

Jakmile je celé osazenstvo v Paříži, najdou si podnájem a navzdory několika maličkostem jsou všichni odhodlaní utkat se s Neporazitelnými. Eddie a Ash se ještě zastavují v samém srdci Paříže a to přímo v podzemním klubu Salsa. Zde Ash poprvé vidí krásnou Evu (Sofia Boutella) tančící vášnivou salsu na pódiu tvořeném boxerským ringem a rozhodne se ji do své taneční skupiny zapojit. Evě se ten nápad nejdřív moc nezdá, ale nakonec souhlasí. Spojení streetdance a vášnivé salsy nakonec probudí vzájemnou vášeň i v srdcích Evy a Ashe, ale co dál? Má vůbec narychlo spojená skupinka tanečníků z celé Evropy proti Neporazitelným šanci? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

kingik 

všechny recenze uživatele

Když se film blýskne náročnými a propracovanými tanečními choreografiemi má vyhráno bez ohledu na jednoduchý příběh se kterým si scénář nedal velkou práci a potýkal se s obehraným schématem od začátku do konce. Všechno už bylo k vidění v jiných tanečních filmech. Asi je výhodou, že jsem neviděl jedničku. Když na mě ve dvojce vybalili náročné taneční sestavy bylo jasné na čem film přišel stavět. Nemá v podstatě co jiného nabídnout a čím jiným zaujmout. A to víte, že dojde na lásku a amatéři porazí v kontestu špičkové profíky. A kdo má tanec v krvi si film užije mnohem víc a vlastně ví na co se do kina vydal. Nemůže být v tom případě zklamán. Hvězdičky si budete odčítat nebo přičítat podle toho, jak moc vám přijde spojení salsy a streetdance vkusné. 60% ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Hlavnou devízou Street Dance je opäť pomerne vysoký počet tanečných čísel. To ťahá film do lepšieho priemeru. Hlavný hrdina bol dosť nesympatický, ale vynahrádzala to jeho ohnivá partnerka. Tanečné latino čísla v klube boli vrcholom filmu, čo je pri jeho názve StreetDance trošku mínus. Rovnako pravidelne sa opakujúci jav vo väčšine tanečných filmov - súper predvádza o poznanie lepšie tanečné čísla, hlavne vo finálovej bitke. Pre fanúšikov žánru ale určite príjemne strávená necelá hodinka a pol... 60% ()

Reklama

TommyDiamond odpad!

všechny recenze uživatele

Film začal odletem do Paříže na nějakou velkou taneční soutěž (kterou jistě vyhrají i když jsou samozřejmě autsajdři). První tréningový tanec začal v ringu a já to nevydržel a musel jsem vypnout. Osobně jsem myslel, že vydržím díl, ale nejde to. Tyto filmy o tancování jsou odpadem celé filmové kinematografie. Je to pro mě jako poslouchat dechovku. 5% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

V porovnání s prvním dílem bych možná mohl dát 3*, ale zdravý rozum tomu prostě zabraňuje. Taneční scény jsou o chlup lepší, a netaneční příběh, který tu je překvapivě více v popředí než samotný tanec, není tak blbej jako v podobných filmech. Hodně tomu pomáhá Sofia Boutella, kterou už od doby, co byla tváří Nike žeru. Jako jediná tu má něco jako charisma a je vidět, že se hýbat opravdu umí. Narozdíl od Ashe v podání Toma Contiho, který je nesympatický blb. Komu se tento žánr líbí, bude určitě spokojený a může si přidat jednu až dvě *. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Od týchto filmov nemožno očakávať vrcholové herecké výkony ani prepracované dejové spracovanie. Všetko to šľape na takmer vopred jasnom a jednoduchom príbehu, ktorého hlavnou ozdobou je tanec a samozrejme milostná historka, takže záleží len na tom či tvorcovia priniesli niečo iné ako bolo v predošlých podobných, tanečných filmoch. Niektoré momenty boli od predošlých filmov odlišné ako priebeh prípravy na konečný súboj v tom, že tu na to takmer vôbec netrénovali, ale hľadali sa tí najlepší z celej Európy. To že zavítali do Prahy bolo prekvapivé, no cesta vlakom s dobytkom tu reklamu Prahe pokazila. Vcelku úspešné zvládnuté tanečná salsa, keď latino tanečníci to v klube riadne rozbalili a aj niektorá choreografia v modernom tanci ukázala zaujímavé prevedenie tanečníkov, takže na 50 % to bolo učite. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (1)

  • V momentě, když jede Ash (Falk Hentschel) do Prahy i z Prahy, objevuje se česká vlajka ve špatném provedení, kdy je bílá barva vzájemně prohozena s červenou. (ČSFD)

Reklama

Reklama