Reklama

Reklama

Osmý smysl

(festivalový název) (seriál)
  • USA Sense8
Trailer 2
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2015–2018), 24 h 57 min (Minutáž: 46–152 min)

Hrají:

Terrence Mann, Du-na Bae, Jamie Clayton, Tina Desai, Tuppence Middleton, Max Riemelt, Miguel Ángel Silvestre, Brian J. Smith, Aml Ameen, Eréndira Ibarra (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(24)

Napínavý seriál od tvůrců filmu Matrix a seriálu Babylon 5 vypráví o osmi lidech, kteří dokáží navzájem telepaticky prožívat svůj život. (Netflix)

Recenze uživatele vilis_11 k tomuto seriálu (5)

Osmý smysl (2015) 

KOMENTÁŘ PO s01e04: Chystám si filmotéku na svátky, bude prostor dohonit, co jsem zameškal. Bratři Wachovští natočili nový seriál a prý je dobrý. Je dobrý. Z kousku jednoho dílu, který jsem si pustil, ať vím, jestli mám stahovat další, jsem stihl už čtyři a musím se dívat dál. Občas někdo tvrdí, že měl tušení o něčem, co se stalo jeho blízkému na druhé straně světa. Údajně nevyužíváme celou kapacitu mozku, možná by nám pak ke smyslům přibyla i telepatie. Tady kousek mozku ještě doroste. Stejný pocit, jako když čtu knihu, kterou se mi nechce odkládat. A nedokážu si vybavit lepší použití písně ve filmu od doby Wise Up v Magnolii, jako je tady What´s Up od 4 Non Blondes. What´s going on? KOMENTÁŘ PO 2. SÉRII: Ve druhé řadě přichází vysvětlení, detailnější zaobírání se životy jednotlivých postav, hledání toho, kdo jsme, ale i rozvinutí hlavní dějové linky, která vyvrcholí válkou. Nechybí vymazlený obraz, zvuk i akce. K tomu pár pravdivých slov o tom, kdo vlastně je člověk a kdo se raději schová za kecy o černo - bílo - homokládách, než aby se podívali dál jak do vlastní prdele (a kteří nechybí v některých komentech k první sérii). I já jim to žeru i s tím navijákem. ()

Série 2 (2016) (S02) 

Ve druhé řadě přichází vysvětlení, detailnější zaobírání se životy jednotlivých postav, hledání toho, kdo jsme, ale i rozvinutí hlavní dějové linky, která vyvrcholí válkou. Nechybí vymazlený obraz, zvuk i akce. K tomu pár pravdivých slov o tom, kdo vlastně je člověk a kdo se raději schová za kecy o černo - bílo - homokládách, než aby se podívali dál jak do vlastní prdele (a kteří nechybí v některých komentech k první sérii). I já jim to žeru i s tím navijákem. ()

Happy F*cking New Year (2016) (S02E01) 

Odkládal jsem si nultý díl až na začátek druhé řady a je to plnohodnotný díl série, který mě vrátil do děje, pocitů, souvislostí. Dokonale natočené, skvělý hudební doprovod, úžasný zážitek. Prostě Happy fucking New Year! ()

What Family Actually Means (2017) (S02E09) 

Tentokrát hlavně emotivní … protože sense? :) Dostaly mě závěrečné titulky, po posledních scénách to bylo to nejvystižnější ... ()

You Want a War? (2017) (S02E11) 

Wau! To bylo první, co mi proběhlo hlavou při nástupu závěrečných titulků. Úplný závěr proběhl ve zkratce, ale o to úderněji. Předpokládám, že vysvětlení proběhne ve 3. řadě ... až za dva roky. ()

Reklama

Reklama