Reklama

Reklama

Záhada Blair Witch 2

  • USA Book of Shadows: Blair Witch 2 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Jeff Donovan je fascinován vším, co se událo kolem známého projektu zvaného Blair Witch a také z něj přes internet profituje. Dá dohromady partu čtyř lidí s různými náhledy na existenci čarodějnice a zorganizuje pro ně další cestu do míst, kde se ztratili jejich předchůdci, mladí filmaři. Všichni touží po dobrodružství a chtějí vypátrat, co se vlastně stalo a napsat o záhadě knihu. Nová čtveřice studentů chce přenocovat u domu Rustina Parra. Strašidelné místo, kde žil vrah 7 dětí , který vraždil na příkaz čarodějnice, vydá své další nevyjasněné poselství. Ráno celá skupina zjistí, že vůbec nespali a že si nic nepamatují. A bizarní symboly na jejich tělech přinášejí další záhadu... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (292)

Káronoš odpad!

všechny recenze uživatele

The Blair Witch Project je zcela určitě: nejlepší a nejoriginálnější hororový počin 90. let. Za to Book of Shadows: Blair Witch 2 je souhrn nedomyšlených nápadů, kterým schází logika, barvitý příběh či poutavější pointa. Přesto vše se hrdě "hlásí" jako pokračování již zmíněného mrazivého horuru? Já bych ho spíše označil jako: shit, který těží z dobrého jména jedničky a uráží celou záhadu děsivé čarodejnice z Blairu. Pokud si chcete ponechat otřesné zážitky z prvního dílu, vyhněte se tomuto ostudně nevydařenému komerčnímu tahu obloukem!!! Hodnocení: 0/10. ()

Phobia odpad!

všechny recenze uživatele

WTFuck?!? Co mělo tohle být, kurwadrát? Parodie na jedničku? Hrubě nepovedený "horror", stupidní a chabý od začátku do konce. "Komedie" by se patřilo napsat do záhlaví filmu, nebo "tragédie", protože ani zasmát se tomu nešlo, spíše marností zaplakat. 10% ze soucitu:-(. A hovno, žádný soucit, jen to przní kultovní jedničku. 2% ()

Reklama

no2 

všechny recenze uživatele

3/10 - Proč je dvojka jen za dvě a ne za pět hvězdiček jako první Záhada Blair Witch? Filmu by se dalo vytknout více věcí, které bych snad ještě dokázal odpustit – děj, konec, postavy… Mohlo by mně vadit i to, že si někdo díky názvu filmu na této splácanině dobře vydělal (přiznávám se, že po mém nadšení z jedničky jsem se na pokračování hodně těšil a koupil jsem si lístek do kina), nicméně takhle to občas ve filmovém businessu chodí, tudíž také odpouštím. Nejvíce mně však mrzí, že zatímco po zhlédnutí první Záhady jsem odešel domů v tom kladném slova smyslu šokovaný a otřesený a před tím, než jsem po docela dlouhé době usnul neklidným spánkem, jsem musel zkontrolovat, zda jsem doma SKUTEČNĚ SÁM, druhá Záhada ve mně zanechala jen pocity trapnosti a marnosti. A to tomuto filmu nemohu odpustit, ačkoliv se jednalo (a to asi nejen u mě) o jednu z nejočekávanějších dvojek posledních let… ()

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Je ostuda, že film přebírá jméno po jednom z nej hororů (pro mě) a dělá mu nebetyčnou ostudu! Blbost jako hrom, tohle je prostě dokonalá příručka, jak od A do Z skutečně generálně ZMRŠIT kultovní horor. Jestli tohle Sánchez s Myrickem viděli, museli se popadat smíchy za břicho. Protože to samé jsem dělal já. Mně to přišlo hrozně vtipné, ubohé a pak zase vtipné! Protože takovouhle kravinu jsem dlouho neviděl a doufám, že dlouho neuvidím. Prosím prosím! ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Hrozně se mi líbilo, jak v samotném závěru jeden z hlavních hrdinů dokonale definoval tento snímek slovy "Tohle je blbost!". K tomu není moc co dalšího dodávat. Lépe bych to neřekl. Nijak závratně se mi nezamlouval ani díl první. Tohle bylo snad ještě o stupínek horší. Přesto bude moje hodnocení stejné. Na celém snímku mě nejvíce neiritoval ani tak totálně debilní příběh, nýbrž spíše herečka Kim Director, respektive postava, kterou měla ztvárňovat a především poté její neuvěřitelně odporný vzhled ve stylu Gothic, jestli ten nesmysl pojmenovávám správně. A vůbec, sympatie ode mne nesklidí žádný ze zúčastněných herců. Tohle byl nefalšovaný amaterismus. Něco takového bych si osobně netroufl prezentovat ani jako studentský film. Je to opravdu zpraseno v každém ohledu. Na film jsem koukal, jakožto na předskokana k Blair Witch numero tres, která nás v roce 2017 bude údajně čekat. Už se na ni netěším. Ošklivá hvězda! ()

Galerie (42)

Zajímavosti (19)

  • Role Kima Diamonda je inspirována extravagantním metalovým zpěvákem Kingem Diamondem. (WolfR)
  • Jméno čarodějnice Elly Kedward nebo masového vraha Rustin Parr jsou téměř přesmyčky jmen Edward Kelly (anglický alchymista) a Rasputin (ruský mystik). (Nick321)
  • Film pokračuje – rovnako ako jeho predchodca – v snahe mystifikovať diváka a tvrdí o sebe, že je rekonštrukciou udalostí, ktoré sa odohrali po premiére pôvodnej Záhady Blair Witch (1999). Aj tento diel dostal "bonusový" fiktívny dokument s názvom The Shadow of the Blair Witch. (Avathar)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno