Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizody(27)

Obsahy(1)

Je zamilovanost dostatečný důvod k tomu zůstat spolu? Seriál Eastsiders sleduje život gay páru z Los Angeles, který se potýká s následky nevěry a řeší pojetí a budoucnost svého vztahu. Celý seriál se nese v hořkosladkém duchu, kdy mimo nevěru naráží i na témata jako vztah gayů s vlastní rodinou, hádky v opilosti, rozhodnutí o potratu, otevřené vztahy a další. Tvůrce seriálu Kit Williamson získal za svůj počin několik ocenění a nominací. (Hroozley)

(více)

Recenze (2)

tomeš 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jen čtvrtou sérii, but OMFG. PS: Jo tak jsem si pustil i ty předchozí, no, jak bych to jen,... pět bych tomu nedal. ()

Víteček 

všechny recenze uživatele

Je to takové sexuálně otevřené, ale ne moc dobře napsané. Postavy se chovají divně, ale většinou ne pochopitelně. Problémy a vztahy se tam mění z dílu na díl, bez toho, aby bylo ukázáno, jak ke změně došlo. Vyskytly se konflikty, já jsem byl zvědavý na jejich vývoj a v dalším díle to najednou prostě bylo jinak. První řada byla ještě v konzistenci chování nejlepší, jenže byla zároveň kvůli posunům v čase nejzmatečnější. Vůbec se nedivím, že to od druhé řady opustili. Škoda, že opustili i postavu Constance Wu, ta byla zajímá. To hlavní 2 představitelé mi dost lezli na nervy. Mnohem lepší byl ten druhý gay pár. P.S. Přesto, že nemám nic proti gay seriálům, tak se nakonec nemusí stát z každého gay, to bylo divné. ()

Reklama

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení 3. série probíhalo formou road tripu přes Spojené státy. Tvůrci vyrazili z New Yorku a cestou do Los Angeles natáčeli ve státech New Jersey, Pensylvánie, Ohio, Indiana, Illinois, Minnesota, Wisconsin, Iowa, Jižní Dakota, Wyoming, Montana, Idaho, Oregon, Nevada a pak v samotné Kalifornii. (Hroozley)
  • V roce 2017 tvůrci seriálu spustili novou crowfundingovou kampaň, díky které se jim podařilo vybrat více než 82 tisíc amerických dolarů od 829 přispěvatelů. Za tyto peníze poté dokončili třetí sérii seriálu o šesti dílech. (Hroozley)
  • První dva díly seriálu tvůrci zveřejnili na YouTube, následující episody včetně celé druhé série pak financovali pomocí crowdfundingu. Tvorba seriálu byla financována přes crowdfundingový portál Kicstarter. Původní cíl 15 000$ se podařilo překonat a tvůrci během měsíce vybrali více než 25 000$ pro první sérii. V dubnu roku 2014 tvůrci spustili novou kampaň a získali přes 150 000$, za které natočili druhou sérii. (Hroozley)

Reklama

Reklama