Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Základní škola Sever je zdánlivě stejná jako ostatní. I tady je kolektiv učitelů, kteří dennodenně bojují, aby do hlav žáků vpravili alespoň nějaké vědomosti, a zároveň přitom sami nepřišli o nervy a o rozum. Výhodou je, že tu pracuje o něco víc mužů než jinde, takže síly jsou poměrně vyrovnané. Což s sebou na druhou stranu přináší řadu humorných situací, které učitelský sbor občas řeší nejen s patřičnou nadsázkou, ale hlavně s drobet sexuálním podtextem. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Jello Biafra

Jello Biafra (hodnocení, recenze)

že vraj sa pripravuje nový seriál, ktorý na tento naviaže: bude mať názov "Pomocná škola"

Fenk

Fenk (hodnocení, recenze)

A jak se nazývá člověk, který si pouští dobrovolně a opakovaně všech 10. dílů?

na příspěvěk reagoval gonza

gonza

gonza (hodnocení, recenze)

Buran je ten,kdo dobrovolně sledoval všech 10.dílů tohoto naprosto buranského seriálu ! 

Prvouka

Prvouka (hodnocení, recenze)

Kubrickon

a to čím prosímtě? tím, že nahlas zkonstatuji obecnou pravdu? je mi líto, že jsem se tebe a spousty dalších dotkl. nicméně to bylo účelem, místní nabubřelá společnost mě dost irituje

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Tak už ta sračka skončila. Doufám, že nikdy nikdy nevznikne nic podobného.

Profík

Profík (hodnocení, recenze)

Co opravdu nechápu, jak tomuhle paskvilu mohla dát Spáčilová 65%. Začíná nám asi chudák senilnět.

veronica 01

veronica 01 (hodnocení, recenze)

Hopi: Já Gympl nesleduju, takže nemůžu srovnávat, ale Základka je fakt tak trochu zoufalost. Myslim, že zůstanu převážně jen u zahraničních seriálů, protože mi přijde, že češi seriály na úrovni moc dělat neumí. Působí to na mě všechno strašně lacině, nemůžu si pomoct...

Beckett51

Beckett51 (hodnocení, recenze)

Co to je za chujovinu? Zajímavost: "Bob Klepl ztvárnění své postavy stylizoval po vzoru Homera Simpsona."

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

veronica 01: Přesně to je i můj pocit. Čekal jsem, že Základka bude trochu sledovatelná a Gympl sračka a ono je to přesně naopak.

veronica 01

veronica 01 (hodnocení, recenze)

Hopi: Jednoduše se mi prostě nelíbí. Ze začátku jsem si řikala, že to nebude tak hrozný, ale ono je... Jak kdyby Prima strašně moc chtěla vysílat něco novýho a nevěděla co, tak zkrátka natočily tuhle kravinu...

Caesar/

Caesar/ (hodnocení, recenze)

Chudák Jirka Langmajer je když musí hrát s Hejlíkem kterej byl amatérsky zábavnej akorát v ošklivce káče

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Tohle nebudu ani sledovat; stačí účast Klepla, kterého nemůžu ani vidět... brrr...

xdenulkax

xdenulkax (hodnocení, recenze)

veronica 01: Jak bylo řečeno se změnou kvality seriálu se změní i hodnocení. Je pravda, že pilot má sloužit k nalákání ale taky je pravda, že české seriály jsou odsuzovány jen kvůli tomu, že jsou české. Brajgl :\

veronica 01

veronica 01 (hodnocení, recenze)

Hopi: Do p*dele bych ho já asi těžko poslala, všechno se dá řešit slušně. A na druhou stranu srovnávat jídlo s filmem je trochu mimo... Já se snažim na všem hledat něco dobrýho ;)

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

veronica 01: Každý jsme nějaký, já odpady dávám a nějaký objetovaný čas je mi naprosto ukradený. Zajímá mě výsledek. Některé filmy, seriály a pořady si ani tu jednu malou hvězdičku nezaslouží. Když jdeš do restaurace a číšník ti přinese naprosto nepoživatelné smradlavé jídlo, poděkuješ mu za snahu nebo ho pošleš do prdele?

veronica 01

veronica 01 (hodnocení, recenze)

Miuri: Snad jen ten Comeback nebo Dokonalý svět lidi vzaly. Ale i Základka nebo Helena si zaslouží lepší hodnocení a to ani nemluvím o zahraničních seriálech, protože ani ta Hannah Montana není taková katastrofa jak to tady vypadá. Já sama jsem Odpad! použila jenom jednou a ne u seriálu, protože aspoň za ten obětovanej čas nebo za účast některých herců se minimálně ta jedna hvězda vždycky najde.

Miuri

Miuri (hodnocení, recenze)

veronica 01: přesně tak, je tu plno normálních seriálů, jenže borci z CSFD je prostě hned hodnotí odpadem... holt českej národ

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Takže Základka má mít údajně jen 10 dílů a scénář napsala spoluautorka seriálu Přešlapy. A teď citace od zdrogovaného programového ředitele Primy: "Základka má jednoznačně ambici být komediální záležitostí podzimu." Bojím se že to bude pravda a i ostatní nové české seriály budou stejně kvalitní.

Cvachetka

Cvachetka (hodnocení, recenze)

veronica 01: Naprostý souhlas s příspěvkem trochu níže v 30.8.2012 12:54 (ale i celkově souhlas ;-))

veronica 01

veronica 01 (hodnocení, recenze)

Hopi: Ale i tak by se mohlo s hodnocením počkat. Přece tam musí bejt i něco dobrýho, nemůže to bejt špatný od začátku až do konce.

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

veronica 01: Máš pravdu, na české seriály je už předem pohlíženo, jako ně něco nekoukatelného. Já se snažil u Základky tomu vyvarovat, ale prostě to nešlo a chtěl jsem umřít už po pár minutách.

veronica 01

veronica 01 (hodnocení, recenze)

Hopi: Mě to spíš přijde tak, že je skoro každej českej seriál už jenom z principu hned odmítnutej (třeba Helena, Ulice) a navíc se snad ani celej seriál nedá hodnotit hned po prvním díle. Nějak nechápu, proč tomu tady hodně lidí dalo hned Odpad! když mohli s hodnocením počkat až třeba po pěti nebo šesti dílech. Mě se Základka třeba taky nezdá jako nějakej extra velkej hit, ale tak hrozný mi to přeci jenom nepřišlo a s hodnocením počkám až tak po šesti dílech.

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Proč divné? Prostě současné hodnocení odpovídá dojmu z prvního dílu. A pokud se seriál zlepší, tak se změní i hodnocení. První díl má sloužit k přilákání diváků.

veronica 01

veronica 01 (hodnocení, recenze)

xdenulkax: No já se právě docela divim, protože takhle rychle shodit seriál, u kterýho bylo možný vidět zatím jen jeden díl je docela divný, ne?

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

snapporech: Kolik máš let? Máš přesně opačný vkus než já a zajímalo by mě, pro koho je tento seriál určen.

snapporech

snapporech (hodnocení, recenze)

Tak to já jsem podle ukázek usoudila, že to bude trapárna, ale protože jsem se nechtěně vyskytla s dlabancem u televize, právě v momentě, kdy seriál začínal, a viděla jsem, že jiným se přepínat nechce, smířila jsem se útrpně s faktem, že tu volovinu teda shlídnu... A najednou jsem si všimla, že se opakovaně směju, i když jsem si schopnost našich tvůrců udělat čiště humorný seriál do pondělního večera absolutně nepřipouštěla. Takže, hrdě prohlašuji, že jsem se na rozdíl od většiny zdejších přispěvatelů bavila, a velmi oceňuji schopnost herců a režiséra, neudělat z postav apriori idioty, což je jinak u podobných projektů naše specialita. (Z toho důvodu nemůžu například Ozzáka, narozdíl od většiny zde přítomných přispěvatelů, ani cítit.)

xdenulkax

xdenulkax (hodnocení, recenze)

Po prvním díle je to tak na odpad tak ještě počkám ... Ale co to je sakra za písničky? :D

Je naprosto nezbytnéé aby nebe bylo blankytné :D

miape

miape (hodnocení, recenze)

Ze se k takove debilite snizila pani Medvecka... to mi rozum nebere.

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

Cvachetka: OK. Pravda, taky nechapu, proc nekdo neco hodnoti, i kdyz to nevidel. At je to sebelepsi nebo naprosto tragicke...

Cvachetka

Cvachetka (hodnocení, recenze)

Zbyisek: Nemyslel jsem paušalně všechny (což jsem mohl napsat) ;-) Myslím, že sám víš, že jsou tady opravdu "volové".

Cvachetka

Cvachetka (hodnocení, recenze)

honajz: Dobrý, ale asi jsi si nevšiml kdo to hodnotil, že? Jsou to jen volové a né nikdo ze schvalovací ani novinářské projekce. Ale kdo chce mít pravdu vždy si najde odpověď. Já se neurazil, vcelku normálně jsem ti odpověděl. Příště ale budu vědět, že ti k tomu mám namalovat sluníčko a zazpívat Kumbaya, aby šlo poznat, že jsem veselý. Případně se můžeme sejít, chytit se za ruce a tančit kolem táboraku. 

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Cvachetka: Nj, potrefená husa se vždycky urazí. :-) Jinak pár lidí už seriál vidělo, existuje cosi jako schvalovací a novinářské projekce. Když něco nevím, tak ze sebe nedělám porád blba. :-)

Zbyisek

Zbyisek (hodnocení, recenze)

Výhoda Základky je v tom, že od samého počátku se prezentuje jako nenáročná "ptákovina". A jako taková je poměrně fajn. Prostě bláznivá legrační záležitost, která se nesnaží být vážná. Je to výhoda oproti seriálům, které se snaží vypadat vážně, ale jsou spíše k smíchu. Takže u mě docela dobrý :-)

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Náhodou, já se na tento seriál těším. Ukázky jsou vtipné a určitě to nebude takový paskvil jako skoro stejný seriál Novy.

Cvachetka

Cvachetka (hodnocení, recenze)

A sakra, další co upozorňuje na gramatické chyby. Máš recht, jsem z toho urvaný. Dokázal jsi svou češtinářskou i matematickou vzdělanost, mé renomé je v prdeli (já teda netušil, že si nějake musím tvořit, to bych si to po sobě možná i přečetl....ale spíš ne). Nezbývá než klesnout mezi lůzu a obdivovat gramatickou vrchnost. Jinak tady jde o to, že hodnotí něco co neviděli. A to je zhovadilost. Stejně tak telenovely a podobne hovadiny, lidí to neviděli a dávají tomu odpad. A nejde o to hodnotit co se ti libi, ale nehodnotit to co nesnášíš. Což bylo patrné z předešlých vět, ale asi jsi se zažral do počítaní chyb.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Perly prvního dílu: toluen, nebe, faraon, Oktábes... Děkuji, nechci.

 

Cvachetka:  Uvědomuješ si, jaká by to byla nuda, kdyby každý hodnotil jen to, co se mu líbí? A co právo na svobodu názoru, i když je odlišný od mého? :-) (Uff, a co těch 11 pravopisných chyb? To ti nedělá dobré renomé. ;-))

Cvachetka

Cvachetka (hodnocení, recenze)

Nechápu ty co to hodnotili a ještě to neviděli. Ti by akorat zasloužili rozbít hubu. A potom taky nechápu proč někdo dáva automaticky odpad. Stejně tak i u telenovel a filmu od Rosamunde Pilcher. Dobrý, ja to taky nesleduju, protože se mi to nelíbí, ale nebudu tomu hned dávat odpad. Je to povrchní a dětinské. Není to můj žanr tak to nebudu hodnotit. Kdyby tady hodnotili převážně starší ženy tak by měli tyto serialy a filmy kvalitní hodnocení. Je to jen o tom, že každemu se líbí něco jineho. Je mě někdy na blití s těch povrchních a pseudointelektuálních sráčů, co si myslí, že mají nejlepší názor a sežrali šalamounovo hovno. Což je dnes snad každy druhý náctiletý puberťák (který už si samozřejmě myslí, že je dospělý).

Hopi

Hopi (hodnocení, recenze)

Seriál, který bych velmi rád zcela ignoroval. Ale protože je tam Barbora Poláková, tak ho musím sledovat.

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama