Reklama

Reklama

Volejte Saulovi - Série 4

(série)
Trailer
USA, 2018, 8 h 15 min (Minutáž: 42–60 min)

Kamera:

Marshall Adams

Hrají:

Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Giancarlo Esposito, Michael Mando, Patrick Fabian, Jerry G. Angelo, Luis Bordonada, Vincent Fuentes (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Ve zbrusu nové seriálové řadě se stává Chuckova smrt katalyzátorem přeměny Jimmyho McGilla v Saula Goodmana. V důsledku jeho ztráty se Jimmy sbližuje se světem zločinu, což může ohrozit jednak jeho budoucnost jako právníka, jednak jeho vztah s Kim. Chuckova smrt se hluboce dotkne bývalých kolegů Howarda a Kim a v bitvě rozpoutané bratry McGillovými zase jednou zavede každého z nich na opačnou stranu. (AMC Czech)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od minulé série už jsme na velmi pozitivní vlně, kdy si seriál drží tempo a zábavná témata. 1. a 2. série měly takový zajímavý tón, kdy se vše pomalu budovalo, postavy se představovali a už ke konci 2. série se začalo dít nějaké DRAMA. 3. pak tohle DRAMA řešila a Jimmyho nám poslala do celkem zajímavé pozice. Více prostoru dostala i Kim. No a tady, ve 4. sérii už se nám jak právnická stránka s Jimmym, tak kartelová s Nachem a Mikem, celkem rozjíždí. Každá epizodá má takzvaně "drive" a do děje jste zainteresovaný od začátku do konce. Velmi povedené, opravdu se zatím jedná o to nejlepší, co vám seriálový průmysl může nabídnout. ()

Muel 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

| Netflix | Dobre to pokračuje, ale čo som počul, tak až v 5ke a 6ke sa to rozbehne na plné obrátky. Teším sa, pretože tento 4-sériový setup je veľmi výživný a strašne kvalitný, no dal by sa kľudne drbnúť do sérií dvoch. Štvrtá je vlastne rovnako dobrá, ako tretia, s veľmi silnými build-upmi, nechýbajú ale aj niektoré fillery a linky, ktoré nie sú najzaujímavejšie na svete. Uvidíme čo ďalej. | Hodnotenie: 8/10 | ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak Saul je konečně tady. Tedy spíš až v páté sérii. Linky se pomalu ale jistě protínají s Breaking Bad a potenciál tu stále roste. Bob Odenkirk ani ve čtvrté sérii neztratil své štýlo a vesměs se na to pokaždé dost pěkně dívá. Bohužel se našly i slabší 2 díly a kdyby měl každý díl o 10 minut méně, bylo by to ku prospěchu věci, ale stále obdivuji zajímavé nápady, se kterými tvůrci přicházejí a vlastně tak trošku vzdělávají diváka a seznamují s ryze praktickými zajímavostmi. Tak snad už v pětce bude ten Walter White! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

je možná hloupé to říct, ale díky absenci Chucka (konečně) drží čtvrtá série víc pohromadě, s čímž je spojený i větší prostor pro drogové linky kolem Fringa a dalších a to je rozhodně plus. K úplnému přerodu Jimmyho do Saula sice ani tentokrát nedojde, ale už k tomu není daleko. Snad jen to tempo by občas mohlo být trochu svižnější, ale už sem se smířil s tím, že to se nezmění až do konce...80% ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdybych bral třetí sérii jako pokles v kvalitě (což neberu, i když je jediná, které jsem zatím nedal 10/10), byl by tohle návrat do formy. Jimmyho roční pauza od právničiny přinesla spoustu nápaditosti a skvělých momentů, vztah mezi Jimmym a Kim je tady mnohem propracovanější, než dřív a dějová linka o přípravě konstrukce meth laborky byla stokrát zajímavější, než bych čekal. Závěr byl dokonalý a dost zdrcující, ihned jdu na další sérii. 10/10 ()

Galerie (211)

Zajímavosti (12)

  • „Wiedersehen“ je německý výraz pro „see again“, nebo zkratka pro „Auf Wiedersehen“, což znamená „na shledanou“. Stavební dělníci to napsali na skálu, kterou chtěli odstřelit. (Petrmachovec)
  • Město i přesná lokace výkopu pod prádelnou byla důsledně zamaskována i před samotnými stavebními dělníky. I přes všechna tato nákladná opatření byli dělníci přepravováni v náklaďáku, který byl jasně označený logem a názvem prádelny. (kkomtu)

Reklama

Reklama