Reklama

Reklama

Sword Art Online

(seriál)
  • Japonsko Sôdo Âto Onrain (více)
Trailer 3
Japonsko, (2012–2020), 37 h 59 min (Minutáž: 23–48 min)

Režie:

Jošijuki Fudžiwara, Tomohiko Itó, Manabu Ono, Takaši Sakuma (více)

Předloha:

Reki Kawahara (kniha)

Hrají:

Kóiči Jamadera, Takehito Kojasu, Ken Narita, Tomokazu Seki, Jošicugu Macuoka, Natalie Hoover, Cherami Leigh, Ajahi Takagaki, Tóru Ókawa, Terujuki Tanzawa (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(96)

Videohra díky nové technologii umožňuje ovládání herních avatarů vlastním tělem v reálném světě. Ale má to háček. (Netflix)

Recenze uživatele darthvader77 k tomuto seriálu (2)

Sword Art Online (2012) 

Můj milovaný fantasy Matrix, který se právě nesmrtelným písmem zapsal do topky mých nejoblíbenějších seriálů. Tenhle seriál má prostě všechno. Ať už úžasnou, animaci, skvělý příběh jenž vypráví o výborně vykreslených charakterech, jak je u anime zvykem. Především zpočátku je to dost brutální a neskutečně smutné(vyvraždění první Kiritovi guildy, smutná zpráva od Hachi mě málem dohnala k slzám). Ale především, je to romantika, což je něco co postradá Naruto i Bleach a narozdíl od FMA: Brotherhood je to tady jeden z hlavních aspektů. Jinak také mnohdy i výborný humor. Druhá část odehrávající se v Alfheim online to celé posouvá o level výš. Záporák je tady pořádný úchylný magor a navíc se tady objevuje magie, jejíž absence zamrzela v první části. Úžasné v každém slova smyslu a pro mě jeden z nejoblíbenějších seriálů, který mě přesvědčil se tomuhle žánru více věnovat. ()

Season 2 (2014) (S02) 

Kdo mě zná ví, že jsem velmi tolerantní člověk, co se týče mnoha věci. SAO miluju a co se týče vizuálu a příběhu tak je to nádherné. Ale aby někdo takhle drze vykrádal Hvězdné Války, to se jen tak nevidí. Proboha a proč to dělá i stejné zvuky?! No nic, jestli Disney Company naplánuje žalobu hrdě se připojím. Krom tohohle detailu, jde ale pořád o výborné dílko a opět pro nás změkčilé milovníky anime romantiky úžasné. Jsem zvědavý kdo je Death Gun. Viděno prvních 8 epizod. ()

Reklama

Reklama