Reklama

Reklama

Poklidný předměstský život rodiny Barretových se začne pořádně otřásat v základech. V jejich domě se stane série nevysvětlitelných událostí a oni brzy zjišťují, že je pronásleduje smrtící a děsivá síla… (oficiální text distributora)

Diskuze

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Havaj8

Neviem, či si to ešte pamätám správne, ale ten chalan nemusí byť nutne " hore ", ale skôr v inej dimenzii, tak ako pôsobili aj tí mimozemšťania a tá vysielačka to skrátka náhodne zachytila..

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Film daval smysl a tematicky opravdu skvostnej, ale ten konec, kdy se ozval ve vysilacce. To sem nepobral, ze by v dobe kdy si ho vzali ji mel u sebe a jako zezhora kontaktoval nebo jak. Zajimavy, ale zvlastni.

na příspěvěk reagoval Jakkob, srncek

Uživatel leo_kure smazal svůj příspěvek.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

No já asi viděl jiný film teda. Atmosféra filmu nechybí, postavy se chovají úplně realisticky, kamera cajk a na ten nízký rozpočet pecka. Já nevím, co jsi čekal. Že to budou Oscarové výkony, přeefektovaná sračka, která během vteřiny na tebe vysype tuctu originálních situací!? Logičnost vidím v každý scéně, spíš film zůstal dost otevřený a nedořešený. 

na příspěvěk reagoval srncek

Uživatel hajdano smazal svůj příspěvek.

 (hodnocení, recenze)

nudná a  opakující se nudná nuda všech nudných filmů..až na hezkou herečku a kameru by si jinak film zasloužil odpad..nelogičnosti a opakovací sceny + vykradačka jiných filmů = strašná sračka

na příspěvěk reagoval Ouwen

Jakkob

Jakkob (hodnocení, recenze)

Chvíli jsem váhal, ale nakonec těch 5* fakt dám. Naprosto báječná a věru atmosférická podívaná, mně navíc tématicky velice blízká, tudíž jsem to celé o to více prožíval. Samo o sobě to jinak žádná díra do světa není, ale myslím že i z pohledu nezaujatého diváka se film nemá zač stydět. Atmosféra je vykreslena báječně a film má rozhodně hned několik silných momentů. Herecky je to zahráno obstojně, nikdo zde nebyl jen do počtu a samotné finále snad i trošku překvapivé (ač posléze nikoli XD), ale hlavně pak opravdu gradující. Bavil jsem se (a snad i děsil) moc dobře, jen sem po zhlédnutí krapet znejistěl ohledně toho znaménka, které mám na levým uchem.. O:)

lost815

lost815 (hodnocení, recenze)

když čtu některé komentáře, tak se mi chce zvracet. Odpad byste si měli dát sobě na čelo!

srncek

srncek (hodnocení, recenze)

Výborný film,ktorý dokáže maximálne potešiť,keď naň narazíte úplnou náhodou na torrentovej stránke :) Na túto tématiku sa len málokedy podarí natočiť niečo kvalitného..veľmi sa mi páčilo to,ako vážne to tvorcovia brali,hlavne sa vyhli klišé typu MUSÍTE UROBIŤ TOTO A TOTO,ABY STE NAD TÝMI UFÓNMI VYHRALI atď..navyše mi to pripadalo hodne reálne a logicky vzaté a hlavne neohrané..veľká spokojnosť!

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Teď si jdu zkazit chuť horším hororem, ať si Dark Skies ještě víc vážím .. 

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Pilda17

Pilda17 (hodnocení, recenze)

Proč jsem sakra nevyrazil do kina a dal přednost Evil Dead? Oba výborné horor, které se srovnávat nedají, ale já měl o něco lepší pocit právě s Dark Skies. Takových hororů na takové téma je velmi málo.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama