Reklama

Reklama

Dokonalý Spiderman

(seriál)
  • USA Ultimate Spider-Man (více)
USA, (2012–2017), 38 h 8 min (Minutáž: 22 min)

Tvůrci:

Duncan Rouleau

Předloha:

Walter Simonson (komiks)

Hudba:

Kevin Manthei

Hrají:

Drake Bell, J.K. Simmons, Chi McBride, Logan Miller, Tara Strong, Clark Gregg, Tom Kenny, Adrian Pasdar, Matt Lanter, Stan Lee, Rick D. Wasserman (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(104)

Recenze (50)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Ale jo, ono se na to nakonec dá i dívat. Má to tempo a spád, je to docela dobře nahláškované. jsou tu všechny důležité postavy okolo Petera Parkera i Spidermana a nechybí ani S.H.I.E.L.D. Mě se první díl ale opravdu strašně líbil, tak doufám, že se úroveň udrží. Fakt je to totiž sranda a někdy je to opravdu dost komiksové. Parádních 75%. A pokud budu chtít, klidně to i navýším, ale i takhle je to moc fajn. P.S. Asi zase začnu po ránu koukat na animáče... ()

vassil 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, miloval jsem ten původní kreslený seriál Spider-Man. Ale když jsem jej viděl nedávno se synem, nebral mě, prostě už jsem z toho vyrost. Na Ultimate Spider-Man se dívám taky se synem, a ten humor - i když je určen jiné věkové skupině - mě prostě nějak bere, a je to super podívaná. ()

Reklama

RenaM 

všechny recenze uživatele

Vlastne tento seriál ma s naším pavúkom zoznámil... ešte hrozne dávno, keď som prepínala a prešla som aj na disney. je to také milé, vtipné a ľahké podanie, bez tých temných miest typu smrť jeho strýka. Nedá sa povedať, že by to bol filmový trhák, ale aj tak... Páčia sa mi aj jeho nový "spoluhráči", ktroý tomu dávajú taký iný rozmer. A tie vsuvky ma síce niekedy otravujú, ale je to také ozvláštnenie. Srší to vtipom, takže za mňa takých 95% :-) ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen 3. a 4. řadu, jiná na Netflixu není a je to prostě takové strašně prostinké a nepřináší to vůbec nic zajímavého. EDIT 2022: Nyní jsem to už viděl celé a známka zůstává. Rozhodně si to nepolepšilo, spíš naopak. Je to infantilní, hlášky nejsou vtipné, musí tam být úplně každý a hlavně je to prostě většinu času nuda. ()

karlik4801

všechny recenze uživatele

Jasně, je to určené hlavně pro děti. Ale já jako fanoušek Spider-mana a celého Marvelu, hodnotím ze svého pohledu. Spider-man je tak neskutečně dětský že si to snad ani nezaslouží, chudák jeden. Líbí se mi odkazy na jiné postavy a taky představení Novy. Dokonalý Spider-man ode mě dostává dvě hvězdičky za animaci. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (16)

  • Jedná se o druhý marvelovský animovaný seriál, který byl vysílán na Disney XD. (JORDY)
  • Herec Drake Bell, ktorý prepožičal hlas samotnému Spider-Manovi, túto postavu predtým parodoval vo filme Superhrdina (2008). (Macejko)
  • V seriáli sa objavujú postavičky šéfredaktora J. Jonaha Jamesona a agenta S.H.I.E.L.D.u Phila Coulsona. Hlasy im prepožičali herci J.K. Simmons a Clark Gregg, ktorí si rovnaké postavy zahrali aj v hraných filmoch - Simmons v pavúčej trilógii Sama Raimiho a Gregg v produkciách Marvel Studios, konkrétne v Iron Man (2008), Iron Man 2 (2010), Thor (2011) a Avengers (2012). (Macejko)

Reklama

Reklama