Reklama

Reklama

Znovu 20

(seriál)
  • USA Younger
Trailer
USA, (2015–2021), 32 h 17 min (Minutáž: 20–30 min)

Tvůrci:

Darren Star

Předloha:

Pamel Redmond Satran (kniha)

Hrají:

Sutton Foster, Hilary Duff, Debi Mazar, Miriam Shor, Tessa Albertson, Dan Amboyer, Geneva Carr, Megan Byrne, Olivia Oguma, Tim Bohn, Nico Tortorella (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(84)

Liza je čtyřicetiletá, čerstvě rozvedená svobodná matka. Nyní hledá práci, což - jak brzy zjistí - je pro ženu jejího věku velmi obtížný úkol. Poté, co se jí dostane komplimentu od mladšího muže, se rozhodne, že podstoupí vizuální proměnu. Tu si vezme na starosti její přítelkyně Maggie. Úkolem je, aby Liza vypadala, že jí je přes dvacet... (TV Nova)

(více)

Diskuze

reich

reich (hodnocení, recenze)

K seriálu jsem přišel náhodou, jeden večer jsem se nudil a nakonec jsem narazil na tento seriál... Musím uznat je to chytlavý a shlédl jsem ho celý, docela jsem zvědavý na další epizody a řady.. Navíc po dlouhé době, fakt příjemné obsazení, všichni herci jsou prostě příjemní a výborný scénář. 

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

Už od prvních momentů mi to přišlo jako od tvůrců Sexu ve Městě (což beru jako plus) a pak zjistím, že na tom opravdu pracují stejní lidé. Younger se mi líbí. Má to nápad, je to dobře napsané a obsazeni jsou samí příjemní herci.

Sagara

Sagara (hodnocení, recenze)

Veru, Younger má veľký potenciál. Taký skvelý ansámbel ako Sutton Foster, Debi Mazar a Miriam Shor, mňam :) A mňa si Sutton tiež získala v Bunheads :)

Mr.Ripley

Mr.Ripley (hodnocení, recenze)

Tom Riddle

Bunheads potřeboval čas (na řádné vybudování vztahu k divákovi), kterého se mu bohužel nedostalo. Sutton Foster je brodwayská jednička, zrovna o víkendu jsem si dával muzikálový záznam Shreka (vřele doporučuji), ke byla Sutton v roli Fiony neskutečná (nebyla by to Sutton, kdyby si jako Fiona nezastepovala:) ).

Tom Riddle

Tom Riddle (hodnocení, recenze)

Mr.Ripley

já viděl jenom Bunheads, který se u mě postupně z lepšího průměru vypracovaly na srdcovku, takže ještě moc brzy soudit, ale uvidíme, jak si povede Younger. Každopádně Sutton Foster je fakt fajn ženská, a její broadwayský videa na youtubu mi vyrážej dech

na příspěvěk reagoval Mr.Ripley

Související novinky

Podzimní VOD novinky na CANAL+

Podzimní VOD novinky na CANAL+

19.10.2023

Vypadá to, že babí léto je za námi a teplé počasí se s námi letos už definitivně rozloučilo, takže pokud hledáte způsob, jak trávit chladnější podzimní večery, máme pro vás pár tipů na filmy a… (více)

Reklama

Reklama