Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 2
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele ArsenalEagle k tomuto seriálu (3)

Stranger Things (2016) 

Prostě jsem propadl.. tak skvěle vystihnutou dobovou atmosféru, aby pohledal. Skvělý casting, seriál táhnou jak zkušení herci tak děcka plná talentu, úžasná hudba a atmosféra hustá tak, že by se dala krájet. To vše podpírá už tak silný příběh a skvěle napsané charaktery. Dlouho jsem si držel rezervu, ale se třetí sérií končí i má resistence a já smekám. A i když je třetí série plná nelogičností (pomineme-li fakt, že existují různé světy, mozkožrouti, demagogorgoni a podobně), hlavně co se ruských přátel týká a jejich neschopnosti zlikvidovat tlustýho Ramba a partu fakanů, nemůžu si prostě na nic stěžovat. Skvělé nové postavy (Robin, Alexej...), spousta scén u kterých jsem se opravdu smál, pak i ty vážnější a smutné. Další série musí být, MUSÍ! ()

Season 4 (2022) (S04) 

Škoda, že jsme si museli počkat 3 roky, než světlo světa spatřila čtvrtá série. Problémem dětských herců totiž je, že narozdíl od svých dospělých kolegů jsou jejich přibývající roky prostě vidět a u Eleven a celé party nerdů je přeskočená puberta znatelná. A teď k zhodnocení. Nářez, opět perfektní osmdesátková atmosférická nálož, nové postavy, bezchybná práce s hudbou (Kate Bush vládne), nejvíc kulervoucí badass hudební vystoupení v historii seriálů, doslova kinová minutáž. Eddie Munson (Joseph Quinn) si pro sebe ukradl každý záběr kamery a podobně jako miláček Joe Keery se stal platonickou láskou nejen Šišlalovi, ale i mně. Hororová atmosféra (hlavně prvních dílů) je naprosto fantastická a fungovala i na mou, jindy docela inertní maličkost. Dočkáme se 3 dějových linek, které spolu prakticky vůbec nepřijdou do styku, což je sice škoda, na druhou stranu každá má něco do sebe, ale jak už to bývá, ta z Hawkins je na vrcholu a nabízí to nejlepší ze série. Možná malinko, malinečko zamrzí konec, ale věřím, že Duffer a Duffer nám poslední pátou sérií vytřou zrak a příběh uzavřou ve velkém stylu. ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama