Reklama

Reklama

Mr. Robot

(seriál)
  • USA Mr. Robot
Trailer 5
USA, (2015–2019), 36 h 52 min (Minutáž: 41–65 min)

Tvůrci:

Sam Esmail

Hudba:

Mac Quayle

Hrají:

Rami Malek, Carly Chaikin, Christian Slater, Portia Doubleday, Martin Wallström, Michael Cristofer, Stephanie Corneliussen, Michel Gill, Grace Gummer (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(45)

Obsahy(1)

Seriál Mr. Robot, ověnčený Zlatým glóbem za nejlepší televizní drama, sleduje mladého programátora Elliota (Rami Malek), který zdokonalil umění počítačového hackerství. Elliot trpí vysilující sociální fobií. Má pocit, že se s okolním světem může bavit pouze tak, že hackuje jejich přístroje. Když zrovna nepracuje jako inženýr kybernetické bezpečnosti, používá své hackerské dovednosti k ochraně těch, na kterých mu záleží. Svět Elliota, rozčarovaného z moderní společnosti, se náhle změní poté, co potká Mr. Robota (Christian Slater), záhadného vůdce tajné hackerské organizace, která chce s jeho pomocí zničit nadvládu jednoho procenta nejmocnějších lidí světa a zažehnout celosvětovou revoluci. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele ALIENka_ k tomuto seriálu (45)

d1.0_ahojkamarade.mov (2015) (S01E01) 

Jak už to tak u mě bejvá zvykem, vždycky něco rozkoukám, po chvíli najdu něco dalšího, a na to první buď úplně zapomenu nebo to odložim na neurčito. V případě Mr. Robota se stalo obojí, ale nějakým zázrakem jsem si jednou řekla "Hmm sakra to jsem kdysi koukala na takovej dobrej seriál o hackování, co to asi mohlo být?", a tak jsem tady. Zase koukám na Mr. Robota - samozřejmě od začátku, protože už si z toho pamatuju velký hovno. A sakra, jak jsem ráda, že jsem to udělala. Na první pohled se Mr. Robot může zdát celkem cheesy s typickým "jdem zničit zlý korporace, velký korporace špatný", ale tady je to udělaný tak nějak víc originálně. Hlavně ten styl vyprávění, Elliot vás do příběhu zatáhne, ať chcete nebo ne, protože jste doslova jeho kámoš. Navíc hackování nikdy nebylo takhle napínavý. Sice polovině slov absolutně nerozumím, ale působí to dost realisticky, takže to nechám plavat (prozatím aspoň ( ͡° ͜ʖ ͡°). Hodnocení: Tak a teď mám chuť jít hacknout tajnou službu. Vsadím se, že tam mají schovaný mimozemšťany. Mark my words./10 ()

d1.1_j3dn1cky-a-nuly.mpeg (2015) (S01E02) 

Přísahala bych, že ta scéna, kde Mr. Robot shodí Elliota, byla až někde v pátým dílu a ono už je to tady! Jinak sakra, nikdy bych neřekla, že seriál o hackování bude takovej napínák. Scéna, kde Elliot sedí naproti tomu dealerovi, no do prdele, i když už jsem to viděla, pořád je to stejně děsivý - a to sice, jak sviň děsivý. No je pravda, že už to je taky aspoň rok, co jsem to viděla no. :D A jen tak mimochodem přítel Elliotovi kamarádky.. já vím, že má bejt trochu.. řekněme ne nejbystřejší, ale doslova pracuje pro antivirovou společnost a ani si nezakryje webku. Tenhle cápek vyloženě chtěl, aby ho hacknuli. (Vsadím se s váma, že tenhle komentář obsahuje rekordní počet ukazovacích zájmen.) Hodnocení: díky tomuhle seriálu za chvíli budu mít 10 VPNek, vlastní server, Tor prohlížeč a obalím si barák alobalem/10 ()

d1.2_d3bug.mkv (2015) (S01E03) 

Já mám asi fakt slabost pro psychopaty nebo nevím, protože jinak si nedokážu vysvětlit, proč mi Tyrell a jeho manželka přijdou tak přitažliví (ano, oba dva). Ty dva jsou pro sebe jako dělaný, a jejich sex scéna byla přesně jak výstrižená z BDSM porna (ne, že bych o tom něco věděla ( ͡° ͜ʖ ͡°). A fakt nevím, z jakýho důvodu mi švédština zní jako francouzština, ale každopádně zní zatraceně sexy a od teď se učím švédsky. V každým případě ten asijskej cápek od Allsafe je momentálně moje nejoblíbenější postava. Sice tam byl tak na 30 vteřin a nejspíš se tam už nikdy neobjeví, ale prostě je to ten typ život-je-skvělej člověka a toho prostě musíte milovat. Ale pořád se nemůžu přenýst přes přítele Angely, kterej i po tom, co ho vydírali, má pořád odkrytou webku, aby ho mohli sledovat dál a došlo mu to až na konci dílu. Hodnocení: kéž by byl každej seriál o hackování jako tenhle/10 ()

d1.3_d3m0ni.mp4 (2015) (S01E04) 

Saakra tak tahle epizoda je pěknej trip do chřtánu čehokoliv, co si Elliot dal a nedal. A naprosto miluju, jak si tenhle seriál dělá prdel ze špatnejch filmů o hackování. Jednou za čas se tam objeví nečekanej vtípeček uprostřed naprosto vážný situace, což by mě za normálních okolností sralo (co si budem, většinou jsou to pěkně debilní vtipy), ale sem se tak skvěle hodí, a navíc jsou k tématu. Ale mimo to je to zatraceně depresivní, vidět Elliota, jak má mentální zhroucení z toho, že ho nechali na chvíli osamotě. Ježiš tu jeho bolest cejtím až sem. Už se mi začíná vybavovat i pár věcí z předchozího zhlédnutí, a až teď si začínám všímat věcí, který mi předtím vůbec nedošly. Nikdy bych neřekla, kolik toho člověk zjistí na druhý zhlédnutí. Asi začnu praktikovat častějc. Hodnocení: Lsd a houbičky dohromady/10 ()

d1.4_vyuz1van1.wmv (2015) (S01E05) 

Tak vypáda to, že revoluce se nakonec nekoná, ale do prdele, že to bylo pěkně intenzivní. I když už jsem pátou epizodu kdysi viděla, tekl ze mě pot horem dolem. Angela dostala svoji pomstu, nebo spíš spravedlnost? Neříkám, že si to její přítel nezasloužil, za nezakrytou webku bych mu taky zničila budoucnost.. (งツ)ว Ale chudák Bob, takovej hodnej cápek, v pohodičce si dělal svoji práci, a najednou přijde nějakej IT debílek a řekne mu, že jeho život stojí za hovno. Skvělá motivace do práce, co si budem. Tyrell s jeho manželkou jsou zatraceně skvělí jako vždycky. Teda nechtěla bych bejt v jejich dosahu v reálným životě, ale na obrazovce si jejich manipulování nebohých občanů řádně užívám. A ten konec s Verou - saakra, tohle bude ještě zajímavý. Hádám, že budou padat hlavy. Ale co mě teda celkem sere, je úplně na píču zabezpečenost Steel Mountain - neříkejte mi, že maj tolik kamer všude možně, ale příhodně žádná z nich zrovna nevidí Elliota, jak se snaží lockpicknout dveře. To je nějak moc příhodnosti najednou. Hodnocení: nikdy nepodceňujte kamery/10 ()

d1.5_stat3cny-c3st0vat3l.asf (2015) (S01E06) 

Můžete mi někdo říct, jaktože mi tak dlouho trvalo se k tomuhle seriálu zase dostat? Ne vážně.. i potom, co jsem viděla celou první a většinu druhý série, jsem u toho stejně naprosto posraná napětím jako před tím. Každopádně Angela se snaží najít někoho, kdo by s ní šel sebevražedně potopit obří korporát a policajti zatím dobrovolně uspořádali hromadný osvobození vězňů. Tyrell se snaží schovat svojí urinující úchylku před šéfem (Tyrella mám fakt ráda - ne pouze kvůli úchlyce na močovinu, ale když ho ten cápek absolutně sjel, fakt se mi zastesklo po popkornu). A absolutně miluju scénu, kde Tyrell rozbíjí celou kuchyni a jeho manželka si zatím v pohodičce jí večeři/snídani/svačinu. Ale nevím teda, jak dobrej nápad je domlouvat se na útěku z vězení s šíleným závislákem doslova před milionem dozorců, ale tak plán vyšel.. teda jak pro koho. Hodnocení: po každým dílu si musím dát přestávku na uklidnění, protože to je TAK sakra intenzivní/10 ()

d1.6_z0braz1t-zdr0j.flv (2015) (S01E07) 

Už jste někdy viděli 45 minut čistý deprese? No já právě ano, a bylo to kurva dobrý (vážně si začínám říkat, co je se mnou špatně). Tenhle seriál je prostě šílenej, v dobrým slova smyslu ale. Abych to nějak vysvětlila - Tyrell zabil manželku toho nově zvolenýho CTO E-Corpu. No do prdele, to bylo teda pěkně intenzivní, mám pocit jako když na ten seriál koukám od znova (po tom roce toho člověk tolik zapomene, hmm nebo to bude moje zlatá-rybka-paměť, to spíš). Flashback na Elliotovo setkání s Shaylou patřičně zabolelo, ale ještě není všemu konec, očekávám, že teď spadnou sračky do větráku pěkně z vysoka. Colby je řádnej zkurvysyn, někdy až moc typickej záporák, co nejdřív vyhrožuje, ale tak udělat originálního záporáka je v týhle době těžký jak svině, když už jsme viděli snad všechny druhy. (ಥ_ಥ) Hodnocení: Někdy to jde trochu do extrémů, ale pořád si seriál udržuje tu hranici reálnosti, kterou stanovil na začátku, takže za mě říkám - běžte se na to sakra podívat!/10 ()

d1.7_b1laruz3.m4v (2015) (S01E08) 

Darlene a Angela se ne jenom znaj, ale jsou i kamarádky? To ovšem není ta nejšílenější věc. Tenhle díl je totiž zatím nejvíc schizoidní ze všech, a já to kurva žeru jako burgra z Burger Kingu. Mmm. ( ͜。 ͡ʖ ͜。) Tyrell přece jenom nebude úplnej psychopat (vidím to spíš na jeho ženu, ta je jasná), co si budem ze svojí výpravy na střechu je na pokraji šílenství, i když to se asi nevylučuje, nevím, nejsem psychiatr. Pak tu máme setkání s Whiterose, a no.. je přesně to, co by si člověk představil pod vedoucím největší hackerský skupiny. Ale to není všechno - Tyrell spolupracuje s fsociety. Cožee, jak jsem na tohle zapomněla to mi teda řekněte. A to JEŠTĚ není všechno! Elliot a Darlene jsou sourozenci. Na to jsem sice nezapomněla, ale stejně.. ta scéna je prostě úžasná. Moment, kdy Elliot všechno zjistí - Mr. Robot je jeho táta, Darlene sestra a on je tak trochu cvok. Ale co je na tom nejlepší, tím jak k vám mluví, tak máte pomalu pocit, jak kdybyste byli cvok taky. Netřeba říkat, že tahle epizoda byla sakra intenzivní. Hodnocení: Jdu se taky zkusit hacknout, třeba ještě zjistím něco zajímavýho/10 ()

d1.8_zrc4dlen1.qt (2015) (S01E09) 

Ok Elliotova tátu nominuju na nejlepšího otce 2020, spíš 2015 teda. :D A Gideona zase na nejlepšího šéfa. Tenhle seriál je tak strašně gay, já to miluju. Vypadá to hrozně přirozeně (nic se tady nedělá na sílu chápete) a Gideon s jeho přítelem jsou couple goals jak svině. A samozřejmě, že jeho přítel je ještě víc sexy než on. No už je na čase, abych přestala simpovat a posunula se dál. Elliot to totálně ztrácí, jakože TOTÁLNĚ. Sakra už taky začínám mít zmatek v tom, co je opravdový a co ne. Je vůbec fsociety opravdový? Co když je za vším fakt jenom on a ty ostatní členové jsou v jeho hlavě? Každopádně Elliot se setká s Tyrellem - sakra tak tyhle dva chci vidět spolu už od začátku a teď konečně že by? Mám naději. Ale do prdele Američani zamykejte si svoje baráky! Ne vážně, chápu, že Angela s Darlene hledaj Elliota, ale tak když už lezete někomu cizímu do baráku, tak rychle rychle! Žádný historky o tom, jak se to vůbec nezměnilo a jak dlouho jste tam nebyly ježiš.. Každopádně cápci z Evil Corpu jsou na úplně jiným levelu je-mi-to-absolutně-u-prdele. Kdyby mi někdo nabídl práci ve společnosti, na kterou jsem podala žalobu, tak se asi poseru. Jak strachy tak smíchy. Hodnocení: jedeme do finiše, to to utíká/10 ()

d1.9_d3n-nula.avi (2015) (S01E10) 

Elliotova psycholožka má fakt příšernej vkus na chlapi. Cápek ji podvede se 7 ženskejma a ona mu jde ještě pomoct. Sakra však ji ani neřekl svoje pravý jméno! Tak naštěstí aspoň nepráskla Elliota. Jinak apokalypsa/revoluce začíná, všechno jde do prdele a je to čím dál víc psychotický (Elliotovy stavy šílenství jsou tak dobře udělaný až si taky přijdu jako cvok - ten konec byl jak zážitek z jinýho vesmíru). Tyrell zmizí kamsi do horoucí prdele, jeden z ředitelů si vpálí kulku do hlavy v živým vysílání a Angela se zatím čím dál tím víc stává stejnou železnou lady jako všichni z E-Corpu. A ten rozhovor Elliota s Joannou Welick byl tak zatraceně creepy, přísahám, že ta žena je snad android nebo něco. Ale nemůžu si pomoct, někdy mi prostě přijde, že někdy naše drahý hlavní hrdiny moc romantizujou a dávaj je až moc do pozice kazatelů dobra veřejnosti. Což je asi pointa celýho seriálu, ale brala bych někdy trochu tý šedý kůry mezi světlem a tmou, protože nic není jenom černý a bílý. ( ͜。 ͡ʖ ͜。) Hodnocení: tak dostáváme se do finiše, to zas uběhlo rychlostí světla/10 ()

d2.0_odkr7ti1.tc (2016) (S02E01) 

Největší záhada druhý série: Kde je sakra Tyrell Wellick?? Upřímně doufám, že Tyrell a Elliot budou jednou pracovat na zavedení světový anarchie spolu - ty dva jsou prostě tak divný, každej svým způsobem, ale zároveň jsou hrozně atraktivní a no.. jak je jednou vidíte spolu, už to nemůžete nevidět. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jen tak mimochodem, už jsem zmiňovala, jaká je Elliotova máma píča? Přímo kolosální! Víc se stará o to, co si budou myslet sousedi, než o svýho syna. Máma roku toto. Což mě přivádí k myšlence, proč by se k ní do prdele Elliot vracel zpátky. Neřekla bych, že je to pro jeho mentální stav zrovna ozdravná kúra. Darlene revoluční záležitostí zatím přebírá v Elliotovo nepřítomnosti a.. řekněme, že není zrovna na plánování do předu. Sakra udělat si párty někomu cizímu v baráku ještě, když pracuje v E-Corpu, je čirá odvaha a zároveň úplná neopatrná pičovina. Hodnocení: Ah yes here we go again/10 ()

d2.0_odkr7ti2.tc (2016) (S02E02) 

Tak ta scéna s pálením peněz je sice trochu cheesy, ale koho to sakra zajímá, když vypadala naprosto skvěle. Vím, co teď řeknete, ale hlavní šéf E-Corpu je naprosto úžasnej. Jasný jasný, je to sviňák, chladnej dědula, kterýmu na nikom nezáleží, ale nemůžu si pomoct. Joanna každopádně nezahálela a hned po odchodu Tyrella si našla dalšího chlapa na sexuální hrátky. Máme tady novou sympatickou ženskou, samozřejmě si nepamatuju jméno, víte kterou myslím, tu agentku (přechylování fakt nesnáším btw) FBI. Z Angely se zatím stala chladná kariéristka, hmm dlouho jí to teda netrvalo, ale hádám, že by v E-Corpu jinak nepřežila, takže asi jí rozumím, ale ježiš bojím se, že z ní za chvíli bude ženský pohlavní orgán. Ale musím se zastavit u Elliota - Rami Malek je tak úžasnej herec. Když se začal smát jako cvok na výtvor svojí mysli, do prdele to mě zamrazilo. To mi sakra řekněte, jaktože ještě není slavnej?? Tenhle cápek si to zaslouží víc jak 90% celebrit sakra!! A to jsem zapomněla ještě zmínit - Gideon je mrtvej.. jak jsem na tohle zapomněla z minulýho zhlédnutí to taky nechápu. Chudák, takovej sympaťák, jeden z těch fakt hodnejch lidí a takhle to odnesl. Hodnocení: Fakt jsem nějak stihla zapomenout, jak skvělej je tenhle seriál?/10 ()

d2.1_syst3mova_pan1ka.ksd (2016) (S02E03) 

Jak bych popsala dnešní díl v jednom slově, ptáte se? NAPROSTÁ ŠÍLENOST. Já vím, to byly dvě slova. ( ° ͜ ʖ °) A největší záhada druhý sezóny: Kde je ksakru Tyrell Welick? Ten cápek mi fakt začíná chybět. Každopádně hodně postav se najednou rozhodlo odejít na druhej břeh, nejdřív Gideon, teď ten černoch (moc tam nebyl, nemám žádnou šanci na zapamatování jména.. žádnou!). A naprosto miluju, jak se to stává čím dál víc jednou velkou psychózou, už nemůžu věřit ničemu, co vidím. Ale udělala jsem jednu velkou chybu, a to sice - vzala jsem si popkorn zrovna k tomuhle dílu a pak najednou přišla scéna, kde Elliot bleje na podlahu.. no myslela jsem, že se snad k němu přidám. A šťastnej Elliot je ta nejvíc znepokojující věc, co jsem kdy viděla. To bylo tak nepřirozený, neříkejte že ne. Nová žena z FBI je každopádně fakt skvělá, nemůžu říct, že si přeju, aby odhalila fsociety, ale je to prostě sympatická a trochu asociální ženská, takže není šance, abych ji neměla ráda. Hodnocení: 9/10 ()

d2.2_init_1.asec (2016) (S02E04) 

Tak počkat počkat, v jednu chvíli Joanne dává tomu cápkovi prachy, aby je neudal a potom mu říká, jak ho miluje. Hmm cejtím spiknutí. Každopádně Angela mě začíná pořádně srát, dostala práci v E-Corpu a teď si myslí, že se může chovat jako píča úplně ke všem. Na prodavače v obchodu to možná stačilo, ale na ředitele? Come on man. Už i její právničku začíná srát. Ježiš jak otravný musíte bejt, abyste začli pudit i svýho právníka. Nejsem žádnej fanoušek E-Corpu, ale jsem ráda, že ji to ředitel nandal (jsem svině, já vím) a doufám, že si to Angela uvědomila, protože jsem ji měla fakt ráda. FAKT chci zpátky starou Angelu saakryš. A ten Elliotův sen o šťastným životě byl nejsmutnější věc, co jsem tady viděla, ještě když víte, že není šance, aby se vyplnil. Hodnocení: ředitel E-Corpu začíná bejt velice zajímavej, to jsem zvědavá, co z něj vypadne/10 ()

d2.3_logicka_b0mba.hc (2016) (S02E05) 

Elliot je zpět! Hell yeah!! Dokonce to vypadá, že se vrátil i Tyrell, ale nevím nevím, spíš v tom vidím nějakou zradu a ve skutečnosti to bude FBI nebo někdo úplně jinej. Každopádně Joanne se svým věrným bodyguardem se zbavili toho cápka, kterej začal už bejt fakt docela šílenej, takže rozhodnutí naprosto schvaluju. A naprosto miluju, jak je Joanne chladná svině. Angela poslední dobou taky (i kdyz konečně ukázala lidskou tvář aspoň před Elliotem. I když na začátku se na něj chtěla kompletně vysrat, hmm fakt nejlepší kámoška toto..), ale to je něco úplně jinýho, Angela byla taková skvělá žena sakra. Každopádně vypadá to, že pan Zhang má dvě tváře a jedna patří sestře, kterou nemá.( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale dámy a pánové tady končí všechna sranda, protože teď spadly velký hovna do větráku. Elliot objevil Rayovo tajnou stránku na dark webu a vypadá to teda dost špatně. No a taky se někdo rozhodl eliminovat všechny agenty FBI. Oh boy tohle bude ještě zajímavý. Hodnocení: ty konce v tomhle seriálu jsou prostě z jinýho světa/10 ()

d2.4_otr0k/p4n.aes (2016) (S02E06) 

Tak a je to tady. Tohle je přesně ten díl, kterej jsem už neviděla. Už to začíná, odteď absolutně nevím, co se bude dít. To budou nervy, už se na to těším. Každopádně hned na úvod tady máme menší sitcom ze světa Elliotovi schizofrenní mysli. Nebudu lhát, klidně bych se mrkla na celou sezónu, i když.. měla jsem z toho pěkně divnej pocit, jako kdyby mi po zádech lezly šváby. :D Kromě toho je teda Elliot pěkně v prdeli i fyzicky. Ray (ze kterýho se mimochodem vyklubal pěknej sviňák) s ním nejspíš ale má jiný plány než ozdravnou dovolenou u moře. Angela se konečně už nechová jak totální píča a vrátila se nám zpět. Uf, jaká úleva sakra. A ten FBI hack? Ten byl skvělej, i když už mě teda začíná pěkně srát, jak VŮBEC nikde nejsou kamery! Sakra přece ve společnosti jako E-Corp by byly kamery na každým rohu, stejně jako v nemocnici odkud odvlekli Elliota jako by nic, aspoň jedna na chodbě určitě.. (tady je teda možný, že má sviňák Ray v malíku i nemocnici, ale nikde to tam neřekli, tak to budu brát jakože ne) Hodnocení: Nainstalujte si ty blbý kamery, ježiš!/10 ()

d2.5_pod4ni_ruky.sme (2016) (S02E07) 

Zrada kurva! Tak to jsem ještě neviděla! Pořád se z týhle epizody nějak nemůžu vzpamatovat a vlastně ani nevím, co si o tom všem mám myslet. Tohle byl jeden velkej mindfuck, což je zároveň úplně skvělý a naprosto to miluju, ale na druhou stranu se cejtím velice zrazená a to mě velice sere. Jasný jasný, Elliot je nespolehlivej vypravěč už od začátku, ale neříkejte, že vás ani trochu nesere zjištění, že celá druhá série byla lež a Elliot je ve vězení celou dobu?? A odmítám věřit, že je Tyrell mrtvej. To přece není možný, dokud není smrt v seriálu vidět, nic se nestalo. Docela rozumím Joanne, asi toho cápka fakt miluje, ale však Tyrell pro ni dělal první poslední, byl občas trochu psycho, ale to Joanne taky. Sakra oni dva byli tak dobrá dvojka.. Ještě bych měla takovou otázku pro režiséry - proč jste všichni tak posedlí lízátkama? :D Každopádně musím vzít zpět, co jsem řekla minule - Angela nemá naději. Fakt mě začíná srát, jakoby práce ok, tam musí bejt člověk vždycky trochu svině, ale na svýho tátu? Chudák, takovej milej cápek, tohle mu udělat je čirý zlo. Hodnocení: Jedna z těch epizod, který mě zároveň serou a úplně mi berou dech (v dobrým smyslu, ne z toho nasrání)/10 ()

d2.6_d4rlene.p12 (2016) (S02E08) 

Už ani nemůžu říct, že spadly sračky do větráku, protože tohle je vyloženě průjem. Ale pořád se nedokážu přenýst přes to, jak blbej nápad byl, udělat si hackerskou základnu u ženský z E-Corpu. Sakra, to nečekali, že přijde domů nebo co? Každopádně máme tu nějaký větší ryby ve hře a vypadá to, že soudruzi z Čínské lidové republiky mají s Fsociety trochu jiný plány. No a co se týká Fsociety - smyčka kolem krku se jim začíná pomalu ale jistě utahovat. FBI už skoro dostala toho dlouhovlasýho cápka, naštěstí teda vyklouznul. A musím říct, že Darlene je fakt skvělá - někdy má teda fakt pěkně debilní nápady, který vyústí v pořádnou bouři hoven, ale nemůžu si pomoct, je prostě charakter a strašně se mi líbí, jak si jde za svým a na ostatní sere. Není to sice vždycky dobrý (spíš nikdy), ale což... Tenhle seriál je prostě jedinečnej zážitek. Dokonce to vypadá, že Angela je pořád člověk s emocema, vidím tu naději na lepší zítřky! Hodnocení: nemůžu se přenýst přes tu základnu, to nejde, pardon/10 ()

d2.7_init_5.fve (2016) (S02E09) 

Tak jo, musím vás do něčeho zasvětit. A to sice do mýho stylu psaní komentářů (bude to krátký a je to důležitý pro další postup, věřte mi). Většinou hnedka, jak dokoukám, napíšu komentář a pak někdy v budoucnu je zveřejňuju. Ovšem někdy se stane, že jsem líný dobytek a komentář nenapíšu, pouze finální verdikt. No a co potom? Potom se stane něco jako teď. (Připravte se, že dokonce druhý série možná budu trochu mimo, ale pak už je to dobrý a budou zase oficiální komentáře.) Tak jsem si projela celej díl a teď se pokusím k tomu něco kloudnýho napsat. Uf. Fakt se mi líbí, jak se prolínaj ty dvě osobnosti Elliota. Každopádně, Angela dostane návštěvu z FBI, která si u ní dá menší sváču (už si začínám vzpomínat, jak jsem na to koukala, to byla dobrá scéna), Elliot se setká s Joanne a já mám chuť na tenhle seriál mrknout zase znova. Hodnocení: dámy a pánové, ze srdce se omlouvám, že vám nemůžu poskytnou autentickej komentář, slibuju, že je to jenom do konce druhý série, ostatní jsou jak se patří napsaný hned po dokoukání/10 ()

d2.8_skr7ty_pr0ces.axx (2016) (S02E10) 

Tak a pokračujeme v psaní komentářů až po tom, co jsem dokoukala celej seriál! (Pokud se divíte, proč to prostě nenechám jenom ohodnocený a stejně píšu recenzi - nevím, prostě mě to baví psát, nic víc za tím nehledejte.) Ale je hrozně zvláštní na to koukat, když už víte, jak to skončí. Čeho jsem si všimla na druhý zhlédnutí a co musím vypíchnout, je to zvláštní natočení kamery, kdy jsou postavy někde na straně a ne ve středu záběru jako u ostatních filmů. Vypadá to hrozně divně a líbí se mi to jako svině. Každopádně Joanna se setká s Elliotem - do prdele ta žena je opravdu děsivá. A ten záběr na totálně zničenou Ameriku (připomíná mi to bordel po jistých protestech v USA ( ͡° ͜ʖ ͡°) je fakt drsnej. A Darlene mluvící o Elliotovi - tyhle dva si zaslouží dobrej konec. FBI se začíná nebezpečně přibližovat k fsociety, už objevili toho přítele Darlene. A ta poslední scéna, kdy (pravděpodobně Číňani) vystříleli celou kavárnu - tenhle seriál je fakt něco. Hodnocení: asi se na to podívám znovu, zapomněla jsem, jak skvělý to bylo/10 ()

Související novinky

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

Matt Reeves natočí minisérii o Busteru Keatonovi

21.01.2023

Zatímco pokračuje v práci na sequelu k jeho komiksovému Batmanovi, rozhlíží se mezitím režisér Matt Reeves (Válka o planetu opic) i po dalších zajímavých projektech. A jeden takový mu nyní právě… (více)

Battlestar Galactica dostane pokračování

Battlestar Galactica dostane pokračování

18.09.2019

Kultovní sci-fi seriál Battlestar Galactica se dočká pokračování. Oznámili to zástupci stanice NBC, kteří zároveň veřejnosti odhalili svoji novou chystanou streamovací službu nazvanou Peacock. Jak… (více)

Freddie Mercury míří do kin

Freddie Mercury míří do kin

06.11.2016

Biografie největší hvězdy Queenů se chystá už řadu let. Freddieho Mercuryho si měl zahrát Sacha Baron Cohen (Borat, Diktátor), ten ale po neshodách se členy kapely z projektu odstoupil. Hudebníky… (více)

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

Po Hře o trůny přijdou Divoké karty

08.08.2016

George R. R. Martin momentálně píše Vichry zimy, šestý román z fantasy série Píseň ledu a ohně. Knižní předloha Hry o trůny je alfou i omegou jeho tvorby, to ale neznamená, že by zanedbával svá… (více)

Reklama

Reklama