Reklama

Reklama

Rogue One: Star Wars Story

  • USA Rogue One: A Star Wars Story (více)
Trailer 8

Rogue One: Star Wars Story je první z nové série samostatných filmů Lucasfilmu. Vypráví příběh skupiny netradičních hrdinů, kteří se dají dohromady, aby splnili odvážný a zdánlivě nemožný úkol: Ukrást plány Hvězdy smrti. (Falcon)

Videa (37)

Trailer 8

Recenze (1 512)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Na obzoru je problém. Obzor zmizel." Mám rád původní trilogii Hvězdných válek a ten zbytek mi vesměs nevadí, ale celou ságu si po večerech rozhodně nepřežvýkávám. A rozhodně nepotřebuju, aby mi někdo doplňoval skládající dílky mozaiky, když se celek tak trošku porouchal při přebudování Epizody III na Epizodu VI. Nicméně jsem tvor zvědavý a tak jsem na Rogue One mrknul nejprve jedním a potom i druhým okem a musím uznat, že vizuálně se mi to docela dost líbilo. Taky mě zaujaly štěky legendárních postav a tím pochvala končí. Jestliže mě totiž ze všech nových figur nejvíce zaujal suše hláškující robot K-2SO, tak patrně došlo k chybě v lidském faktoru. Je třeba ji rozsekat světelným mečem a odeslat do hyperprostoru, aby to mělo styl. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Já nevím mě to nebavilo. Je to takové nijaké ani nevím kam to zařadit, nebýt tu pár odkazů, známých propriet, zrestaurovaných postav a občasný hudební motiv, tak to těžko identifikuji jako Star Wars a hlavně prázdné a nic neříkající. Největší problém pak představují postavy které mi byli absolutně ukradené v tomhle dává mistr Abrams a Force Awakens packalovi Edwardsovi a Rogue One těžký K.O, bez emocí a zájmu o vývoj děje to nemůže fungovat a nezachrání to ani slušné finále. Konec s Darth Vaderem nejlepší, ale to nestačí. Jsem fanda SW, ale 3* nedám, když vidím to hype a další film co bude klátit miliardy a přitom se na značce jen přiživuje.45% ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Nyní už mohu bezpečně říct, že návrat k Star Wars se zdaleka nevydařil tak jako oživení Star Treku v roce 2009. Všechno, co dělalo novou éru Star Treku tak poutavou, tzn. především chytrý příběh a charismatické postavy, v nových Star Wars jednoznačně chybí. Ačkoli je na pozadí Rogue One cítit profi práce zejména co se týče vizuálních efektů, jako film nenabízí opravdu zhola nic zajímavého a nic, co by jakkoli vybočovalo z průměru tuctových a zapomenutelných akčních filmů. 5/10 ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“POJĎ MÉ DÍTĚ. MÁME PŘED SEBOU DLOUHOU CESTU...“ /// Tak vono dohromady není vočem vypravovat… taková přetechnizovaná pohádka s kusem ftipu, ve který se zachraňuje lidstvo. Teda aspoň jeho část. Moc mě to nechytlo. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, že už i vesmír je plnej Číňanů. 2.) Jsem fanda. 3.) Thx za titule „-OverLord-„. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Když na první skvělou scénu čekáte 131 minut a délka filmu je 133, je velmi pravděpodobně něco špatně. Tenhle film není točený z lásky a sentimentu ke Star Wars. Je točený pro lidi, kteří na to z lásky a sentimentu ke Star Wars půjdou do kina, protože každá miliarda zisku dobrá. Zoufale obyčejný spektákl a naprosto zbytečný film, který nepasuje mezi staré, ani nové epizody. ()

Galerie (233)

Zajímavosti (73)

  • Když Jyn Erso (Felicity Jones) dorazí na planetu Jedha, tak narazí (doslova) na dvojici složenou ze znetvořeného člověka a aqualishe. Jedná se o Corneliuse Evazana (Paul Sharky) a Pondu Baba, tedy stejnou dvojici, která provokuje Luka Skywalkera (Mark Hamill) v Chalmově kantýně na Tatooinu ve filmu Star Wars: Epizoda IV - Nová naděje (1977). (Sidarius)
  • Mezi fanoušky dlouhé roky kolovaly vtipy o tom, že stormtroopeři neumějí střílet. Figurka v rukou death troopera je zde proto odkazem na fakt, že tohle pravidlo dále neplatí. Naznačuje, že od tohoto filmu již nejsou troopeři dětské hračky, za které je obecně fanoušci měli, protože nikdy netrefili cíl a byli spíš jen obětní beránci s nulovým IQ, ale opravdoví vojáci, ze kterých si již nelze dělat legraci. Proto death trooper drží v ruce starou verzi vojáka, tedy figurku stormtroopera. Poté ve filmu rukou stormtrooperů umře několik hlavních postav a rebelů. (Anagram)

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Další Star Wars seriál má obří cenovku

Další Star Wars seriál má obří cenovku

26.07.2023

Podle nové zprávy serveru Forbes společnost Disney zase utrácela ve velkém. Jenom pro kontext, zde je několik posledních velkých útrat studia. Tajná invaze – nový seriál ze světa MCU, údajně vyšel na… (více)

Reklama

Reklama