Reklama

Reklama

Sword Art Online

(seriál)
  • Japonsko Sôdo Âto Onrain (více)
Trailer 1
Japonsko, (2012–2020), 37 h 59 min (Minutáž: 23–48 min)

Režie:

Jošijuki Fudžiwara, Tomohiko Itó, Manabu Ono, Takaši Sakuma (více)

Předloha:

Reki Kawahara (kniha)

Hrají:

Kóiči Jamadera, Takehito Kojasu, Ken Narita, Tomokazu Seki, Jošicugu Macuoka, Natalie Hoover, Cherami Leigh, Ajahi Takagaki, Tóru Ókawa, Terujuki Tanzawa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(96)

Videohra díky nové technologii umožňuje ovládání herních avatarů vlastním tělem v reálném světě. Ale má to háček. (Netflix)

Recenze uživatele Tucqa k tomuto seriálu (2)

Sword Art Online (2012) 

Byla jsem ve velkém pokušení dát o jednu hvězdu méně, ale první polovinu jsem si opravdu hodně užila a to, že druhá polovina již trochu pokulhává se právě díky ní dá omluvit. Jelikož sama šermuji, některé scény mi doslova naháněly husí kůži... Souboje na život a na smrt, nemožnost uniknout z virtuálního světa, to všechno mne vtáhlo a nechtělo pustit. Ano, všechno má své mouchy, ale tenhle animovaný snímek jsem si opravdu oblíbila... ()

Season 2 (2014) (S02) 

Se Sword Art Online II mám podobný problém jako s předchozí sérií - první polovina výrazně předčila tu druhou. Bohužel střelné zbraně už nemají takové kouzlo, ne každý, kdo je zastřelen umře i v reálném světě, k dokonalosti tomu chybí dost... Ano, Shinon to tam docela zachraňuje, Kirito zase vypadá jako holka, Asuna se chová úplně jinak než v předchozí sérii... Nejsem si jistá jak se mám cítit ohledně celé té věci se Sleeping Knights... Hodnotila bych na 70% ()

Reklama

Reklama