Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osem náhodne vybraných nešťastníkov sa ocitá vo vnútri zvláštneho objektu zostaveného z miestností v tvare veľkých kociek. Nevedia ako sa dostať von a sú masakrovaní fyzikálnymi silami nadpozemských dimenzií. Panika prerastá v zúfalstvo, zúfalstvo v šialenstvo. (POMO)

Recenze (322)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Tak předně nejde o pokračování Kostky. Společná je jen kostka, která má ale naprosto jiné vlastnosti. Takže jestli čekáte na vysvětlení "jedničky" tak jako já, jen ztratíte čas. Za další nejde moc o horor, ale o nejšílenější sci-fi, jakou jsem snad viděl (pardon, asi tak na stejno s matrixem). Výhodou je, že celý film má i závěr, takže aspoň částečně pochopíte, o co šlo; po fyzikální stránce si myslím, že to je nesmysl, ale to je jen názor, třeba ho po pár letech studia fyziky změním :) ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tvůrci se evidentně snažili překonat perfektní jedničku a být ještě bombastičtější a tak kombinovali, kombinovali, kombinovali, až to překombinovali a poslali celej film do kytek. Hrozná, obrovská nuda s rádoby bombastickými, digitálními triky a ještě bombastičtějšími kecy. Kostky naprosto nudné, pasti často směšné (hlavně ta rotující kostka byla dost k smíchu). Kdesi v první půlce jsem vzdal pokoušet se nějak sledovat děj a různé konspirační teorie (které mě u jedničky bavily až dokonce) a jen jsem to prostě dokoukal do konce, jak to skončí. A to možná bylo mé štěstí, protože samotný konec se mi hodně líbil a bude to asi to jediné, co mi z filmu zůstane v paměti. A to je dost málo. ()

Reklama

Okara 

všechny recenze uživatele

Co to sakra bylo? Vůbec nevadí, když si přečtete tenhle vyspoilovanej komentář, protože se na to stejně nemá žádnou cenu dívat, akorát by jste si zkazili chuť od povedené jedničky. Tvůrci zjevně nevěděli roupama co dělat, tak stvořili asi nejhorší scénář všech dob, najali ještě horší herce a završili to naprosto trapným nápadem. Banda neschopných herců se probudí v kostce a jakoby nic, udělaj si tam seznamku, představujou se, jako by se nechumelilo. Pak otevřou dveře, udělá na ně baf jejich paralelní druhé já, neboť v hyperkrychli se prolínají dimenze, to dá přeci rozum ne? Pak se tam roztočí kostka udělá z jednoho otřesnýho tlusťocha louži, samozřejmě s úúúúchvatnými efekty, ale to přeci nevadí ne? Vždyť tu pobíhají další jeho paralelní identity, který na sebe pořád dělaj baf. A navrch je to dovršeno závěrem, který se tváří jako "Aaaaaaah to je hrůza, naprosto hrozivý", ale já už to jen znechucenej vypnul. Naprosté zklamání od pětihvězdičkové jedničky, víc se to zmrvit nedalo a nebýt ke konci uspokojivého Simona, který paralelních dimenzí jak se patří hororově využil, dal bych s plnou chutí odpad. 15% ()

PKD 

všechny recenze uživatele

8888. hodnocení. No, mohlo to vyjíti na větší blbost. To mi připomíná mou oblíbenou slovenskou(?) slovní hříčku...Dal by si skotskou, ale bez kocky.:))) Až na prvních 10min. to nenudilo. Takže na to 1 kouknutí, klidně za 3. Konec se mi líbil, i když ho považuji za totálně mimózní. A hl. představitelka je snad jednovaječné dvojče krásné Hayden Panettiere (Scream 4 nebo ještě lépe, 1 z the best horrorových her vůbec, Until Dawn). A jako comicsáka mě pobavila herečka jménem Barbara Gordonová. To se nevidí každý den. ;-) Ovšem, rež. bych rozhodně nepochválil za těch pár přiblblých trhaných záběrů, kterýžto druh do jisté míry, domrvil Residentní Evil: apocalypse. Mám rád trhané maso či trhané nudle. Nikoli však tyto exhibiční hrátky s kamerou. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle netřeba nějak moc komentovat. O několik tříd horší než původní Kostka. To už je lepší sledovat Kostičky. Nesympatická hlavní hrdinka, nanervylezoucí chlápek v ohozu alá Max Payne, trapné až ubohé efekty. Je to fakt bída. Hodně špatný film, navíc ten závěr... I když ten to částečně zachraňuje, poněvadž už je aspoň konec. Je to jen o mini stupínek nad odpadem. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (5)

  • Vlna energie, kterou je zabit plukovník Maguire, je ve skutečnosti vytvořena pomocí vysavače nastaveného na vyfukování (aby mu odfouknul oblečení). (Piggsy)
  • "Rtuť" na konci filmu byla vytvořena programy Real Flow a Real Wave. (Piggsy)
  • Když Jerry (Neil Crone) ukazuje druhé hodinky, které patří jinému jeho já, lze vidět, že mají oba kusy jiné seriové číslo. To by ale nebylo možné, pokud patřili jeho kopii z jiné reality. (Habansz)

Reklama

Reklama