Reklama

Reklama

Žralokonádo

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Do Los Angeles se blíží bouře, jakou ještě svět neviděl. Bouře totiž způsobí, že žraloci, kteří do této chvíle požírali lidi jen v oceánu, se nyní objevují i ve vzduchu a na souši. Jak si lidstvo poradí s touto katastrofou? (LIVINGDEAD)

Videa (4)

Trailer

Recenze (587)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Dříve jsem se cítil v ulicích velkoměsta bezpečně. Stačilo totiž umět pouze hbitě prokličkovat mezi feťáky, loupežníky a přenašeči infekčních chorob. Jenže to ještě žraloci nepadali z nebe, nešplhali po laně a ani neskákali zavřeným oknem do místnosti. Nyní musím začít trénovat úderové techniky hasičákem a cílené máchání motorovou pilou. Já to dám. Jen mě mrzí, že tohle mohla být vynikající komedie, kdyby na konci trochu neztratila tempo a kdyby se nebála přiznat, že je komedií. Hrůzu a napětí to v sobě prostě nemá, ale srandy je v zatopeném L. A. hromada. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Buhahaha, jak tam rozpůlil tou motorovkou žraloka vejpůl, anebo, tyvole, tyvole, to na tom konci, jak skočil žralokovi do chřtánu a prořezal se jím na druhý straně a jen tak mimochodem vytáhl i svojí kámošku, co po něm jela, ale nakonec se spokojila s jeho synem, co uměl pilotovat helikoptéru a ona, když házela do toho žralokonáda bomby, protože přece přesně takhle tornádo zničíte, přepadla přímo do držky toho žraloka, co tam letěl vzduchem, nebo nebo jak je ten štamgast bral přes palici barovou židlí, a tyvole ty hlášky ne, prej "Radši ať se bojí žraloci mě, než já jich." nebo ta überhláška, co tam zazněla asi stodvacetosmkrát: "Nesnáším žraloky." To je, to je... tak všeříkající. A už jsem tu psal to o tý motorovce, co se jí prořezal skrz celýho žraloka? Ty cvoku, tohle je film roku! ()

Reklama

Genero 

všechny recenze uživatele

Stárnoucí idol Ian a po čertech hnusná Tara srdnatě bojují s přírodním živlem, občasnými výpadky elektřiny, nedostatkem zboží v samoobsluze, zubatými parybami a pokročilou scénáristickou demencí. Ve volných chvílích samozřejmě dojde i na takové atrakce jako jsou dlouhé, existenciální dialogy o manželské krizi, nesnesitelné lehkosti lidského bytí, pomíjivosti života a řešení všech hladomorů třetího světa. Největším lákadlem jsou ale žraloci, kteří se vyskytují opravdu v hojném počtu, leží na gauči v obýváku, s dětinským tleskáním se točí na ruském kole a vysedávají v kavárně. Laik až žasne, jaké zázraky dneska dokáže ve Photoshopu vykouzlit zručná ruka mistra. Je víc než vhodné pogratulovat pánům Ferrantemu a Levinovi, že se ta lobotomie, kterou společně podstoupili, tak báječně vydařila a mohl vzniknout tento filmový skvost. Je mi opravdu líto uživatelů, kteří zde hodnotí dílo odpadem. Takoví by bohužel nepoznali dobrý film, ani kdyby jim vyprstil prdel. ()

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Já už nemůžu, haha :-)) tvl jak nastartoval motorovku, skočil žralokovi do tlamy a prořezal se pak u ocasní ploutve napovrch a ještě vytáhl svoji neohroženou bojovnici - barmanku, se kterou se tam náhodou v jednom žaludku setkali, mě doslova odrovnalo pod konferenční stolek, hahaha :-)) Lezl z toho obřího žraloka, většího než než velryba jako kdyby se rodil, připadalo mi to jako megaobrovské pohlavní orgány, ze kterých se Ájen prodral na svět, hahaha :-))) Nebo jak z nebe spadlý šark zanořil své ostré zubiska do kapoty auta a jedním mocným hryzem se dostal skrz. Byl jak vzteklý dobrman, a to mu ani nikdo nemusel říkat trhej! :-))) Ješííííš, to zas byla masáž bránice, to bylo něco, na co se jen tak nezapomene ;-) ()

Bachy odpad!

všechny recenze uživatele

Kdyby byl celý film tak zatraceně epický jako poslední půl hodina, tak je to kult všech kultů a jdu to všem nacpat do hlav. Nicméně bohužel to téměř celou hodinu nefunguje a je to jen nuda a pak podle mne Asylum neplní svůj účel. Jasně, je tam žralok v bazénu, odpadní rouře, obýváku. Ale dobře...asi si jen připravovali půdu pro závěrečných 20 minut, protože ty jsou tak maximálně monstrózní! Těžko těžko hodnotit. První hodina za odpad!, protože je nudná nuda, zbytek za odpad!, protože je to nejlepší závěrečná bitva a epické finále, jaké jste kdy viděli. Safra, mohl jsem to k smrti milovat, kéž by tempo drželo celý film. ()

Galerie (66)

Zajímavosti (15)

  • Natáčení pod pracovním názvem Temné nebe trvalo 18 dní. (sir-dave)
  • Mluvčí Národní meteorologické služby sídlící v Silver Spring v Marylendu v USA žertem po zchlédnutí filmu řekl, že při možném Sharknadu je nejlepší schovat se v nejnižžím patře robusní budovy, kde je malá pravděpodobnost, že tam budou pršet žraloci. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (více)

Reklama

Reklama