Reklama

Reklama

Sword Art Online

(seriál)
  • Japonsko Sôdo Âto Onrain (více)
Trailer 1
Japonsko, (2012–2020), 37 h 59 min (Minutáž: 23–48 min)

Režie:

Jošijuki Fudžiwara, Tomohiko Itó, Manabu Ono, Takaši Sakuma (více)

Předloha:

Reki Kawahara (kniha)

Hrají:

Kóiči Jamadera, Takehito Kojasu, Ken Narita, Tomokazu Seki, Jošicugu Macuoka, Natalie Hoover, Cherami Leigh, Ajahi Takagaki, Tóru Ókawa, Terujuki Tanzawa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(96)

Videohra díky nové technologii umožňuje ovládání herních avatarů vlastním tělem v reálném světě. Ale má to háček. (Netflix)

Recenze uživatele Lettanea k tomuto seriálu (2)

Sword Art Online (2012) 

Príbeh sa dá ale mne ako skúsenému hráčovi MMO (rpg, rts, fps) mi tam dosť vecí vadí, hlavne tie "boss fighty". Celkovo je prvá časť vo svete SAO celkom dobrá, je to zaujímavé, rozmanité, farebné a vcelku vtipné. Žiaľ druhá časť Alfheim je dosť veľký bordel, jediné čo to ako tak drží je novo nájdený vzťah so "sestrou". O jednu hviezdu vyššie to (ale len u mňa) vyťahuje vzťah s Asunou, v dobe ecchi harémoviek je takáto láska príjemná zmena. ()

Season 2 (2014) (S02) 

Po 14 dieloch (ukončenie jednej dekády) No poďme si to zhrnúť : Začiatok celkom dobrý, pár zaujímavých vecí, potom turnaj, šesť TOTÁLNE zúfalých častí a potom trochu lepší koniec. Zas a znovu naše obľúbené plačky a búchanie sa do hrude... Vážne mi je zle, takýto kentus som už dlho nevidel a to bolo prvé SaO celkom dobré. Kirita už poznáme, vieme že vždy dostane világoš, poplače si ale potom nejakým zázrakom vyhrá. Ale jediná fajn postava(hlavne rozumovo) z celého SaO - Asuna je odsunutá na bok? A namiesto nej príde Sinon, ktorá má zase "veľmi dôležité a neriešiteľné psychické problémy"? Velebnosti, du blejt. 1* ()

Reklama

Reklama