Reklama

Reklama

Tvoje tvář má známý hlas

(pořad)
Hudební / Soutěžní / Reality-TV
Česko, 2016, 120 min

Kamera:

Martin Hes

Účinkují:

Ondřej Sokol (moderátor), Vladimír Polívka (moderátor), Jakub Kohák, Janek Ledecký, Jitka Čvančarová, Ivana Chýlková, Adam Mišík, Petr Vondráček (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Začíná nová velkolepá show! Osm známých osobností se za pomoci týmu maskérů, kostymérů a choreografů změní na ikony hudební scény a zazpívají jejich nejslavnější hity. (TV Nova)

Recenze (442)

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Ta nejlepší travesti show, co jsem doteď viděl (já jsem teda ještě žádnou jinou travesti show neviděl, ale to je teď vedlejší :-). Hodnotím jen podle videí na YT, úplnej díl v jednom celku bych asi nedal, ale fakt že smekám před účinkujícíma, ono naučit se tohle za tejden, tak to teda klobóček. Z toho, co jsem zatím viděl, nejlepší asi Hana Holišová jako Beyonce (i když Jackson taky dobrej) nebo ta tamta herečka jako Kristýna Aguilera. No a Rychlej od Honzy Nedvědů totálně k nerozeznání. Přesto, co jsem tady napsal, musím dodat, že... že je to vlastně stejně hrozně blbý :-) Ale jelikož se tu, koukám, odpaduje už z principu, tak tomu ty tři hvězdy jebnu, jedna je spešl pro Kohýňa :-) ()

EastWicka 

všechny recenze uživatele

(Hodnotím 2. řadu!) Jednou takhle v neděli jsem se zlinkovala už po 20. h. a při surfování po kanálech narazila na 2. díl 2. řady. A ohromně jsem se bavila! Trochu ten formát na pomezí drag show a postmoderní showbiz recyklace, ale hlavně účinkující: fousáč Kohák s liščí vílou Pazderkovou v porotě, to jsou moji miláčci (no a co si budem povídat, jejich komediální etudy mě dotáhly do finále i s 0% v krvi) - a pak božská rocková Marta Jandová a objev soutěže, rozkošný multitalent Jan Cina. ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

O nějakém smyslu této show asi nemůže být ani řeč. Porotci hodnotí všechny účastníky téměř stejně. Zábava je strašně neobjektivní a přece by nikdo nemohl Ivaně Chýlkové říct, že její Cher stála za hovno. Ale některé výkony jsou vcelku vtipné a rozmanité. Chudák nedoceněný Petr Vondráček mě bavil asi ze všech nejvíc, i když si téměř vždy vylosoval docela nešťastně. Nemůžu ale nepřiznat, že některá vystoupení opravdu tahají za uši a sahají až na dno trapnosti. Je to ale lepší než Superstar. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Musím říci, že jak jsem první řadu hanil a celkem hejtoval za trapnost, tak se mi to postupně začalo více a více líbit - především ty proměny a kvalita, se kterou se do svých vystoupení "neprofesionálové" pouštějí. Dokonce si dokážu odpustit i nějaký ten seriál nebo hru a na chvíli zasednu k televizi, abych si tuto show zhlédnul. Takže zvyšuji ze tří na čtyři a to jenom proto, že tahle show mě prostě baví a odpady si nezaslouží. ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

To se nám tu zas sešli odborníci na zábavu :D Já jdu s kůží na trh...Nova zase vymyslela příšerný pořad, který jsem tedy chtěla důstojně jako vždy ignorovat, ale po tom co jsem slyšela, že Chýlková si zazpívala "Gangnam Style", byla zvědavost veliká a světe div se, už jsem zkoukla druhý celý díl a náramně se bavím a smekám klobou před aktéry, co na tom pódiu předvádí.. Mišík je mladý talentovaný chlapík, Kraus mladší taky překvapuje, Pazderková jakbysmet...No, prostě celkem všichni ukazují, jak jsou nadaní a všichni odborníci co tu jsou, zkuste si za týden naučit text písně, choreografii a celkově show, kterou oni dělají a pak tady odsuzujte ;) Smekám před nimi a příště si i zapnu telku a budu se dívat :) Btw. nadhodnocuji!! ()

Galerie (44)

Zajímavosti (17)

  • V 7. sérii došlo k výměně moderátora. Místo Ondřeje Sokola moderoval herec Vladimír Polívka. Jelikož byl ale Polívka v karanténě kvůli onemocnění COVID-19, tak za něj musel 3krát zaskočit Ondřej Sokol. (SONY_)
  • Herečka Jitka Schneiderová, která čtyřikrát odmítla nabídku účinkovat v pořadu, se nakonec nechala přemluvit a vystoupila v páté řadě. (Duoscop)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno