Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele NinadeL k tomuto seriálu (1)

Základka (2012) 

A již začátkem prosince je seriálová záležitost letošního podzimu naprosto pasé. Sotva jsem stihla z uší vyklepat Korna, začala Hanička. Sotva jsem protřela zrak, naklusal Navrátil zmalovaný jak poslední transka a Medvecká zahlásila cosi o osmašedesátým a už nám tu zní ... je jaká je.... Pokrokové nebe vstřícné k homosexuálům a senilní děda pletoucí si Hybnerovou se študentkou. Cože? Debata nad velikostí penisů českých "celebrit"? Tohle jsem neměla zapotřebí. Primo?! ()

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama